Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Srácok ezt a kártyát szeretném megvenni,szerintetek DX10-alatt 1024x768-ban plioShock elmenne vele,vagy ahoz ez a kari túl kevés?
Gigabyte HD2600 XT 256 DDR3 3 év gar: 33.500,-Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz gaborbol #1917 üzenetére
Köszi a válaszodat!
Az jó ha ezek a progik jól mennek nálad,nekem a BioShock 1024x768-ban simán beakad több ellenfélnél akár 18fps-re is leesik.
Ja és egy 1650XT-m van.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Ace Ventura #2244 üzenetére
Én is nézegettem a teszteket az 2600XT és a 8600GTS között,most ha minden igaz hozzájutok egy GTS-hez 33EFt-ért.
Sokat gondolkodtam én is melyik legyen de végül a GTS-re szavaztam.
A DX10-es gamek között a Lost Planet és a Bioshockban eléggé meggyöző a fölénye az XT-vel szemben és a DX9-es gameknél is jobban teljesít valamivel.
Hát remélem nem bánom meg a vételt,most egy 1650XT van a gépben ennél csak jobb lehet!
[Szerkesztve]Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Csiborbogár #2248 üzenetére
Remélem is hogy jobb lesz!
Ha a Bioshock és a Lost Planet jól megy rajta akkor okés a dolog!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Komplikato #2251 üzenetére
Ez a teszt nem ezt mutatja!
DX9-ben tényleg jobb,de engem nem igazán az érdekel hanem a Dx10!
[link]Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz d@minator #2259 üzenetére
Sapphire X1950Pro - 580/1400__________32.300
Sapphire X1950Pro Ultimate - 580/1600___38.200
MSI X1950XT - 625/1800_______________45.300
MSI X1950Pro/512MB - 600/1400________42.000
Ezeközül a legjobb az MSI 1950XT,nem szabad az 1950Pro karikat hasonlítani!
Akár Ultimate vagy 512MB-os 1950Pro akkor is sokkal kevesebbet tudnak az 1950XT-nél.
Volt mind a két kártyám Connect3D 1950Pro 512MB-os és Sapphire 1950XT 256MB-os.
Ég és föld a két kártya teljesítménye az 1950XT javára!
Én csak is az 1950XT venném a helyedben.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Esetleg tud valaki valami linket, ahol minden vga fent van 3dmark06-al?
Mi ez a hülyeség?
Miért te a 3DMark06-al fogsz játszani?
A Gamek a lényeg nem az a béna 3DMark!
Egyébként a felsoroltak közül ez a kettő a legjobb!
Én a Sapphiret venném de abból is csak az 512MB-ost!
Mert van értelme a +256MB-nak több gamnél is,nekem is ilyen volt nagyon jó kártya!
X1950PRO Sapphire
X1950PRO MSIHa meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz d@minator #2276 üzenetére
Kinéztem neked egy tesztet az 1950Pro és az 1900XT között mi a külömbség ugyan úgy 1600x1200-as felbontásban.Az 1900XT 512 kb az 1950XT teljesítményével egyenlő!
1950Pro
72,23,68,85,35,53,31,49,48,
1900XT
97,34,85,110,48,72,42,67,64,
24%,30%,17%,25%,38%,35%,30%,37%,35%,
Hát ennyivel jobb egyes játékokban %-ban az 1900XT az 1950Pro-nál ami nem kevés!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Gondolkodom a 2900XT 512 és a 8800GTS 640-en.
Árban és teljesítményben egyaránt érdekel a véleményetek!
Driverek már rendben vannak az XT-nek vagy van olyan game amiben eléggé gyengélkedik?
PLX10 alatt van olyan jó mint GTS és DX9-ben mit tud?
Tuning erdmények és a hőmérsékletleadása is érdekelne.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Montgomery88 #2397 üzenetére
MSI x1950 pro (512mb/256bit)
Én ezt kérném a helyedben!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz kiserika #2403 üzenetére
Hát az 1950Pro 512-őt én már nem nagyon ajánlanám 1400x900-as felbontásra,főleg nem a mai gamekhez.
Inkább használtan egy 1900XT 512 vagy 1950XT vennék a helyedbe!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Az NV drivert leszedted elötte?
Mert az le kell szedni elöszőr és utána kivenni a 7600GT-t.
Utána berakod az 1950XT-t és felteszed a drivert.
Ugyanis összeférhetetlenség alakulhat ki az NV és az ATI meghajtóprogik között!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Kevés kivételtől,ami most kintvan game Pl:LostPlant,Bioshock,Airborne,a fényhatásoknál lehet jobban észrevenni a külömbséget!
Jóval szebbek a robbanások PL:LostPlanetHa meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz elfelejtette #2690 üzenetére
1. Nem sok játék támogatja: Ez azért manapság már nem igaz,szinte minden game támogatja.
2. Nagyobb a fogyasztás:Az biztos!
3. Nagyobb a zaj, vagy 2db spéci hűtőt kell venni 1 helyett.Ez sem teljesen igaz mert a Club3D kártyákon nagyon jó a hűtés és halk,terhelve sem mennek 52fok fölé!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Bagira01 #2700 üzenetére
Hát igen ha most cserélsz valamikor a közeljövőben akkor érdemes megvárnos amíg az ATI 2900Pro kapható lesz itthon is!
Nagyon igéretes kártyának néz ki a 2900XT-től csak az órajelekben külömbözik és állítólag a 8800GTS 320-as ára alatt lehet majd megkapni!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz zolynet #2708 üzenetére
Az enyém egy ASUS 2900XT 3év garival volt 87500Ft
És tényleg nem tudja kihajtani,azért hozatom jövőhét elején a X2 4200+-os procit hozzá!
Azt szeretném kb 2700-2800Mhz-en járatni azzal a 5400+ teljesítményét hozzná,azzal már kihajtanám simán!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz Bagira01 #2716 üzenetére
Nem fogsz változást tapasztalni az X1900XT 512 nem gyorsabb mint az X1950XT 256!
Eltérések kb 1-2FPS egyszer az egyik,egyszer a másik javára!
Úgyhogy nem éri meg a cserét!
Ha váltasz akkor 8800GTS 320MB-os karit tudsz most kisebb ráfizetéssel megvenni,az erősebb jóval mint az 1950XT vagy XTX!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz Csiborbogár #2730 üzenetére
Van róla teszt is ami a legtöbb esetban azt mutatja hogy kihajtja!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Látom te nem igazán vagy tisztában az 1950XT és a 7950GT 512 közti külömbséget,méghogy ugyanolyan sebességű!!!
Ugye ezt csak viccnek szántad,mert az 1950XT jóval erősebb kártya a legtöbb esetben mint a 7950GT!
[link]Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Doom3 8,5Fps
Prey 22Fps
Fear 13Fps
CoH 22Fps
Dark Messiah 19fps
TR Legends 4Fps
Most Wanted 3Fps
Carbon 23Fps
Hát ha ez neked csak 3-4Fps külömbség az XT javára akkor valamit nagyon elnéztél!
Inkább az a 85%-a nagyobb külömbségra utal és a maradék 15 amiben csak kicsivel veri el a 7950GT-t!
Persze mert az XT nem lehet tuningolni ugye,elég szépen főleg a memót!
Felesleges ezen vitatkozni 40E-ért jó vétel az 1950XT!
[Szerkesztve]Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz RapUGround #3122 üzenetére
Sőt inkább 4DB 2900XT vegyél!
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
válasz old gray #3142 üzenetére
Szerintem igen,de egy 4200 vagy 4400 még jobb lenne neki és a jövőre is kell gondolni,akkor meg egy 5200-es alapból kell venni!
Amelyik progi kihasználja a két magot ott jóval gyorsabb!
Én is most váltottam Sandiego 3700+ 2700Mhz-en járó prociról,X2 4200+ 2700Mhz-en járatott procira.
Igen azoknál a gémeknél sokkal gyorsabb amit tudják a két magot használni,a többibe meg egy szinten van vele!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
-
Gaboman
nagyúr
válasz Titok Levi #3147 üzenetére
Én a helyedben meg egyiket sem venném!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Titok Levi #3151 üzenetére
Inkább használtan valami jobbat!
-
Gaboman
nagyúr
válasz Steel_Hammer #3153 üzenetére
Ne a GTS-t vedd szerintem akkor már,addigra kint lesznek az új karik érdemesebb lesz azokból válogatni!
-
-
Gaboman
nagyúr
Nagyon jól húzhatók a kártyák az bizonyos!
Az XT-re is azt mondják hogy nem jól tuningolhatók,hát nem tudom van akinek a 864/2250Mhz nem jó az alaphoz képest.
Ami ugyebár 742/1656Mhz.
Bár ez is kártyától függ melyiket hogyan lehet húzni biztos hogy min nem megy ilyen Mhz-en!
Szerintem a Mag olyan MAX:900Mhz-ig mehet a MEM:2250-nél tovább már nem igen!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Gaboman
nagyúr
Hát akkor kicsikét le vagy maradva az eseményekről,mert az 1GB mem az manapság már kevés.
Sajnos odáig jutottunk hogy lassan XT alá a 2GB is kevés lesz,Vista alatt meg már most is az![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs