Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
brown előtt azért ezt nézd meg!
hang összehasonlítás cherry switchekhez.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz IreN!CuS #56906 üzenetére
ezzel az árkategóriával az a baj hogy mechában gyenge minőségű cuccok kerülnek bele, hogy olcsón tudják adni. noname switchek, lehellet vékony keycap, stb.
van magyar pbt keycap, de ugye az is ott kezdődik 45€ egy tkl szett. ha elég az angol pbt doubleshot is az 20€.
mondjuk nekem nincs gondom a hama-val sem (még), igaz fél éve használom és a fent említett pbt keycap-el."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Csandi #56915 üzenetére
totálisan szubjektív véleményem az mx master 3-ról (hosszú kéz 19,5 cm).
-
copass
veterán
-
copass
veterán
szerintem outemu, cherry, gateron.
gateron nekem már sok."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
válasz Zizi123 #56968 üzenetére
a gateront 2.2 mm kell lenyomni hogy kapcsoljon 55g lenyomási erővel.
hosszabb úton jár és nehezebb lenyomni mint az outemu (40g) és cherry (50g) ami 2 mm után kapcsol.
CM CK350 outemu blue, de natec is ezeket a switcheket használja. de a hama egy outemu klónt használ[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz SirRasor #56991 üzenetére
cherry stream 3
este használom, hogy ne zavarjam a családok a blue switch-el![ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz Phobion #57005 üzenetére
az nem árt! én mondjuk vennék egy relatíve olcsó billt és ejtenék rajta egy switch cserét. igaz babrás lesz kiforrasztani a meglévőket, de nem vészes szerintem.
vagy veszel vmilyen kitet switch nélkül.
itt most elég olcsó a silent red kit.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
volt egy sejtésem hogy vr lesz a dolog mögött. ott elég fontos az hogy oda találj azonnal!
gumírozott keycap hasznos még.~ 1 évet bír és kezd lejönni a bordázás a tetejéről.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #57074 üzenetére
teflonos szilikonzsír is jó.
-
copass
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
copass
veterán
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #57196 üzenetére
csak számológép nem? tentaku
-
copass
veterán
nyújtani kell, rendszeresen.
-
copass
veterán
válasz MasterMark #57191 üzenetére
üdv a klubban! cherry mx board 3-ba 2x, natec genesys thor 2x, hama urage slimbe még nem!
bal felső sarokban teszem a poharat, akkor biztos nem verem le!
izopropillal át kell mosni, többször.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz MasterMark #57209 üzenetére
szétkapom az egész billentyűzetet és spray-t használok. telenyomom vele többször a switcheket. nyákon kefével átmegyek.
-
copass
veterán
válasz nyunyu #57208 üzenetére
izpropilnak nem kéne semmit oldania. a hamisítványok viszont marnak (boltos mondta, acetonnal keverik állítólag), ezért használok spray-t.
30+ éves c64 alaplapokat suvernyákolok át rendszeresen, nem volt még belőle probléma."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
nah elkezdtem a silent red mókolást a Hama uRage M3chanical RDX-en, hogy akkor ezer évig ónszippantózok....és jött szembe vele ez:
elsőnek azt tünt fel hogy vastag a láb, ónszippantás, elkezdtem kihúzni és kipattant a switch. amin nyoma se volt forrasztási nyom.
ez egy persely, tehát cserélhetős... lenne ha belemenne a silentred. de egyrészt ott az a krva smd led, amit nemes egyszerűséggel leforrasztottam. de a cherry tüskéje nem megy bele a lyukba. szóval maradt a hagyományos, persely ki, switch be, beforraszt."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
hangban nagyjából hasonlóra kell számítani. cherry mx red vs silent red.
-
copass
veterán
válasz nyunyu #57323 üzenetére
esetleg vesz egy Hama uRage M3chanikal RDX-et és keres olyan switchet ami bele is megy a hotswapba(cherry nem) vagy az outemu klónba tesz lineáris stemet. mint ahogy én tettem a silent reddel!
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
a silent red-et aláírom hogy hatalmas lépés a halkság felé egy vastag pbt keycap-el.
silent red a könnyebb outemu rugóval határozottan kellemesebb gépelni és játszani is.
azt vettem észre hogy nem fárad el a kezem annyira és pontosabb lett a mozgás. clickynél azért hamar elfáradta kezem játéknál.
mondjuk az outemu blue ház+rugó+silentredstem kombó se rossz, de így már van hangja tövignél![ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz arcitec #57349 üzenetére
nem gépelek folyamatosan sok szöveget ~70 szpp az amit hozok fixen, bármilyen billen.
~1 hete se állt össze ez a cucc (még mindig nem végleges) még szokom, nagyon sokáig blue-t használtam. clicky vs linear, egész más érzet.
nincs Tesoro Gram SE-em így nincs összehasonlítási alapon. mivel ez egy "mutáns" amit aszerint raktam össze ami nekem kényelmes. a silent red rugó kicsit kemény volt nekem, de pl. az enter, space, backspace,jobb shift alatt az eredeti switch van.
asszem ennek 1,9mm (2mm bluenak)pretravelje amíg a cherry mx speed silvernek 1,2mm. annál már tesztekben mondták hogy gykaoribb a véletlen lenyomás.
de szerintem kábé mindent meglehet szokni idővel.[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
válasz FoxiestFox #57395 üzenetére
nem tudom, a pro gamerek elég sokféle módon tartják a billt.
-
-
copass
veterán
válasz Amerigo57 #57444 üzenetére
nemrég vettem egeret amazon.de-n.
11kor megrendeltem, másnap délben hozta a futár angilaliból.
1 hét múlva derült ki hogy nem tudták megterhelni a számlámat, fizessem már ki!
nem jött be az egér, inkább visszaküldtem (16€,ebből 8€ állt az amazon)."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- KERESEK - Readragon K557 KALA RGB
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest