Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Füge93
csendes tag
Sziasztok!
Készülök az egyetemre, így szeretnék beruházni egy komolyabb berendezésre.
- Árkategória.
Ahogy említettem egy komolyabb eszközt szeretnék, persze nem a legújabb, legjobb cuccot. 70-80e Ft körül tudnék rászánni (de ha valami nagyon jó dolgot ajánlotok akkor még egy 100asban is benne vagyok).
- Használt vagy új
Új
- Hol vennéd meg?
Vodafone-nál a családnak van PSZ-es csomagja. Ha lehet akkor ott szeretném.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel?
Hosszú távra, de ahogy említettem nem a legeslegújabb telefont szeretném, maradjunk emberibb körülmények (és árak) mellett.
- Mire használnád?
Kapcsolattartás, netezés, fényképezés(nem a legfontosabb tényező), unaloműzés, játék, filmnézés, zene.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Igazából kinéztem már magamnak egy telefont (nem is titkolom ez a Samsung Wave/Wave II), csak a badától félek. A legtöbb oldalon csak iOS és Android fejlesztéseket/alkalmazásokat/játékokat találok, ezért jobban örülnék egy androidos telefonnak. Esetleg ha szerintetek a bada is megfelel, akkor nekem a Samsung Wave is jó, sőt... (jó lenne egy két előnyét is hallani a badának, hogy elhiggyem =), illetve akkor abban is segíthetnétek, hogy Wave/Wave II, mert ezt sem tudtam eldönteni).
- Milyen kialakítású telefont keresel?
A lenyitható telefongombok/billentyűzet annyira nem jön be, de ha van az sem annyira gáz. -
Füge93
csendes tag
válasz molnarpeter #24342 üzenetére
A Galaxy S-sel az a problémám, amit a tesztben is megírtak: annyival nem jobb a Wave-nél, amennyivel drágább nála (és csúnyább is ), és az anyagminőségben sem remekel (bár személy szerint ez nem tudom mit jelent, ugyanis egyik sem volt még a kezemben). A Defy első pillantásra nem tűnik rossznak, majd holnap elolvasom a tesztet is, már késő van. Azért még várok más versenyzőket is, hátha valamelyik megtetszik
-
Füge93
csendes tag
Egyenlőre ötleteket szeretnék, hogy milyeneket kellene megnéznem még mobilarénán, illetve kézbe venni/kipróbálni ha eljutok a Vodafone-os boltig. Addig pedig csak a leírtakra tudok támaszkodni
-
Füge93
csendes tag
válasz runner 125 #24348 üzenetére
Köszönöm. Én csak a sima HTC Desire-t néztem, teljesítményben az is elég lenne, ráadásul még az akksija is jól bírja, ami szintén nem hátrány.
-
Füge93
csendes tag
Na köszönöm mindenkinek a segítséget. A két döntős a Defy és a Neo volt, de végül a Neo győzött egy utcahosszal Azt nem tudjátok véletlen, hogy Vodafone-nál van-e/lesz-e, mert én nemtaláltam
-
Füge93
csendes tag
válasz Dzsano #24437 üzenetére
Az én K550i-m is igen csak kezdte megadni magát, ezért adtam arra fejem, hogy új telefont veszek. Nem is bántam meg, hogy körülnéztem, és nem az elsőt pályáztam meg, amelyik megtetszett. Tényleg nehéz olyan telefont találni, ami elég jól össze van rakva, és árban sem vészes. Ha pedig találtam olyat, akkor az meg "ocsmány" volt, semmi stílusa csak egy nagy képernyő 3-4 gombbal. Gondolom nem véletlen, hogy nem csinálnak "tökéletes" telefont, hiszen akkor eleinte mindenkinek az kéne, a többi pedig mehet a sufniba, utána pedig mivel mindenkinek olyan van senkinek sem kéne.
Az OS szempontjából én ragaszkodtam az androidhoz. Szerintem (és az olvasottak alapján) az a legjobb OS, mert már most elég sok cucc van rá és folyamatosak a fejlesztések is. Így később jobb lehet a telóm,úgy hogy egy lyukas garast sem költök rá. (Persze az iOS is nagyon jó, de nem vagyok elég burzsuj egy iPhone-hoz )
2-3 nap keresgélés után végül is sikerült találni egy olyan telefont, amelyik megfelel a számomra (nem tökéletes! ), szóval nincs veszve semmi...(csak tarthatnám már a kezemben )
UI: "Régen jobb volt: Nokia az egyszerű emberkéknek, Samsung a lányoknak, Ericsson a fiúknak, Motorola a menőknek, Alcatel meg nekem."
Ha jól emlékszem a K800 az Sanyi -
Füge93
csendes tag
válasz CoolBoy323 #25159 üzenetére
Első hszNem ér megelőzni
"- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)"Egyébként valószínű, hogy nem bar-ra gondolt, mert olyanban vicces lenne a 3,2"
Itt van az összes típus:Link[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest