Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taptaq
aktív tag
válasz szbalogh #44303 üzenetére
Én egy Olympus E-PL-3-as pici milcet vettem, rendeltem hozzá egy c-mount adapter+ Fujion 35mm F1.6-os obit+makró közgyűrűsort = 8000ft(ez már az új Aps-c szenzoros gépekhez is jó). Este sem kell állvány városi fények mellett portréhoz, vagy akár a szobában készült képeknél, igaz az iso-t meg kell tolni egy kicsikét. Ezek a c-mountos obik elég "pénztárca barátok" szerintem.
[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
taptaq
aktív tag
válasz szbalogh #44344 üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe, hogy 5100-nek a kit obival a kezdő fényereje f5.6-tól kezdődik +makró közgyűrűsor, ehhez viszont magasabb ISO is kellesz. Viszont az a gép ami nekem van a cmount f1.6 obi+átalakító+makró gyűrűk megvan neked 35.000 ft-ból. Kisebb a szenzor, de fényerős az objektív. Ez saját vélemény, nem akarok okoskodni.
-
taptaq
aktív tag
Nincs itt megvezetve senki sem, tisztában vagyok vele mire szeretné használni. Követem az órás és a mobilos fórumot is, ott is szokott érdeklődni. Az obi amit ajánlottam az nem makró obi, de jár hozzá a makró közgyűrűsor is, ennyi a történet, csak segíteni akartam.
-
taptaq
aktív tag
Szevasztok!
Gép vásárláson gondolkodom, Panasonic G7 + Pana 14-140mm kittre esne a választásom. [link].
Érdekelne a véleményetek pro és kontra.
Ebben az ársávban esetleg valami mást (használt) is meghallgatok. Milc vonalon maradnék.Eddig Olympus Epl7 + Oly 14-150mm-es szettem volt, de azt már eladtam.
A Pana mellett szól a kiforgatható kijelző és "kukucs".Válaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs