Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz DeFranco #43788 üzenetére
Azért írtam a végére, hogy "Pörgesd rendesen, legalább néha...", mert tudom, hogy nem életszerű folyamatosan 4000 környékén hajtani, meg ez a két csúcs közötti tartomány is csak 100%-ig nyitott fojtószelepállásra vonatkozik. Integrának sikerült jobban megfogalmazni, én egyetértek a mondókájával
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
Integra
titán
válasz DeFranco #43788 üzenetére
ezt mindig érzed az adott autónál. hol forog "lelkesen", ahol már élet van benne, és azt is érzed, hogy hol rángat, hol erőlködik, remeg.. még benzineseknél is más és más, mert a motor karakterisztikától és a váltó áttételtől is függ. integrámban is eltudok váltani 2500-nál, de igazából első és második fokozatban inkább 3000 felett váltok, mert annyira rövid a váltóáttétel és így érzi jól magát. a mitsuban már teljesen másképp kell vezetnem, mert az meg turbo, ott 3000 alatt dög halött, bár 2800 körül elváltva is gyorsabb vagyok a forgalomnál, de a turbo karakterisztika miatt ennél már nem járja annyira a 2500, inkább a 2800, ahol éppen felpörögne. ráadásul egy érzéketlen gázpedál van benne, megkell szokni, hogy nincsen meg alacsony fordulaton az a spontán, közvetlen gázrakció, mint egy jó szívó motornál, ami ebben a tekintetben a létező legjobb mai napig és ez valszeg így is marad. a legjobb sportmorok mindig szívók maradnak. vagy talán még a kompresszoros feltöltöttek, ha jól vannak megcsinálva. de a turbo semmiképpen sem.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.