Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 szeptember
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
válasz Ace Ventura #20948 üzenetére
Meg akarom venni azért kérdeztem.
A tulaj mindig dicséri a portékáját,jó lenne egy kívülálló véleményeVagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
albert8
veterán
válasz Ace Ventura #20998 üzenetére
Szerintem a Shinobi ilyen szempontból jó
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Jim-Y
veterán
Hát mivel a shinobit kb 100 féle képpen tudod csinosítani, ezért én egy fehér Shinobi Core-t vennék, üdv
-
naszvalo
tag
A CM Gladiator 600 anyag minőségben,teljesen megeggyezik a CM690,és a Centurion 590-nel.Én most is használok egy Gladiatort,CM690 melett.Nagyon szépen meg van oldva a kábelelvezetés benne,és ami előny a CM690-nel szemben,hogy van a táp alatt poszűrő,és van a proci hűtőnek alaplapi kivágás. Hátránya hogy kisebb /már akinek hátrány/ és felül 1 db venti hely van. Akinek esetleg nagy a Centurion 590,vagy a CM690,de nem akar lejebb menni anyag minőségben,és szerelhetőségben,annak jó alternativa lehet a Gladiator 600.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21131 üzenetére
A cikk végén benne van: megjelenési dátuma 2011.12.06
(#21132) rob90: Az Elite-en van első USB3 csatlakozó is, ami belülre köthető, az alaplapra. Levegőt szerintem szívnak az első ventik, alul és oldalt is.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Ace Ventura #21131 üzenetére
én is erre várok, csak sajnos kicsi rá az esély, h elérhető lesz nálunk. de amint már írtam: ha vki tud majd szerezni kintről és kell ember (mert mondjuk több db esetén olcsóbbra jön ki stb) akkor én 99%, hogy igényt tartok majd egyre. addig meg elveetálok a HAF922essel.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #21250 üzenetére
Ezzel egyben a T9 Value-ról is nyilatkoztál, az 90%-ban ugyanaz csak nagyobban Szerelni egyébként jó a házat, ellenben ventik itt is hangosak, a lemezek tényleg vékonyak...
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #21252 üzenetére
A 341 tényleg elnyerte a tetszésemet, egy ilyen géphez, mint ami szüleimé lesz, tökéletes
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21252 üzenetére
Az MS140-ben meg lóg a forgács a furatok hátsó felén. Az korrekt?
Ha pedig már a minőségnél tartunk, a Bitfenix Shinobinak meg be lehet nyomni az elejét.
A 341-et meg nem hasonlítanám a QS-hez, mert semmi kábelmenedzsment nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21255 üzenetére
Én nem csak kinézetre nézem a házat, hanem a belsejébe is bekukkantok... Poénkodni lehet, de az általad említett kábel menedzsment nem az. Arról nem is beszélve, hogy a sok kábel akadályozza a légáramlatok útját, kvázi rontja a szellőzést. Következésképpen, mint azt egyesek gondolják, nem csak esztétikai célokat szolgál.
Az hogy neked nem számít a menedzsment, attól még igen erősen hozzátartozik egy ház megítélési szempontjaihoz. Természetesen lehet vkinél ez, másnál az a súlyosabb, de minden egybe véve számít szerintem.
Ami az anyagvastagságot illeti, a QS-202, 6-os vasból van. Nem hiszem hogy a fele annyiba kerülő RC341 vastagabból lenne... Persze ettől még lehet instabilabb, mert láttam már erre példát.
/A "8 éves kodegen jobb", nagyon erős tréfának gondolom/
Vegyél kodegent 2020-ban is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21257 üzenetére
Jó majd egyszer megnézek egy QS202-öt és eldöntöm, neked valahogy most nem tudok hinni, bocs.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21259 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy az általad dicsért 8 éves kodegen vackoknál jobb.
Egyébként sehol nem írtam azt, hogy láttam qs202-öt. Ellenben mindenképpen fogok, mert ilyeneknek mint neked nem hiszek el semmit, szóval rákényszerülök arra, hogy saját magam győződjem meg a valóságról.
Hozzátenném még azt is, elgondolkodtató, hogy valaki 8 éves kodegent ajánlj itt kábel menedzsment nélkül, a házas topikban. Továbbá még azt is hozzáteszi, hogy őt nem érdekli, mit vesz a vevő...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21261 üzenetére
Azt írtad: "a 8 éves kodegen is minőségibb"
Egyébként kerelo kolléga itt dicsérte, 6kg egyébként. Azt tudom, hogy Jim-Y negatívan beszélt róla, a Sharkoon-hoz hasonlította.
Az érdemi vita részemről rendben van, de azért ne essünk túlzásokba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21263 üzenetére
"Érdekes, mert tőlem vette, és nekem mást mondott"
Döntsétek el akkor ki hazudik.
Még1x írom: "a 8 éves kodegen minőségibb", nekem annak minősül.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21276 üzenetére
A használt házak árait szerintem nem érdemes az újakéhoz hasonlítani, főleg most, hogy minden megdrágult a gyenge Ft miatt. Egyébként az RC335 egy klasszikus CM ház, de azt is ideje lenne már ránc-felvarrni. Legalábbis én biztosan nem adnék már 11eFt-ot sem érte.
A Shinobi az más tészta. Az egy vaskos, stabil, korrekt, jól szellőztethető gamer ház. Nem említeném egy lapon az RC335-el.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21278 üzenetére
Nekem nem asztalom a nosztalgia, a múlt remekműveit meghagyom a fanatikusoknak.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21297 üzenetére
A CPU kivágás hátul nem igazán jó, pár napja raktam össze egy Shinobi-t, ASUS 1155 ATX alaplap volt benne és Xigmatek Gaia hűtő. 2 csavar is ráfeküdt az alaplapi tálcára, a kivágás mellett volt.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21321 üzenetére
Ha már ennyire a szubjektivitás irányába haladunk, nekem kifejezettem tetszik a kék belvilág. Tehát nekem nem megszokni kellett, én imádtam a belsejét ahogy megláttam. A teteje valóban vékonyka és zörög is ha nyomkodja az ember. Nem is állítottam, hogy Bitfenix vastag. A tetejét leszámítva viszont stabilabb mint pl. a T5-ös Sharkoon, én is azt írtam, hogy szerintem is annak lehet jó, aki nem szerelget a házában hetente.
Ami a szolgáltatásokat illeti viszont, az árához képest csúcson van. Könnyű szerelhetőség, a tálcán mindenhol lyukak ahol kell, ráadásul gumis belsejű. 2 centis wiring space a tálca mögött, egy halom kábelt el lehet vele nyeletni. Plexis oldallap, be lehet világítani neonnal.
A szellőzése szerintem akkor javulhat (így sem rossz), ha ki van szedve a középső HDD bay, mert azt vettem észre, az igencsak eltéríti az elöl befújt levegő útját oldal irányba. No mind1, ha vannak kérdések szívesen válaszolok, a cikk majd még később fog megjelenni, mert el vagyok havazva
-
Klemens
őstag
válasz Ace Ventura #21363 üzenetére
Jó, csak nem fogok 15K-ért most házat venni. Ház meg kell, mert asszonypajtás nem engedi hogy megint majd cipősdobozban legyen az épülő konfig.
Mondjuk most tolódik a dolog, mert kedden amit elhoztam lapot Ipon-ból, tegnap adtam vissza gariba és ráültek 1,5-2 hétre.szerk.: Esetleg erről van valami vélemény? Tudom ATX, de egész értelmesen néz ki és az ára is kellemes. Sajna a belső kialakításról nem találtam képeket meg igazából semmit nem találtam a házról.
[ Szerkesztve ]
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21645 üzenetére
Minél több házzal találkozom, mintha emelkednének az elvárások
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz Ace Ventura #21648 üzenetére
Igen szerintem is ebben az árkategóriában, újonnan, nincs ma már masszív ház sajnos.
üdv.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21648 üzenetére
Az NZXT SOURCE 210 majdnem 7 kg. 13360 Ft Engusz-nál.
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21651 üzenetére
Alaplap mellett van egy 2 centis kábel csatorna, a tálca mögött 1 centis, a CTG500 igen sok és hosszú kábeleit sikerült elrejteni. Ahhoz képest, hogy ~5 kg az MS-I, stabilnak mondható. A VF-I ugyan erősebb, de értelemszerűen drágább is.
(#21652) radi8tor1: Halk és jó minőségű ventik kellenek, ezenkívül üresjáratban leszabályzás... (800 rpm és alá), ha meg gémet indítasz, akkor meg automatán pörögjenek fel és tolják a levegőt ahogy kell. Játék alatt nincs pardon, ott hűteni kell, a zaj pedig másodlagossá válik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #21710 üzenetére
Várjuk a tesztet
-
eszes123
csendes tag
válasz Ace Ventura #21761 üzenetére
Sziasztok!
Grave444 kolléga háza nagyon megtetszett Ezzel kapcsolatban kérdeznék, hogy FSP Hexa 400W-os tápot raknék bele, ahhoz kell hosszabbító vagy kényelmesen elér még?
Asrock H61M/U3S3-B3-as alaplap -
eszes123
csendes tag
válasz Ace Ventura #21768 üzenetére
mATX-es alaplapom lesz (h61m-u3-s3-b3).
Megnézem az általad ajánlott házakat.
Köszönöm a segítséged.
-
bmollszeptim
aktív tag
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #21865 üzenetére
Egy cikkben nem gondolkozol el mégis?!
-
csao
csendes tag
válasz Ace Ventura #21865 üzenetére
Szeretettel várom. A tiéd elite vagy sima?
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz Ace Ventura #24653 üzenetére
szia.én használtam már gladiator 600-at.ATX méretben az egyik legkompaktabb háza a CM-nek,ami már jó anyagminőségnek neveznék.kb Centurion 590,690 szintű anyagminőség.(vastagabb lemezből van,és több is a súlya mint az Elite sorozatnak) jól szellőzik,jó anyagminőség,és kábel elrendezés jellemzi.én később kinőttem,csak azért adtam el.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz Ace Ventura #24656 üzenetére
így igaz. a gladiator sokkal jobb anyagminőségű ,mint az összes elite
üdv.
-
horush
addikt
válasz Ace Ventura #24678 üzenetére
Miért ne lenne divatos?
"Az érdekelne még, hogy a 5.25 rögzítői kiszedhetők e valahogy."
Az FD R3-mal kapcsolatban írtad ezt a kérdést?
-
horush
addikt
válasz Ace Ventura #24687 üzenetére
Én azt biztos nem venném. 430-am volt, az se volt egy atombunker, elvileg a 431 pedig ugyanolyan. De én a kábelmenedzsment hiánya miatt nem ajánlom. Sokkal jobb házak vannak ilyen árban.
-
horush
addikt
válasz Ace Ventura #24689 üzenetére
Max mennyiért? 5,25-ös külső legyen, vagy belső is elég?
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
válasz Ace Ventura #24691 üzenetére
Bitfenix shinobi window?
-
horush
addikt
válasz Ace Ventura #24695 üzenetére
A sima az 17k.
Hogyha kell usb3 is, akkor 20700.
-
Winne
nagyúr
válasz Ace Ventura #24698 üzenetére
Az enyémhez van már kiegészítő, ami a laphoz volt, a floppy meghajtó helyére megy, nem emlékszem mi a száma, ez nem lényeges, csak nekem kellene valami szellősebb, mert eléggé fűt a tuning miatt.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
ludla
őstag
válasz Ace Ventura #24695 üzenetére
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
PiciKenny
senior tag
válasz Ace Ventura #24854 üzenetére
ezzel nem vagy egyedül! Haverom Thermaltake háza full üresen, 17kg
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #24854 üzenetére
Szerintem nem lehet extra rossz, az elite 341 amit tőled vettem, az sem több 3-4 kilónál, mégis a kis méret miatt nem rozoga... Ha vesztek nekem egy ilyen házat, akkor írok róla
-
PiciKenny
senior tag
válasz Ace Ventura #24856 üzenetére
18kért vette öö kb 3-4 éve.
Egyébként, a számok semmit sem jelentenek, be kell költöztetni a kicsikét és az ad neki súlyt
-
Jim-Y
veterán
válasz Ace Ventura #24861 üzenetére
Azt anélkül is megmondom neked, hogy látnám a házat, hogy a ventije hangos lesz, vagy legalábbis nem csendes.
SK: pár napja állították be thx
-
horush
addikt
válasz Ace Ventura #24863 üzenetére
Nem csak kg-ok számítanak
-
Boogie33
senior tag
válasz Ace Ventura #24955 üzenetére
Természetesen nem gyári, de annak a vinyónak semmi hangja csak a felpörgést lehet hallani aztán néma csend.
Nem rezonáltatásról van szó , hanem üresen összerakva a ház nincs igazán egybe, hanem úgy lötyög egy kicsit."Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
Smani
senior tag
válasz Ace Ventura #25051 üzenetére
335-m is volt. Oldallapjai katasztrofálisak
-
drahotab
tag
válasz Ace Ventura #25180 üzenetére
ASROCK B75M-et.
Nincs belső USB3-ja -
törölt tag
válasz Ace Ventura #25304 üzenetére
Anyagra shárkún
-
DjDanee87
addikt
válasz Ace Ventura #25304 üzenetére
Én meg pont az ellenkezőjét kerestem házválasztásnál -> minél kevesebb 5,25.
Neked mire kell ennyi?
-
törölt tag
válasz Ace Ventura #25306 üzenetére
Hát a Sharkoon nem éppen az anyagminőségről híres. A T9-esek mondjuk nem rosszak, meg gondolom a Tauron is 27 lepedőért jófajta, de én nem vágyom a T5 óta egyikre sem.
-
albert8
veterán
válasz Ace Ventura #25334 üzenetére
HAF jobb lenne a nagyobb ventik miatt, de akkor 12-es lenne mindkettőben?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest