Hirdetés
Aktív témák
-
mrgreen
csendes tag
Udvozletem!
Kivancsi lennek a velemenyetekre, gondolatban osszeallitottam magamnak egy gepet de szivesen fogadnek barmilyen eszrevetelt, tanacsot a konfiggal/alkatresszel kapcsolatban. Raadasul van egy-ket hianyos pont amiben nem tudok donteni. Munkam miatt szinte folyamatosan tobb operacios rendszer fut virtualis kornyezetben, ennek a folyamatnak a zokkenomentesitese lenne a lenyeg de emellett szeretnem ha kepes lenne ujonnan megjeleno jatekok futtatasara is a nativ 1920x1080 felbontasban (nem ultra-low graf-ra gondolok ). Amit a gepre forditanak az olyan 150-170k Ft korul lenne.
Eddig igy nez a fejemben:CPU: INTEL Core i5-750
MB: Gigabyte GA-P55-UD3 csalad vagy Asus P7P55D termekek egyike
RAM: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT
VGA: Itt vagyok bajban mert annyi van hogy nehez atlatni oket de jo lenne ha nem kellene jovore lecserelnem mert mondjuk mar nem lesz kepes a Duke Nukem Forevert elvinni
Ház/Táp: Ezt neztem ki de nem tudom mennyire lehet megbizni egy ilyen haz+tap komboban, igazabol a haz lenne a lenyeg a felso markolattal.Ipon-rol ez eddig olyan 110-130k korul van alaplaptol fuggoen. Winchesterrel direkt nem is szamoltam, az van. A terv az i5-re epul mert jokat olvastam rola itt ph-n is es mas oldalakon, valahogy latom benne a potencialt de abranditsatok ki ha nem igy van!
Segitsegeteket elore is koszonom! -
mrgreen
csendes tag
válasz kelzsoca #41687 üzenetére
Ha adott esetben fixaljuk a 5850-et akkor milyen AMD-s konfiguraciot ajanlotok ami kepes kiszolgalni a Radeont es erosebb memoria modulokat? AMD platformon egyaltalan nem vagyok otthon.
A haz+tap paros gondolatat akkor dobom Gerisz tanacsara, belegondolva tenyleg nincs sok ertelme annak a felso markolatnak.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest