Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszeske
tag
Sziasztok !
Segítséget és tanácsot szeretnék kérni.Évekkel ezelőtt / 12-13 éve / nagy PC gamer voltam, de jó pár éve eladtam a cuccaimat és jelenleg csak egy régi HP Elitebook és egy ASUS x550 C van amit főleg munkára és filmezésre zenehallgatásra használok.
A fiam elérte azt a kort /12 éves /amikor kezd belebonyolódni az informatika = játékok világába és nagy dilemmában vagyunk hogy konzol / XBOX One X / vagy gamer gépet építsünk? 4K tévénk van amely alap az Xbox one x-hez.
Jelenleg kb. 100-120 ezer 2 db játékkal egy új konzol és ahogy olvastam és nézegettem az árakat úgy 200 ezer lenne egy olyan gép amely kb. súrolja az XBOX szintjét amelyhez még kell egy 4k monitor. Sok mindent összevetve játékok, felhasználhatóság mi a véleményetek mi lenne a járható és mennyiért érném el a konzol játék élményét egy PC-vel? Ja és tapasztalatotok szerint érdemes -e beleölni ennyit egy gépfejlesztésne vagy inkább konzol és egy mezei notebook a járhatóbb út ?
Válaszotokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Milyen notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Facebook és Messenger
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest