Hirdetés
Aktív témák
-
maszekember
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nyár végére össze fog jönni diák munkából kb. 130-140k.
Ebből 80- (indokolt esetben) 100k-ig szeretnék asztali számítógépre költeni.Azonban nem nagyon konyítok hozzájuk,tudom,hogy mi mire való,de ennyi.
Se a működésüket,se a szerelésüket,tuningolásukat nem értem,se azt,hogy egy-egy komponensnél mit kell nézni,mi a jobb.A számítógépet elsősorban játékra szeretném.
Tudom,hogy max.100k-ért nem kell csodát várni,de ennyi pénzből már csak össze lehet hozni,egy egész jó gépet nem?Természetesen nem a high-tech cuccokban gondolkodom.Ha tud vki jó boltokat ahol kész konfigeket árulnak,vagy van itt vki,aki ezzel foglalkozik kérem írjon nekem privátba,vagy itt a fórumon is összerakhatjuk,képzeletben a gépet!
Mindenki segítségét előre is köszöni:
Attila
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
maszekember
aktív tag
válasz maszekember #29299 üzenetére
Bocs mindenkitől,a játékokat még nem is írtam!
Tehát ilyesmik kéne menjenek max. graffon:
Guild Wars,WoW,CoD 4,CoD 2,Gears of War,S.W.A.T. 4, és hasonlók,valamint napjaink játékai,de ott már nem kötelező a legjobb grafikai beállítás,bár előny.Ezt így mennyire lehet kihozni 100k-ból?
És ha valaki tudna a többi komponensre is (egér,monitor,billentyűzet) ajánlatot/példát mutatni akkor megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz gabo89 #29303 üzenetére
Köszi!
Esetleg nincsen egy ehhez hasonló konfiguráció a bótokban készen?
Mint írtam nem nagyon vágom,hogy hogy is kell ezeket összerakni.
Milyen irányba változhatnak nyár végéig?
Mekkora mértékben?Barátom csinálta azt,hogy megmondta,hogy 100k-ja van egy gamer gépre,a pali összerakta neki,ő meg perkált.
Csk az a baj,hogy Ő egy családi ismerősük,és ez egy szívesség volt,nem foglakozik vele üzletszerűen...Csk gondoltam,hogy esetleg van a topikban is egy pár embereke,aki esetleg megcsinálná nekem...
-
maszekember
aktív tag
válasz gabo89 #29305 üzenetére
LOL!
1800K-ért az egészet!
Akkor nincs más kérdésem,köszi!
Majd még visszatérek ide 2 hónap múlva,felteszem megint a kérdést,és ha van jobb,akkor azt veszem természetesen.
Még vmi:
Az AMD procinál (amit ajánlottál) a 3ghz-es órajelet egy-egy magra kell érteni,vagy a kettőre külön-külön?[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz kisza25 #29309 üzenetére
130-140k-m lesz,azért kalkuláltam 100k-s géppel.
Amit fentebb ajánlottak annak ugye vannak USB csatlakozói?
Meg hangkari,szal" minden megvan benne?Bocs a noob kérdésekért...
Hangfal nem kell,van egy AKG K514-em,amit nagyon szeretek,sokkal jobban szól,mint egy akár kétszer annyiba kerülő hangfal.
[ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest