Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz Ixion77 #42064 üzenetére
Éveket semmiképp se áldozzon rá, annak semmi értelme nem is írtam ilyet ő se. Egy két könyv, kis forex alap blog viszont szerintem hasznos.
Persze ha csak a pénz számít és csak sima buy&hol a strat akkor fölös. Viszont hobbiként nagyon sokat lehet belölle tanulni, elég érdekes az egész és tényleg segít nekem is sokat. Imo sokkal jobb érdekesebb többet adó mint egy danielle steel könyv miközben azt meg milliók olvassák...És véletlenűl se gondolom azt, hogy a könyvet teljes egészében látó, tőzsdével sebesség miatt direkt net kapcsolatban lévő A400 power systemen évek óta hangolt RPGben megírt TA algoritmusokal fel lehetne venni a versenyt ne adj isten megfelelő pillanatban ne pont az emberi TAsok ellenében nyernének nagyokat. 20év alatt átlagosan évi 70%+ überbrutál.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen SSD-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest