Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KYZRR
őstag
Üdv Urak!
Kaptam egy kedvező ajánlatot ismerőstől, hogy megvenné a jelenlegi összekaparászott Pana GX800 fényképezőm, és én helyette valami kicsit komolyabbat vennék.. Akár nagyobb szenzorméretet is... Egyelőre az EOS 250D a kiszemelt.
Általában portrét fotózok, de néha 1-2 videó is beakad, de semmi komoly..
Jöhet használt is, nem bánom ha gondos tulaja volt...
Árban pontos elképzelésem nincs, nyilván ár/érték/mennyiretudomkihasználni jelenleg a keresés célja.. Talán 250e körül azért álljon meg a történet, 1-2 obival.
Egy kitételem van, rendes markolat, és EVF legyen, mert napsütésben kiégetett a GX800, hogy semmit se láttam...
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
KYZRR
őstag
válasz rednifegnar #57125 üzenetére
Akkor optikai, elnézést.
A lényeg változatlan, legyen benne "nézőke"..You can only die once, make sure it is worth it...
-
KYZRR
őstag
válasz rednifegnar #57127 üzenetére
Nem feltétlen mennék fel szenzorméretben, csak ha jó lehetőség lenne feljebb lépni.
Szimpi a m4/3, házon belül is néztem utódot.
Nagyrészt "retro" obijaim vannak, szóval az szerintem nem mérvadó.. De az ismerős vinné azokat is.You can only die once, make sure it is worth it...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest