Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Helló emberek. Most szeretnék egeret venni és vacilálok a Logitech Mx 518 és a G5 között. Érdemesebb-e + 5 ezret fizetni a G5-ért? Köszi...
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
To nahat: Kössz, holnap írd már meg légyszi a véleményed miután kipróbáltad az mx 518-at, és azt mondod, hogy jobb a tapintása az mx 518-nak? Nem csúszik? Honnan rendelted, mennyi volt?
-
-
Scholes9
nagyúr
Hali. Wireless Razer Mamba megértheti az 50000 ezer forintot? Nem játékra kell, csak legyen tökéletes társ a mindennapokban Logitech G5-öt használok meg vagyok vele elégedve, de kipróbálnék már valami másik markát, eddig csak Logitech egereim voltak
Összeget nem írok, mert pl a G5 is régóta megvan és bőven megérte az árát anno, így ezt nem nézem
Amit még néztem az a Mionix Castor, illetve a Razer Mamba Tournament[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Arról tud valaki infót, hogy a RAZER Mamba Tournament Edition gumi felületet kapott e? Jelenleg ez tetszik a legjobban
dobragab: huh ez gyors válasz volt Akkor lehet, h kiesik a kinézettek közül
De a Logitech MX Master sem tűnik rossznak
Amúgy egy asztali gépben, ha hátulra dugom a kis USB-s érzékelőt a Wireless egérnek, akkor az hátrány? Tehát nem lesz "normális a jel" és nem fog rendesen működni az egér? Vagy, hogy van ez? Nem volt még vezeték nélküli egerem
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz TeebyKay #53755 üzenetére
G5 leváltására. Mindennapos használatra, de nem játékra. Kicsit fura, de néha túl "kemény" a G5 bal gombja Ezért gondoltam gumi borításúra, feltételezve, hogy nem lesz kényelmetlen hosszabb távon Persze mivel nem volt ilyen egerem még lehet h ez nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz TeebyKay #53760 üzenetére
1. Mennyi a keret?
Legyen max 30 ezer forint.2. Használtpiac, és / vagy eBay?
Kizárólag új jöhet szóba!3. Mire használnád az egeret?
Internetezés leginkább, átlagos Windowsos használat, de játékra nem!4. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip), mekkora kezed van?
Kicsi/közepes kezem lehet. Biztos, h nem nagy Ahogy nézegetem a Claw fogáshoz lehet a legközelebb most a G5-ön a kezem5. Milyen érzékenységgel játszol / használod?
Magas.6. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.)
Igazából az egyetlen igényem az "előre-vissza" gombok az egér bal oldalán, ehhez ragaszkodom, amivel nagyon kényelmes a böngészőben "lapozgatni" De jobb oldalon nem kellenek ilyen gombok!Az számomra teljesen mindegy, hogy vezeték nélküli vagy sem, viszont vezeték nélküli esetében inkább akkust vennék, mint elemest A vezeték nélkülinél talán az lehet az előny, h nemsokára megyek ki külföldre dolgozni és, akkor talán könnyebben tudom magammal vinni és laptotppal fogom kint használni, itthon pedig a jelenlegi asztali PC-vel, amikor itthon vagyok.
G5 128 gramm, a plusz súlyok nélkül használom, de, ha nehezebb ettől is az talán még jó is lehet, bár mivel nagyon régóta ezt használom ezért lehet, h simán hozzászoknék egy ettől könnyebb egérhez is.
Sajnos vidéki lévén esélyem sincs megtapogatni őket, pedig nyilván az lenne a legjobb.Jelenleg ez az egérpadom, a barbáros, G5-tel tökéletes.
Amiket nézegettem : Mionix Castor, Logi MX Master, és Razer Mamba Tournament is tetszik, bár arra azt írták tegnap, h nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz dobragab #53762 üzenetére
Ez, ha jól látom kisebb, mint a G5 és tetszik is, esetleg tapasztalat róla? Természetesen nem innen rendelném, mert ez elég sok érte. MM-ben 18 ezer ingyenes szállítással
Igazából maradnék a Logitechnél, illetve jó lenne olyan, aminek egy picit gumisabb, érdesebb a felülete, mert hosszútávon kicsit kényelmetlen a G5 műanyag felületét kattintgatni. Lehet, h furán hangzik, de kicsit olyan érzés, mintha fájna az ujjam tőle, amikor használom
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz TeebyKay #53767 üzenetére
Igen, ahogy kutakodok a neten, egyre több infót találok arról, h mi is a gond vele leginkább: [link]
Egyre jobban hajlok a Mionix Castor felé. Mamba TE akkor kilőve. Arról nem is beszélve, h majd 10 ezerrel olcsóbb Castort nagyon dicsérik szinte mindenhol, legalábbis leginkább pozitív véleményeket olvasok róla.
A Razer Deathadder Chromát is dicsérik, bár az is ~5 ezerrel drágább, mint a Castor. Sajna ahogy nézem a Razer egerek eléggé túlárazottak
Illetve sokak szerint az optikai szenzor jobb is, mint a lézer
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz dobragab #53769 üzenetére
Igen olvastam. Igazából ilyen átmenet a claw meg a palm között, leginkább palmos talán a G5-tel, annyiban clawos a fogás, h nem teljesen tapasztom oda az ujjaim elejét az egérre, tehát az egér tetejénél a kezem nem ér hozzá az egérhez! Remélem átment, h mit akartam írni Tehát 75%-ban palmos, 25%-ban clawos a fogásom most Bocs, még csak most ismerkedem ezekkel a dolgokkal
Ahogy képeken átjön eléggé hasonló a Castor jobb oldala a G5-höz, és azt meg szeretem, megszoktam, úgyhogy elvileg nem lehet gond ezzel a részével
Annyit kérdeznék még, hogy felesleges egy ilyet vennem a Castorhoz? Most egy ilyet használok, semmi gondom vele.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Köszi szépen, ma is sokat tanultam, minden nap tanul az ember valami újat Érdemes volt a nap egy részét erre szánnom
Akkor a Castor és ez az optikai Roccat közül fogok szerintem választani
Ma sok videót néztem innen, sztem nagyon jók, bár gondolom ismeritek, én ma találkoztam vele először, de egyből feliratkoztam
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Sejtem mi lesz a válasz, de ez ennyiért Hangsúlyozom, h nem játszom és csak Windowsos használatra kell Kb mindenhol 10+ ezerrel drágább
Sacco: G5, amit használok már kb 10 éve az is lézeres Windowsos használatban csak nincs akkora jelentősége, ha mondjuk CS-t tolnám, akkor ok, h optikait venne az ember. Ennyiért esélyes, h kipróbálom, max visszaküldöm, ha nem tetszik
De még ma eldöntöm
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Értem értem, tehát maradjak mindenképpen az optikai egereknél. Viszont valahogy tetszenek a Razer egerek, és igaz, hogy túlárazottak, de régóta szerettem volna ebből a márkából is választani, kipróbálni egyet. Eddig csak 3 egerem volt: MX 518, illetve az első szériás G5, és már kb 10 éve használom a "kék" G5-öt. De jó lenne más márkákkal is tapasztalatot szerezni. Akkor talán ez jó választás lenne? A G5 nagyon hasonló méretekkel bír, így ez jó eséllyel jó is lenne, mivel ez a DA is olyasmi méretű. És benne van az ajánlótokban is Diamondback egyszerűen túl vékony lenne a kezemnek és ugye a szenzor. Mamba TE-t akartam, de akkor felejtős az is gyenge lézer szenzora miatt. Arról nem is beszélve, ha esetleg később játszani támad kedvem, akkor jobb is, ha optikai egerem van az általatok leírtak szerint is
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz dobragab #53813 üzenetére
Elvileg az egyik legjobb szenzor van benne, pl a DA-ban is ez van.
TeebyKay: pláne 12 ezer forintért. Bár nem hiszem, h ezt venném, de azért egy próbát megérhet.
Nem egyszerű a dolog, videokártyát könnyebben vennék az is biztos
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Végül nagy szülés után a Castort rendeltem meg. Sztem és remélem a csalódás kizárva. A másik a Razer Diamondback lett volna, de a Castor elvileg minden általam fontos szempontból jobb nála, mint ergonómia, anyaghasználat, méret. És ugye a szenzora is. De majd kiderül mennyire fog tetszeni.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Megjött a Deathadder Chroma. Szokni kell természetesen, de sztem pár nap kell csak hozzá, de már most úgy érzem, h nagyon kényelmes. Maga a külseje pont olyan anyagból van, amire számítottam, és amit reméltem is, h ilyen lesz, ez a kissé érdes műanyag lehet, de nem csúszik, mintha fényes sima műanyag lenne és szinte biztos, h kevésbé is kopik, mintha gumi lenne. Az egér Windows alatt tökéletes, játék alatt nem fogom kipróbálni jó eséllyel, de nem is arra vettem, hanem, hogy ponton és kényelmes legyen hosszútávon, de azt hiszem, h ennek meg fog felelni
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Razer Deathadder Chroma helyett mit ajánlanátok? Diablo 3, Overwatch, Minecraft meg általános használatra (net, zene) Maga a szenzor nagyon jó, viszont nem érzem azt a minőséget, amit elvártam volna, így inkább másikat választanék helyette, ami anyaghasználatban többet nyújt. Palm/claw hibrid fogásom van Ár max 30 ezer. Hirtelen ezt szemeltem ki
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- Logitech Logi Dock Dokkoló
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest