Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szerintem nagyon jó nem rég cseréltem le.Azelöt 1 asus volt anak is jó volt a képe de a hozzáadott progik egy kalap kaka.Ehez nem adtak video szerkesztöt de a mi van hozzá az tökéletes a drivert lehet frisitenni és akor már magyarul is használhatod.Könyü behangolni és kezeli a rádiót és a tv is.Felvenni a Windvr szoktam tökéletes minöségbe .A távirányitójával még a gépen levö progikat is kezelheted pl.powerdvd vagy kikapcsolhatod a gépet.Na egyit róla.
-
qwertly
addikt
Szia én a Terratec 600 javaslom neked igaz nem tömörit hardveresen de azon felül mindent tud.A hozzáadott programok nagyon pofásak skinezhetök,tudnak magyarul és a távirányitóját könyű betanitani.Igy tudod a gépet fotelből irányítani.A powerdvd vagy más programot is lehet vele irányitani.Igaz 1 kicsit erösebba gépem de tökéletes minöségbe veszek fel.Azelött Asusom vold de tönkre vágta a gépet nagyon sok játék nem indult ell memoria hibára panaszkodva pedig mindent cseréltem a gépen.Igy neki adtam valakinek nála vannak ugyan azok a gondok én meg vetetm Terratecket. .Véleményem szerint ne csak a hardver részét nézd mert ha nem jó a progik hozzá akor egy kalap kaka az egész.Na szia
-
qwertly
addikt
Sziasztok,edig egy Terratec Cinergy 600 van nagyon elégedett vagyok vele csak a Vista alatt nem megy.Olyan tv kártyát szeretnék venni ami megy a vista alat van rádió része.A legfontosabb,hogy a távirányitóját belehesen tanítani,hogy tudjak más programokat is kezelni vele mint pl:powerdvd,wmp 11.
-
qwertly
addikt
Sziasztok van egy Terratec 600 tv és rádió kártyám nagyon szeretem mert a távirányitójával minden gond nélkül tudok más programot vezérelni.De sajnos nincsen driver hozzá vista alá.Igy olyan kártyát keresek amely max.25 ezerbe kerül van vista és lehetőleg linux driver hozzá.Rádió és teletext is tudja.Jó lenne ha olyan lenne mint a terratec távirányitója lehetne vele más progikat is vezérelni.
-
qwertly
addikt
Nekem senki nem tud segíteni .
-
qwertly
addikt
Sziasztok tunert szeretnék váltani most egy terratec 600 van elégedett vagyok vele de az a baj,hogy nem megy a vista alatt és van már egy notim is ahhoz pedig nem jó.Tehát nekem tudna valaki olyan tunert javasolni amely usb tudjam a noti és az asztali gép közzött hurcolni analóg és digitális adások vételére is képes legyen valamint a közelgő HDTV adásokat is képes legyen kezelni.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Valaki esetleg nekem is tudna segíteni
-
qwertly
addikt
válasz kornel8585 #4606 üzenetére
Én az asusal megszívtam mert amilyen progitadtak hozzá az egy borzadály volt és a legnagyobb gondom az volt,hogy sok játék nem indult el ha feltelepittem a tv-kártya driverjét.Ez tuti mert hibába frisitettem amíg a gépemben figyelt adig rengeteg játék nem ment hibába telepittetem újra az xp a játékok egy része meghalt.Nekei adtam egyik ismerősnek a névnapjára ö nála is meghaltak ugyanazok a játékok mint nálam.Most egy Terratec Cinergy 600 van és nagyon elégedett voltam vele az xp alatt de váltottam a vistára és itt már nincsen megfelelő driver hozzá így sajnos megkel válnom tőle sajnos a digitális adásokat sem támogatja.Cinergynek a nagy előnye,hogy a távirányitójával lehet más pogikat is vezérelni én powerdvd szoktam vele irányitani és ez gyárilag bele van építve.
-
qwertly
addikt
Sziasztok itt tipródtam milyen usb tv kártyát vegyek,de rájöttem,hogy csak a notihoz lesz usb mert elég felemás véleményéket olvastam róla.Az asztaléi gépbe szeretnék egy hardveres hibrid kártyát venni a választott Leadtek PxDVR3200 H ennél létezik jobb megfizethető áron mert legalább 4 évig nem szeretnék cserélni,van valakinek javaslata vagy véleménye?DE annak is örülök ha valaki tud olyan helyet ahol a legolcsóbb .Köszi.Ja és vista lenne az alap és jó lenne ha linux alatt is működne.
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok na én vettem egy Leadtek 3200H kártyát amelyet annyira istenítettek,előtte Terratec Cinergy 600 hát mit is mondjak igaz,hogy a gépem tele van szemetelve de nem vagyok elszállva a kártya tudásától.A tv részlege az jobb és korszerűbb mint az előtte levő-é de a rádió része ez értendő a hardveres és szoftveres részre is határozottan gyengébb.Amit nem tudok beűzz emelni pedig szeretnék hogy miképpen tudnám a távirányitóval kezelni a dvd lejátszó progit mert van a távirányitón de meg sem nyikkan hiába nyomkodom a gombot.
-
qwertly
addikt
Szia köszi a javítást de szerintem egyértelmű volt ,hogy a PxDVR3200 H gondoltam csak nem írtam ki a nevét teljesen .WinDVD 9 használtam de most feltettem a powerdvd 6 és tényleg működik vele igaz,hogy jobban örülnék neki ha a windvd is kezelné.Igazából azért vetem,mert nagyon dicsérted, és a vista alatt is szeretnék tv kártyát használni.A gyári progikon tudnál javasolni a rádió működésre más programot.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Az asztali gép mellé került noti is ,szeretnék ehhez is usb tv tunert.Hibrid kellene mert upc analóg kábel van de nem akarok lemondani a földfelszíni digitális adásról sem amelyet nyáron tudnék kihasználni.És talán később csak jó lesz a HD adás is.Ez windows 64 alatt működne és nem lenne gond ha linux alatt is működésre bírható lenne.Van ilyen usb tv-kártyában és megbízhatóan működik és szép képe van?Üdv:
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem hagy nyugodni a notis tv ügye ,végül is sikerült letisztáznom,hogy mit is akarok.Itthon analóg upc előfizetés van ezen is kellene,hogy működjön és ugyan akkor nyáron is kellene,hogy működjön a Balatonon ahol valószínűleg lehet fogni a kódolatlan mindig tv digitális adását.Ezért keresek win7 és 64 bit alatt is korrektül működő usb hibrid tv kártyát. -
qwertly
addikt
válasz Avermedia_hu #10792 üzenetére
Szia!
Az általad javasolt usb tuner mennyire melegszik mert,én azt olvastam,hogy könnyen melegszenek ezek a kis szerkezetek.És az megoldahtó,hogy usb elosztóra csatlakozattom mert csak 2 db usb csatlakoztatót van a notin és az egyikbe az egér mini usb vevője a másikba pendriver vagy wifi van csatlakoztatva. -
qwertly
addikt
válasz Avermedia_hu #10796 üzenetére
-
qwertly
addikt
válasz Flashget #10798 üzenetére
Szia!
Köszi a választ ,megvettem az itt fent javasolt a AVerTV Hybrid Volar HD alapból tetszik,egykét furcsaság van benne amit még szoknom kell.Nekem a WinFast PxDVR3200 H kártyám van az asztali gépbe az szerintem kiforrtabb a szoftver oldala.De most a notiba is kellet mert nyár végéig eladtam az asztali gép egyes elemeit majd ősszel rakom újra össze.Úgy-hogy most ezt használom a usb hosszabbító megoldás az kell mert azért nagyon gyengus így az usb csatlakozás mert a usb tuner a levegöbe lóg.
Üdv: -
qwertly
addikt
válasz Avermedia_hu #10801 üzenetére
Szia!
Köszi a választ,sajnos én maradok itt a fórumon.Facebook nem érdekel
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost