Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz Shingen #59810 üzenetére
Én túlárazott gépnek tartom. Régen a Canon PowerShot SX400 volt talán az elődje ebben a kategóriában (ezt csiszolgathatták tovább). Azóta elszabadultak az árak sajnos.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
PuMbA
titán
válasz Shingen #59831 üzenetére
Már a mai 100k-s telefonokba is elég jó kamera van, azokra gondoltam Igen, egyedül a zoomban jobb az a kompakt, amit írtál, de ahogy zoomolsz, úgy veszít a beengedett fényből, tehát zoommal kevésbé fogsz fotózni ha már majdnem lement a nap például, mert a képminőség már láthatóan rosszabb lesz. Ha meg nem zoomolsz, akkor is f/3,4-ről kezdődnek ezek a gépek, tehát a telefon f/2.0-es optikája kétszer több fényt enged be, azaz jobb a képminősége nem zoomolva, tehát szobában vagy sötétebb időben jobb fotókat fog csinálni egy közép kategóriás telefon. 100k körül vannak a telefonoktól jóval jobb gépek, ezek 3x-os zoommal rendelkeznek, szóval döntened kell, hogy zoom vagy jóval jobb képminőség.
[ Szerkesztve ]
-
Tin_Shield
őstag
válasz Shingen #60080 üzenetére
Nem nagyon. Pana FZ200 kifutott, az FZ300 kissé drága. Ugyanez a helyzet FZ1000, FZ2000 fronton is. Sonyból az RX10 család ajánlható, a többi szuperhipermegagigazoom inkább felejtős szerintem, ha a kép minősége számít. Hangypöcs szenzor, sötét optika, hatalmas zoom. Ez így együtt elég nagy merénylet a képminőségre (szabadban, fényes nappal, nem túl nagy gyutávon még csak-csak elmegy a képük fullHD-ra, vagy az alá méretezve)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elektromos autók - motorok
- Nők, nőügyek (18+)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- Nintendo Switch