Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
Tudom, nem ide illő kérdés, de nem tudom, hogy hol kellene rákérdeznem.
A tegnapi nap folyamán elfordítottam 70 fokban a Benq Zowie XL2411P monitoromat, de nem tudtam visszafordítani. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Kb. 45 fokban megakad, és valamiért nem engedi tovább forgatni.
Valakinek volt már ilyen?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
LendvaiFeri1
addikt
Tiszteletem!
A néhány héten belül megjelenő PS 5 konzolhoz szeretnék 4k monitort. Így a fő szempont a játék lenne, néha egy kis film. Így elsőre Philips 328E1CA tűnik opcionálisnak. Most 120e HUF körül mozog, szeretnék ebben az árkategóriában maradni. Van esetleg ettől jobb választás?
-
LendvaiFeri1
addikt
Tiszteletem!
PS5 mellé szeretnék IPS, 4k-s monitort. Hosszas keresgélés után a LG 27UL550-W lett a befutó. Valakinek van tapasztalata ezzel a modellel?
-
LendvaiFeri1
addikt
Sziasztok!
Főleg játékra szeretnék egy komolyabb monitort, egy XL2411P-t váltana.
Mindenképpen IPS, 2K, 144-165Hz és legalább 27 inch. A keret max. 145 ezer HUF.
-
LendvaiFeri1
addikt
Megérkezett a monitor (Acer Predator XB273UNV), minden szép és jó, viszont fekete médiatartalomnál (kép/videó) az alábbi anomália jelentkezik:
Ráadásul néha bevibrál a kép, néha pedig néhány másodpercre teljesen el is megy, majd vissza.
Ezekkel lehet kezdeni valamit?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz HornedReaper #126021 üzenetére
Javítva.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz KaiotEch #126030 üzenetére
Csak 160.
Az itteni ajánlások, illetve még 1-2 típus jött szóba. Ezen kívül még a VG27AQL1A tetszett, de 10 ezres felárral az Acert vettem.
CSGO-ban a 4:3 miatt simán 300 felett van az fps, PUBG-nál nem mindig sikerül elérni, de ott a G-Sync orvosolja a problémát. Egy 2060 "simán" elég erre.
-
LendvaiFeri1
addikt
1.2-es display kábel tudja a 2k 170hz átvitelt, vagy azt csak az 1.4?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest