Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok a H astrák vannak olyan jók. Mint a korábbi G sorozat? Erősen Elkezdtem szemezgetni velük.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
válasz szezso15 #131490 üzenetére
Ohh értem.
Tudom milyen ez, és in szemezgetek autokkal, 1,5M amit meghatároztam. De egyenlőre azt sem tudom hogy mere induljak el. Vann már kiszemelt, Fiat Linea 1.3 Mjet vagy 1.4 T-jet.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz BigBlackDog #131505 üzenetére
Egyszer úgy is meglesz az igazi, aki keres az talál is.
-
-
Sziasztok, a Volvo s40 esetében melyik motorral érdemes keresni? Vagy melyikkel nem?
1.6 benzin vagy 1.6 Disel?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Egy szomorú nap.
Ma nagy örömmel vágtam neki az útnak annak reményében hogy a kiszemelt "kis" Volvo S40-et haza hozóm.
Előtte megtettem minden annak érdekében hogy ne járjak pórul, leinformáltam az autót, felvettem az illetékesekkel a kapcsolatot , sőt még szerelőkkel és szakszervizzel is beszéltem esetleges típushibák megfigyelése miatt. És nem utolsó sorban tőletek is kaptam jó segítséget. (köszönet érte!)
Mikor megérkeztünk az autóért egy jó ismerőssel aki autószerelő és párommal az oldalamon. Az üres udvar látványa rossz érzések kezdtek bennem kavarogni, de elhessegettem, ugyan mi gond lehet már. Az autógazdija nagy mosollyal fogadott minket és kérdezte hogy nem az autó miatt vagyok talán itt?
De igen,feleltem!
És sajnálattal közli hogy tegnap este egy pár megvásárolta. "Potom" 2,2M-ért . Mondanom sem kell egy világ omlott bennem össze. És még az is kiderült, hogy 2016-os nyári és téli gumikkal rendelkező garnitúra is volt az autóhoz.[ Szerkesztve ]
-
válasz runner 125 #131881 üzenetére
Igazad van, mentem volna én előbb is, de ahogy írtam is ,utána jártam először a dolgoknak, és most hétvégén ért rá az autószerelő ismerős is, mert most vannak a ballagások is. Ott is meg kellett jelenni, mindig volt valami, és emiatt le is csúsztam a dologról.
-
válasz MPeter87 #131885 üzenetére
Szerdán konzultáltam vele hogy ma megyünk korán reggel érte. Még emlitette is hogy csak nyugodtan, eddig mi vagyunk az első érdeklődök. Gondoltam hogy ott lesz még. Hát tévedni emberi dolog.
-
-
válasz 2thletme2day #131973 üzenetére
Megközelítőleg hat darab s40-et tekintettem meg.De rozsdás példánnyal nem találkoztam.
-
válasz runner 125 #131985 üzenetére
Holnap reggel nyitásra megyek az új kiszemelt s40-ért. Qru is megerősítette a döntésemet. Majd meglátom hogy mi lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz NeoPampalini #133395 üzenetére
Fiat stillo kombi,
"Talán" skoda fábia kombi.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Lenne egy kérdésem a legtöbb használt autó kereskedésnél minden egyes autó előtt van egy 1,5 -2 L ásványvizes üveg, ez miért van ott mire kell ez nekik?
-
-
-
-
Sziasztok a VW Passat VI-os benzines kiadásúak mennyire ajánlott autók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest