Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz tpeter77 #34393 üzenetére
gyerekre jobb is ha elfelejted, nincs ott idő pöcsölni az ezer - vagy jó lesz vagy nem - beállítással, mire beállítgatod, oda a pillanat, amit le akartál kapni, erre point&shoot gép való,. ráadásul kit obik fényereje nem túl jó beltérben inkább csak vakuval lehet vele gyereket fotózni.
én inkább egy fényerős kompaktot javaslok S95, S100, XZ-1, ha kell ezeket is tudod állítgatni. -
Cyrin
addikt
válasz tpeter77 #34418 üzenetére
jó döntés...
(én mondjuk 83-ért vettem az s95-öt 2 év gyári garanciával)
esetleg Canon SX220? -
Cyrin
addikt
válasz BiriBum #34422 üzenetére
a probléma ott van, hogy gyerek (általában beltérben mozgó célpont) esetén nincs idő állítgatni semmit, az állítgatással ilyen-olyan elérhető képminőségnél sokkal többet jelent az, hogy könnyen magaddal tudod hurcolni.
a legtöbben mobillal fényképeznek pedig az aztán szerintem is alkalmatlan gyerek fényképezésre, azon egyszerű oknál fogva, hogy általában nem akkor exponál, amikor megnyomják a gombot, és már ettől oda a pillanat...tehát nem az elérhető képminőséget vitatom, csak egyszerűen használati érték szempontjából nézem a dolgot...
-
Cyrin
addikt
Teszünk egy próbát a SONY DSC-WX350B-vel, a Telekomnál 50 ezerért van most, általában 69-től árulják, sony oldalán 75 e.
Régebben volt Canon S95-öm, amit nagyon szerettem a valósághű nem parasztvakítós jó minőségű képe miatt, Panák túlszínezett képe nem jött be akkor, pedig mindenki istenítette.
Most nézzük milyen a Sony...
-
Cyrin
addikt
milyen memóriakártyát javasoltok SONY DSC-WX350B-be, kicsit le vagyok maradva ezek terén, ezer féle mehet bele a leírás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs