Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Első klímánkat tervezzük, egy 24 m2-es nappali-konyha hűtésére szeretnénk elsősorban használni (a fűtés annyira nem érdekes, de nem baj ha néha használható, ha netán a cirkóval történne valami...).
Egy Daikin FTXB35C-t néztem ki, de ha esetleg ebben az árkategóriában lenne valami jobb ajánlatotok, kérlek írjátok meg (és hogy miért jobb, azt is ). Legfőbb szempont a minél halkabb beltéri, wifi meg egyéb flancok nem kellenek...
Esetleg megbízható, lelkiismeretes céget tudtok ajánlani aki Dunakeszin szerelne?Köszi, és üdv
Csorbi -
Csorbi
addikt
Kedves Windy!
A hozzászólásommal kapcsolatban zargathatnálak-e privát üzenetben? CineDOG1 javasolta, hogy Téged keresselek ezügyben...
-
Csorbi
addikt
válasz DeFranco #15136 üzenetére
Szerintem annál a modellnél külső opcióként működik a wifi, mint itt, ezen a videón.
-
Csorbi
addikt
válasz silver-pda #15177 üzenetére
Nem tudok ilyen mondásról...nem tudom honnan veszel ilyet
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Kültéri bordáit lehet porszívózni (a víz miatt kérdezem, esetleg ha lehet benne valahol egy kevés)? Iszonyat retkes, szöszös, poros. Pedig csak márciusban szerelték fel... Azért porszívó, mert nincs más (pl. kompresszor), és erkély mellett van, nem annyira egyszerű csak úgy hozzáférni.
-
Csorbi
addikt
Sikerült megoldanom a Daikin Online Controller app hülyeségét.
Viszont ehhez a kiválasztott egység beállításaiban (csak LAN kapcsolaton megy!) le kellett tiltani az "Out-of-Home" finciót ("Ki" állapotra tenni).
Utána újra "Be" státuszra lehet tenni, ellenben nekem a korábbi felhasználó nevemet és jelszavamat nem fogadta el, közölvén, van már ilyen, és foglalt! (WTF???) Új felhasználó nevet találtam ki, és voilá! működik utána az outofhome, mobilnettel tesztelve!
Vélhetően a felhasználónév kezelésnél szúrtak el valamit nagyon, vagy a fw-ben, vagy az appban. -
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Esetleg van-e valakinek infója arról hogy a Daikin FTX35KM(v1b) beltéribe való titanium apatite fotokatalitikus szűrőnek mi a pontos típusa (SKU)? Sehol nem találok erre vonatkozó pontos infót
Tippem a KAF970A46 lenne, de nem vagyok benne teljesen biztos. -
Csorbi
addikt
válasz Miklósbácsi #30677 üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.