Hirdetés

Aktív témák

  • Pítőr

    aktív tag

    válasz psg5 #32582 üzenetére

    Az a gond, hogy sokszor akkorát ugranak az árak, pl. iponon, hogy rossz nézni, nem tudom mitől, a forint esése emelkedése ennyire nem befolyásolhatja, a fene tudja mitől van. Én úgy tudom, hogy a karácsony utáni rész a legolcsóbb, de szerintem nincsenek ilyen nagy időszakos kilengések, max ha a forint visszamászna 300 körülire az euróval szemben.
    Egyébként szerintem érdemes megvárni a Athlon II X4-X3-ait, mert azok elég költséghatékonyak lesznek, és többmagosak, ami kell, és egyre jobban kelleni fog. Utána egy másfél évig nem lesznek új modellek, max a gyártástechnológia javulásával lesz egy két magasabb órajeles termék. Intelnél meg jönnek Az I5-ök, meg az 1156os foglalat, de nem lesz hosszú életű, így inkább az AM3. Úgy nagyjából ennyi jó tanácsnak.
    (#32583) jaja1981 Nem hiszem, hogy szükség lenne nagyobb tápra, nincs mi kihasználja, a procik nem fogynak ebben az árszegmensben többet fogyasztani, sőt inkább egyre kevesebbet, 7750->240. Vga terén meg szerintem dettó, kivéve, ha crossfire-t épít.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r

Aktív témák

Hirdetés