Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
PreDox
tag
válasz vendingo #30772 üzenetére
Én ajánlom a Cooler Master Hyper 612S hűtőt.
Nekem is E3G3 lapom van és 2500k.
Nagyon meg vagyok vele elégedve.Tesztekkel tudom igazolni.
Csak látom itt a legtöbben Alpenföhn hűtőket ajánlanak.
Valószínűleg azért mert a legjobb ár teljesítmény arányúak.
Te kérdeztél más alternatívát ezért ajánlom.
Én a saját tapasztalataimat tudom megosztani. -
Merlinclub
senior tag
válasz vendingo #30844 üzenetére
A Silver Arrow-t is teszteljük, de a berendelt mennyiség nagyjából gazdára is talált az előzetes igények alapján, úgyhogy rendelem a következő kanyart, talán abból csípünk egy tesztdarabot
Mivel a SA.val még nncs tapasztalatom, így nem tudom a Brockennel összevetni.
Majd az i7 megmutatja!proci985 Én azért a Scythe Ninja 3-t is megemlíteném. A 65W TDP nem a világ...
[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
válasz vendingo #30844 üzenetére
A Silver Arrow külföldi tesztek alapján egy "sávban" van a K2-vel vagy a D14-el (+-1,2 fok teszttől függően). Minél nagyobb a hőtermelés annál jobban kijön a különbség és vica versa (ezért bírom azt amikor az adott tesztben 50 fokos a proci a top hűtőkkel és mondjuk 54 egy közepessel, csak aztán 80 körül ez sokkal több lesz).
-
-
Gerisz
addikt
válasz vendingo #30916 üzenetére
Ez hogy van?
A házat a gyártó egy Frio OCK-val demonstrálja ami 158.4mm magas a Silver Arrow pedig 162,7. Hol van itt 2cm különbség?
Vagy nem ez a házad van vagy valami totál nincs rendben.
A gyártó ezt írja:
CPU cooler height limitation: 168mm Ebbe simán belefér.De ha tényleg így van akkor a gyártó kamuzik és vegyél egy Corsair Hydrot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz vendingo #30930 üzenetére
uramatyám...
ventinél valamennyi mozgás oké, thermalrightoknál az a rész még mindig nem tökéletes.
ugyanakkor el nem tudom képzelni, hogy hogy sikerült az alaplapi felfogatást fordított sorrendben ráraknia úgy, hogy nem tűnt fel, hogy ez így nem fog menni. és akkor tegyük hozzá, hogy ez a mostani SA felfogatás elvileg egyszerűbben szerelhető, mint a korábbi, hírhedt felfogatásaik (pl a penny mod a TRU/TRUE idején, meg a hegységek a hűtők talpán).
ráhúzásnál szoruljon rendesen: az alaplapi alsó részt nem kell szétszorítani (backplate miatt nagyot hajolni viszont nem tud. viszont maguknál a csavaroknál fél/negyed fordulat legyen a szorulásig), viszont a felső rész a távtartókon nyugszik, azt húzd meg rendesen, különben le fog billenni, és 10 fokos különbségek lesznek a magok között beterhelve.
üdv a klubban, elődmodell márciusban lesz meg négy éve.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Kalos7
tag
-
Lunky88
tag
válasz vendingo #30958 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Vendingo, még most vadászom össze neten az alkatrészeket szóval egyenlőre semmilyen ramom nincs. Corsair 8192MB Vengeance DDR3 ramokat akartam venni, és ezért kérdeztem.
Viszont már tárgytalan a dolog, mert találtam belőle low profile változatot aminek már tényleg el kéne férnie a hűtő alatt.[ Szerkesztve ]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
elfelejtette
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest