Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Szervusztok, segítségeteket szeretném kérni. Cégnél telefonújítás lesz és két választási opció közül kell választani ki melyiket szeretné kapni. Azért zavarlak csak titeket ezzel, mert valószínűleg a cégünket megveszi egy multi év végén és a most kapott telefonokat megtarthatjuk majd magán használatra. Az ár nem szempont, mivel az egészet a cég fizeti, csak a funkcionalitásban versenyeznek a jelöltek.
Az alábbi kettő közül lehet választani:
-Samsung Galaxy S3 Mini
-Sony Xperia PKörülbelüli felhasználás: sok telefonálás, alkalmanként GPS navigáció használata, napi kb összesen egy óra mobilnet, időjárás jelentés sokszori megnézése, ennyi.
Melyiket gondoljátok jobbnak és miért?
Előre is köszi.
(sürgős volna, mert kb holnap reggelig el kell dönteni, én hülye, hogy csak most jutott a fórum az eszembe... )[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
Raggie
őstag
válasz maggi1886076 #17663 üzenetére
Én is ezt néztem, csak azt olvastam, hogy a samsung jobban bírja aksival talán. Ez egy munkatelefonnál azért jól jön.
Meg valahogy a samsung szimpatikusabb nekem.
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
Raggie
őstag
Sziasztok, nem az összes kérdésre fogok válaszolni, mert csak T-mobiltól és csak részletre nézek telefont. (ez sajnos fix)
E közül a három közül az a kérdésem, hogy melyiket választanátok és miért?
Megéri-e a P10-től a felárat bármelyik a másik kettő közül?Huawei P10
22x6900 Ft = kb 150 ezerLG G6
22x8300 Ft = kb 180 ezerGalaxy S8
22x9500 Ft = kb 210 ezerÉn véleményem:
nagyjából a méret, fő funkcionalitás, a szép képernyőt, a jó fotózást és a gyorsaságot tekintve egálban vannak a telók ha jól értelmeztem a teszteket róluk.
Tehát ami a választásban számítania az az akksi idő, és abban is leginkább a fotózás és GPS használat közbeni akksi idő. Ez alapján megérheti az LG vagy a Samu a P10-en felüle felárat?Szerk: dizájn nem igazán érdekel, de mindegyik ugyanannyira tetszik kb, szóval az nem döntő tényező.
Előre is köszi a válaszokat!!
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Új! iPhone 16 Pro Black Titanium 128 GB Független! 5 Töltési ciklussal! Karcmentes!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 tok S-Pennel, fekete
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest