Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maarki
aktív tag
Hellotok
Egy kérdéssel fordulok hozzátok nem tudok dönteni milyen ssdt vegyek a y560 notebookomba mivel nincs még tapasztalatom ssd terén ezért kérem a véleményetek.
Samsung 120Gb Basic 840 SeriesMZ-7TD120BW
OCZ 2,5' 120GB Vertex3 VTX3-25SAT3-120G
OCZ 2,5' 120GB Agility 3 AGT3-25SAT3-120G
OCZ 2,5' 128GB Agility 4 AGT4-25SAT3-128Gezek a kiszemeltek és nem szeretnélek sürgetni titeket de minél gyorsabban kellene a válasz mert lassan indulok Pestre és akkor meg is veszem!
Köszönöm!
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok
Van egy hatalmas problémám vettem egy samsung 840ssdt lenovo y560 gépembe és nem ismeri fel és ha jól olvastam biost se tudok frissíteni mert a legújabb van rajta 30cn71ww ötlet valakinek SOS lenne
KÖszönöm előre is -
Maarki
aktív tag
Hellótok!
Kérdésem lenne felétek mit tudtok mondani erről az ssdről ezt néztem ki Kingston 240GB V300 7mm SV300S37A/240G tapasztalatok vélemények tesztek ? Valaki ?
Üdv: Maarki
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésel fordulok hozzátok, hogy kaptam kölcsön egy KINGSTON 240GB SSDNow V300 SATA3 2,5" SV300S3B7A/240G ssdt és szeretném le tesztelni programal, ha hozza azt a teljesitményt mint amit elvárok akkor ilyet veszek ha nem akkor samsung csak nem találok ilyen programot vagyis igen de nem tudom melyik a jó közülük ebben kérném a segítségeteket.
üdv,:
Maarki
-
Maarki
aktív tag
Szia,
Elolvastam amit linkeltél érdekes akkor ez alapján tudsz nekem ajánlani ssdt?
1: Milyen felhasználásra lesz az SSD ( általános, vagyis oprendszer és programok alá, vagy nagyobb írási terhelést jelentő videóvágásra, vállalati szerverbe, stb.. )
win8.1 office, inkább játék lesz rajta.
2. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
30k+-5k
3. Mekkora SSD-re van szükség?
240+
4. Milyen operációs rendszerhez lesz az SSD?
win8.1
5. Asztali gép vagy laptop, IDE, SATAII , SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Asztali gép Sata3
6. Pontosan milyen alaplappal lesz használva az SSD?
Asus z87-a
Válaszodat előre is köszönöm!
-
Maarki
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Nem pontosan ide tartozik de más topikot nem találtam.
Szóval a kérdés a következő van-e olyan pci-e kártya amibe bele lehet tenni 2db m.2 ssdt ami NVMe-s?
Ilyet találtam: [link] de ha jól értem akkor ebbe csak 1db NVMe lehet rakni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs