Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A régi, de remek kártyám a Sapphire 5830 Xtreme lecserélésén gondolkodom valami erősebb példányra. Illetve nem is valami, hanem konkrétan a 7850-re.
Az a problémám, hogy 955 BE-vel hajtanám - igaz 3,6 ghz-en - és kérdéses, hogy ki tudja-e hajtani? Ti mit mondtok be merjem rakni mellé a 2 gigás 7850-et?
-
bajaki
őstag
És a Phenom II x4 955 @3,6 GHZ és 7850 2 gb párosról mit gondoltok?
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Ebbe a konfigba mi lenne a legerősebb kártya amit még kihajtana a proci?
Phenom II X4 955 BE @ 4 GHZ
Asrock 760GM-GS3
4GB DDR3 1333 MHz
Fsp Hexa 500wGtx 660-nal még megbirkózna 4 ghz-en a proci?
bajaki
-
bajaki
őstag
válasz BomiBoogie #19884 üzenetére
Igen-igen Full HD-ra lesz.
Egy 5830-at fog váltani, remélem lesz látható eredménye és nem pénzkidobás.
-
bajaki
őstag
Gtx 660-ból melyik a legajánlottabb típus? Gondolom egyikkel sem volt nagyon gond...
Asus-szal szemezek nagyon. Brutálisan jól néz ki szerintem. Érdemes egy ezressel többet adni az OC verzióért, vagy a sima is bírja azért a tuningot? ASUS GTX660-DC2-2GD5
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz RaPiDsHaRe #21214 üzenetére
Én is gondolkoztam ezen a kártyán, néhány ezrest megspóroltam volna vele a két ventis változatokhoz képest, de én inkább hozzácsaptam még egy kicsit és egy Asus-t rendeltem. Pont kifogtam egy pillanatot amikor esett az ára 3ezret. Jövő hét folyamán kapom meg ha minden igaz.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
i5-3470-es proci mellé milyen videokártyát érdemes venni?
Keret: 50k
Gtx660-at néztem így első körben.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Egy i5-2500 (nem K-s, szóval nincs és nem is lesz tuning) mellé mi a legerősebb kártya ami beralható?
Egy gtx680 / 770-nel megbirkózna vajon?Bár lehet, hogy felesleges lenne ekkora teljesítményű kártyát vennem, nem vagyok már nagy játékos, de egy-két újabb játék most érdekelne. Mondjuk pont olyanok amikhez kell a teljesítmény. AC Unity. GTA V érdekelne majd, de ki tudja az is min fog futni rendesen.
Táp: Thermaltake Hamburg 530W (Sirtec-es).
Szerk.: Igen, főleg nVidia érdekelne, de ha van valami nagyon best buy AMD kártya azt is meglesem azért.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
válasz KAMELOT #63912 üzenetére
Király akkor próbálok keríteni valamelyikből egyet használtan.
Ami egy kicsit aggaszt, az az, hogy az alaplapon kicsit érdekesen vannak elhelyezve a RAM slotok. Túl közel vannak egy esetleges hosszabb videókártyához.
Talán ezen a képen látszik jól: [link]
Például ha olyan kártyát rakok be amin van hátlapi hűtőlemez akkor abból nem lesz gond? Szerintem nem fog elférni a RAM slotok nyitókájától. -
-
bajaki
őstag
Hát nem igazán tudok dönteni.
Használt 1 éves, még garis 2GB-os gtx 770 vagy új gtx 960?
-
bajaki
őstag
GTX 960-ból van valakinek tapasztalata már komolyabban a GIGABYTE GV-N960WF2OC-2GD-nal? Itt iponon említette egy vásárló, hogy eléggé sercegősek a tekercsek. Volt már olyan kártyám ami igen erőteljesen produkálta ezt a jelenséget, elég idegesítő volt.
-
bajaki
őstag
válasz fenergie84 #64071 üzenetére
Jogos.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A GTX970-ek közül melyik gyártóé éri meg a legjobban? LeC-től vásárolnánk.
A "sima" Gigabyte WF3 95.500 Ft, a Gaming 95.500 Ft, MSI pedig 104.990 Ft. Megéri például az MSI a felárat? Vagy a 2 Gigabyte közül a Gaming a simához képest?
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Rendben, G1 Gaming lesz. Mi is arra gondoltunk elsősorban.
Köszi srácok!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A Gigabyte GV-N960IXOC-2GD hűtése mennyire felel meg az "elvárásoknak"? Tudja úgy hűteni a kártyát ahogy kell és mellette ne legyen porszívó hangja?
Én a WF2 verzióját használom ennek a kártyának, teljesen elégedett vagyok vele, viszont most a testvéremnek is kártyát keresünk Nvidia oldalon 40-45k-ig és a fent említett viszonylag jó áron (40) lenne, garanciával természetesen - legalábbis a többi használt kártyához képest.
[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Melyik ajánlottabb inkább?
- MSI GeForce GTX 1660 6GB ARMOR 6G OC videokártya: 76.500,- 3 év gar
- MSI GeForce GTX 1660 6GB VENTUS XS 6G OC videokártya: 77.500,- 3 év gar[ Szerkesztve ]
-
bajaki
őstag
Armor lesz, köszi az infókat!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
A cégnél ahol dolgozom van egy régebbi gép (gyártósori darabszámláló) Gigabyte G41M-ESL + E5300-as proci + 4 GB RAM-mal, tehát nem mai darab már.
További monitorokat szeretnének csatlakoztatni hozzá (összesen 4 a terv).Tudtok olyan kártyát javasolni ebbe a gépbe ami még nem túl OP, de meg tud hajtani 3 monitort (csak szöveges adatokkal)? Az utolsó monitort pedig az alaplapi integrált kártyáról használnánk, elvileg be lehet kapcsolni a dedikált mellett is.
Tápot most hirtelen nem tudom, de szerintem nem nagyobb 350W-nál, de ezt még ellenőrzöm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Hobby elektronika
- Diablo IV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs