Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. ezek közül ki melyiket ajánlja? számomra a teljesitmény, illetve a kártyán lévő porok is fontosak:Leadtek 8600GT, 8600Gt Extreme; Gainward 8600GT; Gigabyte 8600GT; ASUS 8600GT/2DHP, 8600GT/HTDP; Galaxy 8600GT; MSI 8600GT OC...mindegyik ugyanarra a chipkészeltre épül, de a gyártók között vannak eltérések, és ez alapján(teljesitmény, csatlakozók) ki melyiket ajánlja?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Stuman
csendes tag
válasz volvoguy #7255 üzenetére
szerintem erre már válaszoltak neked.
"A márkák között nincs nagy különbség, így vedd a legolcsóbbat!"
Innentől kezdve.... válaszd ki az olcsóbbat és cselekedj.
De ha konkrétumot szeretnél akkor én spec az ASUS-t választanám ezzel persze lehet nem mindenki ért egyet de ÉN azt választanám.Másik lehetőség talán a Galaxy. -
x64
aktív tag
Sziasztok!
2600XT-t vagy 8600GT-t érdemes inkább venni? A típusokon belül melyik márka bestbuy? Plussz pénzt nem akarok ventire költeni, szóval jó lenne, ha nem lenne nagyon zajos...
Köszi!
-
Topa00
tag
sziasztok.
Milyen VGA-t vegyek? egyszerűen nem tudom, most januárban csökkenni fognak az árak várjak egy kicsit? 8800gt-be gondolkozok vagy max GTS 512mb, de nem tudom melyiket.
8800gt-nek a hütése zavar a gts-nek meg az ára. vagy valaki tud valami jot ajánlani?
köszi a válaszokat -
x64
aktív tag
Mi a baj az ATI driverével?
szerk: mondjuk azt láttam, hogy a tesztben jobban szerepeltek a tuning 8600-ak, és árban sem drágábbak (legalábbis az MSI), de a 2600XT-t is lehet húzni, gondolom...
Nekem előny lenne az integrált HDMI csati, meg gondolom az se hátrány, hogy az alaplapra integrált kártya is Radeon (egyszerűbb lenne átállni)... De nem zárkózom el a 8600-aktól (korábban 6600GT-m volt).[ Szerkesztve ]
-
Topa00
tag
sziasztok.
Milyen VGA-t vegyek? egyszerűen nem tudom, most januárban csökkenni fognak az árak várjak egy kicsit? 8800gt-be gondolkozok vagy max GTS 512mb, de nem tudom melyiket.
8800gt-nek a hütése zavar a gts-nek meg az ára. vagy valaki tud valami jot ajánlani?
köszi a válaszokat -
KubanitoS
veterán
-
volvoguy
addikt
üdvözlet. a kérdés inkább azoknak szól, akinek leadtek 8600Gt extreme-jük van, illetve többet tudnak róla, mint én. azt szeretném tudni ,hogy a kártya hdmi; s/pdif; illetve hdtv képes-e. aki tudja ezeket segitsen, köszi
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
veterán
megvettem a gépet, és omg de jó most tolom a tavalyi év kihagyott játékait (prostreet, bioshock, crysis, stb), és nagyon szépen teljesít tuningolva (4900 pont 3dmark2006-ban, 600/1600-ra húzva) passzív, de ventivel nem megy 55 fok fölé húzva
szal örülök, ez volt ide perpill az utolsó hozzászólásom, mindenkinek köszönöm a segítséget, hogy úgy néz ki nem vettem szar dolgokatStar Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
donpel0
aktív tag
szia! nekem is ref. hűtésű 88gt-m van, és egyáltalán nem para a hangja. játékok előtt belövöd rivatunerből az 50-70%ot, és csumpa, 2d-ben meg megy auton hangtalanul. játék közben úgy sem hallod, hogy pl crysisnél 70%ra tettem, de ha fülessel játszol azért nem hallod, ha 5.1 akkor meg azért. nagyon tudom ajánlani! (természetesen ha egy-két ezressel drágábban van 2slotos hűtésű vagy hasonló, akkor azt válaszd).
üdv!
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Stuman
csendes tag
88gt-ből: BFG v.EVGA???? Valaki?
-
Sashaboy
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen AGP-s videókártyát vegyek a következő konfigurációhoz: alaplap:ABIT AN7,processzor: AMD 2800+.
Az ár max. 40.000 Ft-ig! Főleg játékokhoz kellene!
A válaszokat előre is köszönöm! -
acidrain
csendes tag
Sziasztok, milyen videokártyát ajánlanátok 8-10 ezer forintért, Counter-Strike Source-hoz? Mást nem játszom, azt is csak ilyen 1024x768-ban nyomtam eddig, de most megpusztult a gépem, és szeretnék egy korrekt videokártyát.
-
acidrain
csendes tag
Ja igen, és PCX-es legyen!
-
Chalez
őstag
Én kiegészíteném azzal, hogy az alap hűtéssel mindegyik egy kalap:@#&v
Ha valamelyiken egyedi hűtés tombol, akkor inkább azt.
Én speciel megveszem a Gainward GS verzióját, ugyanis azon heatpipeos, nagy hatékonyságú hűtés dolgozik.
Egyébként már egyre több az egyedi hűtéssel ellátott GT, pl Asus,Gigabyte is gyárt ilyeneket... -
Stuman
csendes tag
Mit jelent az h egy kalap:@#&v ?
Nagyon hangos? vagy rosszul hűt?
Nem tudom hogy milyen a hűtése. A minta más rajta mint a többin de hogy másmilyen lenne e maga a hűtés azt nem tudom.Úgyan úgy 1szlotos...Mert egyébként én szerintem a BFG-t választanám.Főleg ha csak az dönt köztük (BFG vs. EVGA) hogy melyik az olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
x64
aktív tag
8600 GT-ből létezik olyan, amin van HDMI csati? És még ár/érték arányban is jó?
-
volvoguy
addikt
üdv nektek. a szakiktól kérdezném, hogy játékra kihegyezett géphez szeretnék egy jó videókarit. nézegettem a galaxy gyári tuningos verzióit. de valahogy úgy tünt, hogy nem csak egyféle van a 8600os sorozatból. én konkrétan a 8600GE-t néztem ki, amelynek órajelei 650MHz/2000MHz. azt hiszem küröbelül 29000 forint lehet. van vkinek tapasztalata ezzel a karival kapcsolatban?
-
volvoguy
addikt
-
raskolnikoff
őstag
válasz jakewyler #7282 üzenetére
van xt! és jó is. csak a driverrel kell nagyon sokat szívni. amugy a mostani játékokban már néha jobb mint egy 1950 pro. és min egy 3800-4000+os kell neki.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
volvoguy
addikt
válasz Alpachino #7297 üzenetére
csak azért kérdezgetem ám, mert vagy ezt a GE-t, vagy msi GT Oc-t(ami a tesztben is szerepel a galaxy mellett) és leadtek extreme-t néztem ki, de még nem döntöttem a 3 közül. a legjobbat szeretném a költségkeretből..amugy 30.e. forint, csak ha már megveszem 29ér a galaxy-t, akkor tudjon is többet a másik kettőnél annyival, amennyivel drágább(2000ft kb.)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest