Hirdetés
Aktív témák
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Most szeretném lecserélni a laptopomat egy asztali gépre, és ebben kérném a segítségetek, mert az utóbbi időben nagyon lemaradt a tudásom, nem bírtam követni az új dolgokat.
Lényeg: Játszani kellene, de olyan, amit a későbbiekben tudok fejleszteni, szóval nem kifutó, elavult dolgok érdekelnének. Pl. jelenleg egy videokártyát szeretnék, de a későbbiekben tudjak mellé tenni még egyet.... stb. Az alaplap támogassa az erősebb, újabb procikat, ha netán majd később cserélni szeretném...
Mivel most laptopom van, ezért A-tól Z-ig minden kell.
A keret: 180-200 ezer forint, de igen-igen maximum 220, de csak akkor, ha tényleg sokkal jobb minőségűt tudnék +20-al többért.A proci kérdés teljesen nyitott, mivel ez nem az én asztalom, rátok bízom. Intel i5, esetleg quadcore, vagy amd? Játékra kell, rátok bízom...
Memóriából legalább 4 giga kell, lehetőleg olyan, ami extra bordákkal van ellátva, és dualba megy.
VGA: Legyen 1GB és támogassa a dx11-et, és lehetőleg ATI legyen.
Vinyó: 1TB 7200 rpm, lényeg, hogy megbízható legyen, mert nem szeretném, hogy elszálljanak az adataim.
Ház: Mindegy, csak legyen jó a hűtése, nem kellenek bele ledek, neonok, meg ufók..
ODD: Sima mezei dvd író kell, úgyse nagyon fogom használni...
CPU cooler: mindegy, csak ne gyári legyen, és legalább fél kiló rezet tartalmazzon..(ha netán húzni szeretném a procit)
Monitor egyenlőre nem kell, egy darabig elszüttyögök a crt-vel is, az van itthon.
Ha valaki hozzáértő tudna segíteni, (alkatrész árakkal is) azt megköszönném.
üdv[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz #98593280 #6606 üzenetére
Köszi a választ.
Nagyjából valami ilyesmit gondoltam én is, és árban is jó.
Lehet lesz most pár buta kérdésem.
Ez az alaplap kezeli a dupla vga-t, lehet majd bele tenni jobb procit is a későbbiekbe (pl i7)?
Említetted, hogy a procit lehet húzni 4-4.2 ghz-ig. Ezt úgy érted, hogy magonként?Örülök, hogy nem amd procit ajánlottál, attól rosszul vagyok, most is éppen forrósodik egy a notimba
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Most tudnék venni egy vadi új gépet garanciával, csak érdeklődnék, hogy mennyire jó ár érte.
A gépet 212ezerért tudnám venni (800€)+(200€ a monitor)
Ami van benne:
Intel® Core™ i7-2600 3,40 GHz, Intel® Turbo-Boost 2.0 Technik
1TB vinyó
4 giga ram
Alaplap típusát nem tudom, de USB 3 van rajta.
Vga: Amd Radeon HD 6750
Van benne kártyaolvasó, odd, meg minden féle apróság.
Adnak hozzá eredeti win7-et is, több infóm nincs a gépről.Vacillálok, hogy laptop legyen, vagy ez. Ugyan annyiba lenne (1000€)
A laptop se lenne alsó kategóriás:
Intel® Core™ i7-2630QM 2Ghz @ Turbo-Boost 2.90 Ghz
6 gb ram
640gb vinyó
VGA: NVIDIA GeForce GT 540M 1024 MBElőre is köszi.
-
vendingo
veterán
válasz bedohazi #19792 üzenetére
Nem nagyon szoktam játszani, csak ha valami nagyon jó, nekem való játékra akadok.
Első sorban netre, filmre kellene.
A 800 eurora értettem a 212 ezret.
A laptopért korrekt az 1000 euros ár?
Amúgy a mediamarktba, és a saturnba ennyi, persze Ausztriában.
Jelenleg is laptopom van, nem vagyok annyira asztali fan.
Én azt hittem, hogy ezért az asztali gépért a 212 ezer az jó árnak számít, azért is gondolkodtam el rajta, de akkor ezek szerint nem bestbuy vétel
A laptoppal csak egy baj van, hogy 15.6-os a kijelzője.
Lenne egy másik befutó, de ez is laptop, szóval kicsit off ebbe a topicba, de azért leírom a paramétereit. Ez csak 800€.
Intel Core i5 480M 2.66Ghz turbo-boostal 3.19Ghz
750-es vinyó
4 giga ram
Amd Radeon HD 6550
17.3-as kijelzővelSzerintetek melyik lenne jobb vétel?
Még mindig játék/film/net a lényeg.Kicsit elvagyok maradva informatika terén, de az i7-es az 4 magos, az i5-ös az meg 2 magos ugye?
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz horush #19796 üzenetére
Köszi az infót.
Erdeti win az nem létszükséglet, sőt, egyáltalán nem kéne, ahogyan az SSD-se.
Így már bőven 200 alatt járunk, amihez még hozzájönne a monitor, ami kb 40-50K+ bill, egér...
Lehet maradok a notiknál, nem vagyok egy játék fan, ritkán játszom, és amilyen notikat nézegetek, azokon simán futna az összes játék mediumon, vagy akár high-on is. 1-2 éven belül meg úgy is eladnám, ahogyan a mostanival is teszem.
Még az is meglehet, hogy marad a mostani gépem, és veszek mellé egy általad ajánlott asztalit, bár totál pénzpazarlás lenne azért 2 gépet tartani, hogy ágyba is tudjak gépezniCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Sziasztok
Haverom megkért, hogy rakjak neki össze egy gépet játékra-filmre-netre.
120 000-et szán az egészre, ebből kéne kihozni egy frankó kis képet.
Bill+egér+monitor nem kell, csak a gép.
Mit ajánlanátok?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Csak felületessen érdeklődnék, hogy mennyiből tudnék megúszni egy olyan gépet, ami csak office, net max. 720p filmek nézésére lenne használva?
Lehető legolcsóbb érdekelne, nem tervezném a tovább fejlesztését, nem kell semmi extra, esetleg annyi, hogy a ház legyen viszonylag porálló, elég poros helyre kerülne, a mostanit is 2 hetente kellene takarítani, csak már beleuntam, és inkább hagyom melegedni, csak sajnos ilyenkor belassul.Másik kérdés, nem kell konkrét gépet ajánlani, csak egy összeg érdekelne egy gépre, amit játszani vennék. Olyan érdekelne, ami a későbbiekben bővíthető lenne modernebb/jobb alkatrészekkel, vinné max felbontáson a legújabb játékokat. SSD nem kellene bele.
Még annyi, hogy a későbbiekbe bele lehessen tenni még egy VGA-t.
Előre is köszi!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Rászánom magam egy új gép vásárlására.
Az összeállításban elkélne egy kis segítség.
Játékra venném, szóval fontos lenne, hogy az évek során ne kelljen a komplett gépet cserélnem, hanem lehessen fejlesztgetni.
A gépre szánt keret 200 ezer. SSD nem biztos, hogy lesz benne de azért kalkuláljuk bele, de ha annyit spórolok az ssd árán, hogy egy lényegesen jobb gépet tudunk kihozni 200-ból, akkor nem kell.
Milyen vonalon érdemes elindulni a későbbi fejleszthetőség miatt? AMD vagy Intel?
Érdemes várni a bulldozerre?
Gondoltam arra, hogy most egy videokari lesz benne, de majd később lehet bővíteném még1-el. Lenne ennek így értelme, vagy egyszerűbb, ha majd lecserélem egy komolyabbra, ahelyett, hogy vennék még1-et? A gépet az ipon-ál tervezem megvenni.
Egy Dell U2412M-es monitorral használnám, egér meg billentyűzet nem kell.
Odd-ből valami nagyon alap kell, szinte soha nem használom.
Gondolom 200 ezerből már kilehet hozni egy olyan gépet, ami a jelenlegi, és a következő időkben megjelenő játékokat max beállítások mellett lehet futtatni?!
Előre is köszi.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz tesh55 #41993 üzenetére
Sajnos felmentek az árak mindenhol
Felment a dollár, meg az euro.
Én is kaptam ajánlatot, ugyan úgy jártam, mint te, és inkább kivárok amíg erősödik kicsit a forint. Addigra kijönnek az új bulldozer procik, aztán ki tudja, még az is lehet, hogy jobban járok azzal.
Szerintem, ha nem sürgős a gép vétel, akkor várjál, mert megéri.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Találtam 2 gépet vaterán, és nem tudom, hogy megérnek-e ennyit.
1 hónap garival adják őket számlával.
Irodai gépnek kellene, Office, net, 720p filmezéshez.Ez 32000 Forintért lenne:
Ház: Small Form Factor (DCCY)
Processzor: Intel Core2 Duo E6550 (2,33 Ghz, 4 Mb L2)
Memória: 1024 Mb DDR2 (4 RAM slot, max 8 Gb)
-- Bővítés 2 Gb-re 3000 Ft, 4 Gb-re 9000 Ft
Merevlemez: 80 Gb SATA
- bővítés 160 Gb-re 2200 Ft, 300 Gb-re 3500 Ft
Optikai meghajtó: CD-RW/DVD combo (slim méret)
Chipset: Intel Q35
VGA: Intel GMA3100, max 256 Mb
Audio: HD ADI1984
LAN: Gigabit Ethernet controller (100 / 1000 Mb)
Egyéb alaplapi csatlakozók:
- USB 8 db, ebből 2 előlapi
- soros és párhuzamos portok
- sata 2 db
- e-sata 1 db
- PCI-E 1 db 16x (low profile)
- PCI 1 db (low profile)Ez lenne 35000 Forintért:
Ház: Mini Tower
Processzor: Intel Core2 Duo E6600 (2,4 Ghz, 4 Mb L2)
Memória: 2048 Mb DDR2 (4 RAM slot, max 4 Gb)
- bővítés 4 Gb-re 6000 Ft
Merevlemez: 80 Gb
- bővítés 250 Gb-re 3000 Ft
Optikai meghajtó: Nincs benne
- bővítés DVD olvasóval 1000 Ft, DVD íróval 3000 Ft
Chipset: Intel 965
VGA: Intel GMA3000 , max 256 Mb
Audio: HD Realtec ALC260
LAN: Gigabit Ethernet controller, Intel 82573E (100 / 1000 Mb)
Egyéb alaplapi csatlakozók:
- USB 10 db, ebből 2 előlapi
- soros és párhuzamos portok
- sata 4 db
- pata nincs
- PCI-E 16x 1 db
- PCI-E 1x 1 db
- PCI 2 dbCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Raz3raddict #42040 üzenetére
Ez nekünk sok.
Nekünk egy gagyi gép kell.
Ha lenne ennyink rá, akkor inkább egy használt garis laptopot vennénk.
Azért köszi.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Raz3raddict #42042 üzenetére
A 720p annyira nem is lényeg.
58 az már jóval barátibb, csak nem egyedül döntök, meg kell beszélnem a társammal is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek a segítséget, megfontolom az ajánlatokat.
Igazából ami most van az üzletbe gép, arra nem tudok jelzőt mondani, annyira rossz.
Alig bír felállni, valamikor 2-3 percig tart egy új mappát létrehozni, amikor bezárom a böngészőt, az kb 5-10 másodpercig zárodik be.
Rendszeresen tisztítom a gépet, újraraktam többször is a winfost, de nem tapasztaltunk javulást. Legutóbb, amikor ilyet csinált az előző céges gép (laptop), azt ripityára vertem ököllel. Leszakadt a vinyó, elrepedt az alaplap.
A döntésbe sajnos nem csak én vagyok, hanem az üzlettársam.
Pénzt nem nagyon akarunk szánni rá, mert 95%-ba csak netezünk rajta, a maradékba meg max. kinyomtatok egy adásvételit, meg néha megnézek egy filmet. Ezért nem akarunk rá többet szánni, mert felesleges, ezt tudja a legócskább gép is. Egy alap 17-es CRT monitor lenne rákötve.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Ismerősöm gépet szeretne venni.
Monitor/egér/bill/ssd nem kell.
A keret 120 ezer.
Játszana, filmezne rajta.
Előre is köszi.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Egyre jobban érik a gépcsere.
1-2 hónapja már ajánlottatok egy gépet, de azóta változott 1-2 dolog, na meg persze az árak is magasabbak lettek.Ami eddig biztos, hogy :
Cpu: i5 2500K
Vga: Jófajta 560Ti vagy 6950 (játékra kellene)
Ram: 4 giga
Lap: Támogassa a tuningot, és ha lehetséges legyen rajta monitor csati, meg usb3
Ház: Jól szellőző, Led mentes, elöl kellenek usb 2 és 3-as csatik is. Lehetőleg felső tápos és ablak nélküli legyen.
SSD: 64 gb
HDD: ez az amivel nem tudom, hogy mi legyen, mert ilyen árak mellett nem szívesen költenék rá, pedig jó lenne 2 TB. Van nekem egy 500 gigás 2.5-es, és egy 250 gigás 3.5-es külső vinyóm. Ezekkel tudnám üzemeltetni a gépet usb-n keresztül? Gondolok itt arra, hogy erre töltene le a torrent, erről futnának a játékok/programok. A rendszer természetesen az SSD-n lenne. Legvégső esetbe lehámozom a 3.5-es vinyóról a házat, és beépítem a gépbe.
Táp: Minőségi kellene, ami későbbiekbe kiszolgálja a tuningolt gépet is.
Cpu hűtő nem tudom, hogy kelleni fog-e, mivel egyenlőre semmiféle tuning nincsen tervbe.
ODD: Olcsó legyen, ritkán használom.
Még ami fontos, hogy ne legyenek felesleges ledek, meg csicsák.
Monitorom felbontása : 1920x1200.Árba kb.: 200K (Lehetőleg olcsóbban kéne kihozni, hátha belefér a keretbe valami vinyó (akár használtan is.)
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz Wellington #45524 üzenetére
Én nem vagyok egy nagy guru, de az 1600-as ram totál felesleges.
-
vendingo
veterán
Gianni új árlistája alapján összeállítottam egy gépet, véleményeznétek?
Alaplap Asrock Z68 Extreme3 Gen3: 32.990,- vagy: ASUS P8P67-LE B3: 25.990,-
CPU Intel Core i5 2500K BOX: 51.500,-
SSD Kingston 96 GB V Series: 28.500,-
DDR3 RAM Kingmax 4 GB/1333: 5500,-
VGA ASUS GTX 560 Ti DirectCU: 57.990,-
HDD egyenlőre nem lesz
TÁP CTG500
ODD olcsó 5000 körül
HÁZ 13000 körül még nem tudom milyetCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Valaki hozzáértő tudná véleményezni az alábbi összeállítást?
Az alaplap terén kicsit bizonytalan vagyok, nem tudom, melyik lenne megfelelőbb, vagy mind a 2 egyaránt tenné a dolgát? A hibás usb3 chip-ek miatt vacillálok.
Meg a VGA-nál is eléggé szegény a leírás, nem tudom, hogy pontosan milyen is ez. Olcsónak találom, és ez nekem gyanús.
A házak közül a sharkoon-okat nézegettem, ezek tetszettek, de ha tudtok megfelelőbbet 14 ezer környékén, ami van ipon-ba, akkor jöhet.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Ma kaptam egy cégtől 2 ajánlatot is
Egyik 420 ezer, másik 330 ezer. A cég állítása szerint "aljas módon" kihasználták az összeghatárt, meg aljas módon mind a 2 gépet 6000 ft-os házba tették 550w-os hákácé táppal. A 330 ezres gépet meg 2500K-val, és H67-s alaplappal ajánljákCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Levelezgetek egy ajánlattevővel.
"A HKC véleményem szerint jó márka, azért is ajánljuk.
Hogy kinek mitől megy tönkre a gépe és hogyan, az megint egy tudományos értekezés kérdése lehetne."
"A valós megoldás arra, hogy mi van akkor, ha tönkre megy egy gép, az a garancia."
Rákérdeztem, hogy ha behal a táp, és behal a gép, akkor cserélik-e gariba az egész mindenséget. Egyenlőre várom a választProci tuningolásra írta H67alaplap+2500K:
"A tuningolás mindig veszélyes dolog, tekintettel arra, hogy az eszközök gyári paraméterei azért lettek beállítva az adott értékre, hogy ott működjenek.
Innentől minden csak tudomány és szerencse kérdése."Szerencse ahhoz kell, hogy laikusként P vagy Z alaplapot kapjak tuninghoz.
Amúgy már van az aldiba 2Tb vinyó occsóért. Vettem is egyet, és még a 1.5Tb NAS vinyón gondolkodok 35-ért.
-
vendingo
veterán
válasz eszes123 #48317 üzenetére
Az a szomorú, hogy NULLA képzettséggel bemernek állni a pult mögé.
Sokuknak közük nincs a számítástechnikához, lehet hogy az előző munkahelyén véres hurkát árult, és utána PC boltba jelentkezett eladónak, mert hogy neki eladói végzettsége van.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
A ma vett 2TB vinyó, még tevion házba volt, és WD vinyó volt benne.. Holnap lesznek medionok mindenhol. Kérdeztük az eladót, hogy mennyi van belőle, mondta, hogy ez az utolsó, mert ausztriából járnak át, és 10-esével veszik. Holnap én is veszek még 5-öt, meg egy NAS-t.
Tuti csak BP-en lesznek 1 TB-ok 10-ért?
Írás olvasási sebességről egyenlőre nem tudok nyilatkozni.ShellKretor: Nyugodtan használd fel a cikkhez.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
A héten rendelem az új gépet (iPon), de 1-2 dolog még nem biztos az összeállításba.
Lap Asrock z68 extreme3 gen3
Cpu i5 2500K
Ram Kingmax 4GB 1333
Hdd Aldis 2tb
Vga Majd csak később GTX560ti
Táp CTG500
SSD Ebből nem tudom milyen legyen. 64gb kellene 26K körül.
Odd Kukázok valami olcsót
Ház Annyira ajánlgattátok a Shinobit, hogy már nincsen nekik. Helyette kéne ajánlani valami hasonlót kb.: 15-17K környékén. Elöl USB3 nem hátrány, de ha csak hátul van, az se baj. Kinézet mind1.. Ablak mind1. Jól szellőzzön.
A házhoz kellene halk venti viszonylag olcsón.
CPU hűtő csak később lesz cserélve, de valamit ajánljatok, hogy milyet érdemes. Árba kb 15-20-at szánok rá.Milyen ez a HD2000 integrált cucc? Kb milyen vga-nak felel meg?
Előre is kösziCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Tegnap Megrendeltem az új gépet
Lap Asrock z68 extreme3 gen3
Cpu i5 2500K
Ram Kingmax 4GB 1333
Hdd Aldis 2tb
Vga Majd csak később GTX560ti
Táp CTG500
SSD KINGSTON 64GB SATA3 2,5" SSDNow V200 SV200S3D7/64G Pont tegnap esett az ára 7 ezret.
Odd Nec
Ház Thermaltake Spacecraft VF-I usb3
Ventik 3db Arctic Cooling F12 PWM. Már bánom, hogy nem 5-öt rendeltem.
Nem tudja valaki, hogy van-e gyárilag venti ebbe a házba?Köszi mindenkinek, aki segített összeállítani a gépet.
Hogy áll a nagy téli piaci felmérés, mikor lesz kint?
-
vendingo
veterán
válasz balpis #48624 üzenetére
Akkor a hátul lévő venti mellé lesz egy felülre, egy előre, és egy alulra.
Oldalra van értelme ventit tenni, vagy csak bezavar az áramlásba?
Az aldis vinyó az nálam is befigyel.
Az SSD-t meg ipon-ról rendeltem. A sata3-as 64gb árai estek elég szépen.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
vendingo
veterán
Ma megjött a gépem.
A gépet ájponból rendeltem, az összeszerelés nagyon tróger lett.
A kábelek a processzor hűtő felett össze lettek kötegelve, aztán ennyi. Első bekapcsoláskor frankón ciripelt is a cpu hűtő, mert bele ért egy kábel. Egy parkinzonkóros nyugdíjas kulturáltabban összerakta volna. Ez a szolgáltatás nem ér 1800Ft-ot.
A ventik is rosszul vannak benne, de ez a legkevesebb, mert 4 csavar, és kész...
Az viszont jó, hogy a rendelés másnapján hozta is a futár.Az aldis vinyót is meghámoztam, egyből ment bele a gépbe. (kb. mennyiért lehetne eladni az USB3 házat?)
Az SSD sebességétől nem vagyok hasra esve Sata3 V200 64Gb.
200Mb olvasás 70-80Mb írás.
Minden egyéb dologgal meg vagyok elégedve, de az igazi tesztelés csak holnap jön
A win7-el egyenlőre még csak most ismerkedek, eddig xp-t használtam.fezlergabor: Köszi a kuckó (Spacecraft VF-I) ajánlást, nagyon tetszik, nagyon szellős, csak azt a világítós ventit kell lecserélnem benne.
Gyárilag nincs hozzá 2.5" beépítő keret?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Kicsit off!
Feltettem a megfelelő helyre is a kérdést, de senki nem válaszolt.Vettem a héten egy komplett konfigot (adatlapomon látható).
A probléma az, hogy a 2500K csak 2900Mhz-en ketyeg. nem 3.30-on kéne mennie alapból?Mi lehet a baj?[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz balpis #49154 üzenetére
Én nem állítottam rajta semmit.
Feltoltam a win7-et, és már ennyin ment.
Energiatakarékosba asrock IES-el 1600 ra szokott leugrani, de ha kinyomom az ies-t, akkor visszamegy 2900-ra.
Mit tegyek, hogy 3.30-on ketyegjen? Csak a szorzót állítsam feljebb, vagy "volt" is kell neki?
Bocs, hogy értetlenkedek, de asztali gépem már régen nem volt, nem vagyok otthon ebbe a témába.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz balpis #49160 üzenetére
Van CPU-Z, Everest, Asrock eXtreme Tuning Utility, SpeedFan a gépen, és mindegyik 2500K-t ír.
Ha otthon leszek, akkor megpróbálom a szorzó állítást.
Van nekem Asrock eXtreme Tuning Utility a gépen abba tudok mindent állítani, a ventiket, a procit, és kíváncsi leszek, hogy sikerül-e.
Köszi a segítséget, ha elakadok, majd még zaklatlakCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz funk648 #49196 üzenetére
Iponból vettem. Undorítóan lett összetéve.
Kábelmenedzsmentes házam van, de a kábelek össze vissza keresztbe mindenhol.
A proci ventijétől fél centire futottak a kábelek, ha kicsit megbillentettem volna a házat akkor beleért volna a kábel a hűtőbe.
Ha teheted ne rakassad össze velük, inkább valami helyi boltot kérj meg.
A tesztelés kb. annyi, hogy bekapcsolják, hogy bejön-e a bios.
Ha küldenék egy képet a gépem összeszereléséről, elsírnád magad.Nemsokára jön az új proci hűtő, akkor majd rendesen össze lesz rakva.
Addig is eligazgattam a madzagokat amennyire tudtam[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz Tuki89 #49387 üzenetére
Szerintem lapból simán jó az asrock z68 e3g3.
Ramból felesleges a hájper x 1600. Bőven elég egy 4 gb 1333 kingston/kingmax.
Vga-ból meg 560ti. Lehet, hogy a programok, amiket használsz nem támogatják a CUDA-at, de lehet, hogy a későbbiekbe kerülsz olyan helyzetbe, ahol igen is jól jönnek majd a Cuda magok.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest