Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #17692 üzenetére
Értem, köszönöm a kiigazítást.
Videó-felvétel közbeni autófókuszt a Samsung S-en kívül melyik okostelefon tud, legyen az akár Symbian vagy Androidos?
A Wave ezt nem tudja az alábbi teszt szerint, viszont mást meg igen: [link]
"A 720p-s mozgókép, ellentétben a Galaxy S-sel tényleg működik, a felvétel nem szaggat, viszont felvételkészítés közben az autofókuszról le kell mondanunk."[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz korpicschess #17682 üzenetére
Tuti, hogy Bochának van iTouch-ja.
Bog-nak régen valamelyik igencsak erős akkuidejű Philips volt az állandó másodtelefonja, hogy végül most mit is használ főtelefonnak, azt nem tudom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #17696 üzenetére
Köszönöm, akkor csak a Symbianos vonalon akad ezek szerint.
Csak azt tudnám, hogy miért űznek versenyt abból, hogy mostanában gyakorta elhagyják a lencsevédelmet? Ám ezt inkább tekintsük költői kérdésnek. -
blt.62
őstag
válasz korpicschess #17702 üzenetére
Egyébként az N8-nál megint elrontottak valamit? Gondolom megint "csak" közepes minőségű kijelzőt raktak bele.
MegtorloXp
-
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #17702 üzenetére
Hasonló, mint ami a K850i-ben volt.
-
telya
aktív tag
válasz korpicschess #17710 üzenetére
jaja, memoriakartyas bovitessel is szobajohet (microsd-vel a legpraktikusabb), csak azzal egyutt is ferjen be a kaeretbe.. most pl latok meg nokia x6-ot ami gyarilag 16 gigas, az se tunik rossznak. minosegre amugy milyen a zte blade, nem szokott vele gond lenni? nem nagyon ismerem ezt a gyartot..
-
telya
aktív tag
válasz korpicschess #17712 üzenetére
ismerosnek kene. ami fontos tehat: 16gb, 3,5 jack (ezeket mar emlitettem), wifi, touch screen ,elso kamera (es emiatt a zte blade bukonak tunik sajnos..)
-
telya
aktív tag
válasz korpicschess #17714 üzenetére
a nagy memoria microsd-vel is jo, azzal a legtobb versenykepes telo azert bovitheto szokott lenni sztem.. zenere gondolom mindenkeppen hasznalna, jatekra meg bongeszesre is valamennyire gondolom, videotelre is (neten at gondolom), olyan nagyon szerintem nem akar beleturni a rendszerbe, csak ilyen atlag felhasznalo szinten hasznalna
-
telya
aktív tag
válasz korpicschess #17717 üzenetére
nem sima videotelre szerintem (annyira nem burzsuj), hanem tipikusan valami alkalmazasrol, neten keresztul (fring pl)
-
chopper84
csendes tag
válasz korpicschess #17720 üzenetére
Azért megkérdezem itt is, nehogy máshol elfogultság fogadjon
-
misirulez
senior tag
válasz korpicschess #17710 üzenetére
Félreértés ne essék nem kötekedni akarok csak érdekel miért jobb a Galaxy 3-nál a ZTE Blade?
-
titán
válasz korpicschess #17740 üzenetére
Egyetértek. Bizony előfordul, hogy megakad a telefon, és el tudnék képzelni még egy terheletlen magot a mostani mellé. Az 1->2 asztali prociknál is nagy előrelépést hozott, a többi mag csak apróság.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
MC Pite
veterán
válasz korpicschess #17740 üzenetére
Tfh az órajel egyenesen arányos a teljesítménnyel (nem, de egyszerűbb számolni, és mindegy hogy madár vagy sárkány a proci).
Egy 800as procit kivált egy duál 600as, ami ha nem használom hasonlóan keveset eszik (egy mag lekapcsol, de stanbdyban sokat bírnak a nem androidos(vagy letiltott apn/wifi/bt/gps-es adoridos) készülékek), 2 magot használva pedig kb ezres-ezerszázas 1 magosnak felel meg.
Ha valami kihasználja a 2 magot, akkor viszont többet is kajál - pont úgy mint a downsizeingolt kis benzines motorok. Köztes eseteken, illetve jól megírt os esetén lehet egy kis előnye a 2 magosnak... Viszont jól megírt os-nél már szűk 400 mhz is elég a gui-hez, videó/játékra kell csak több erő - tehát akár egy dedikált 3d gyorsító is elég lenne ami a filmek lejátszásánál/felvételnél is segít. Ezek külön és egy tokban is vannak - most is.
Ezt nem hirdetik, mert nem 'menő', de még mindig célravezetőbb egy cpu+célhw mint két univerzális számolóegység.Egyébként 1080p-ben hányan a telefont használják jelforrásnak a hétköznapokban? Netrádióra még használom a telefont, de egy kétórás filmet 1080ba mire megnézel róla (kimeneten) minimum hardmaddal csökkent a töltöttséged.
Nem baj ha szebb egy kijelző; de szebb 35-40 centiről a 800×480 mint a 640×360? Ismeretlen telefont a kezedbe adnék sose mondanád meg sztem róla 40 centről hogy a kettő közül melyik felbontású. Ha 1280×720as lenne azt se látnánk - persze ettől még jön most valami hasonló felbontású telefon.
Desire vs X6-nál megkérdeztem a csajokat (bnőink a technikai háttérről mit sem tudtak) hogy melyik kijelzője szebb, élesebb. Beltéren nem tudtak különbséget tenni, pedig direkt ezt vizslatták (azonos méretűt nem tudtam szerezni, haveromnak ez volt, most HD van).[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Rav3n02
senior tag
válasz korpicschess #17753 üzenetére
A névjegyekhez biztos nem kell, de a legelső konfigurálásnál ilyenkor kell, hogy legyen legalább elérhető wifi hálózat nem
-
haverzozi
csendes tag
válasz korpicschess #17781 üzenetére
alapos fejtörést okozott nekem, az lesz a vége hogy bemegyek egy médiába és mocskosul szétnyomogatom mindet és amilyen épp lesz a lelkivilágom azt veszem meg, persze nem a médiában
zte tuti nem, G3 se, nokia se...wildfire ha megfog valamiben és a szememet nem zavarja a kijelző, vagy mini pro...ez utóbbiról valami negatív? Nagyon nyomatják a marketingjét mostanság...a qwertz miatt gondolom, akik a fészen lógnak egész nap... -
haverzozi
csendes tag
válasz korpicschess #17784 üzenetére
ezek a fonok szétzilálják a lelkivilágomat...
-
félisten
válasz korpicschess #17784 üzenetére
Upsz, igazad van, ezt benéztem.
Keverem a szezont a f**zommal..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Dyrtyho
őstag
válasz korpicschess #17856 üzenetére
Akkor úgy kérdezem,hogy Vodafone 845 vagy Samsung Galaxy Spica ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
Dyrtyho
őstag
válasz korpicschess #17858 üzenetére
Nekem eredetileg egy Nokia 5800 készülékem van,de múlthét kedden sikeresen kicsináltam,ki akartam tiszitani a belső kijelzőt,erre csak nagyobb problémát okoztam a telefonba,mint vártam.Tönkre vágtam a kameráját,a középső panelét,és most szükségem lenne egy pót telefonra,amig össze nem jön egy nagyobb összeg,hogy vehessek egy alkatrésznek való Nokia 5800 amiből ki lehet operálni a kameráját és a középső panel részt.Először Vodafone 845 akartam,de aztán a Vodafone 845 topicba a Spicát javasolták,és most nem tudom eldönteni,hogy melyik legyen
-
Dyrtyho
őstag
válasz korpicschess #17858 üzenetére
Mellesleg használtan venném mind kettőt,csak az egyik 18ezer forint (Vodafone 845) a másik meg 29 (Samsung Galaxy Spica)
-
picur220
veterán
2.2 is van rá...
-
MC Pite
veterán
i7500 tűrhető vas ennyiért androidos fronton, Wildfire-el együtt vakusok; 60 körül nem hiszem mások tudják ezt..
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
picur220
veterán
válasz korpicschess #17882 üzenetére
A spica tényleg nem egy villám, bár most, hogy felraktam a frozengingert, nem rossz
-
bagocsi
csendes tag
válasz korpicschess #17885 üzenetére
A Samsung Galaxy S mennyivel jobb a többinél?
-
bagocsi
csendes tag
válasz korpicschess #17889 üzenetére
Bocsánat a Samsung GS kizárva Anyagi okok végett
-
bagocsi
csendes tag
válasz korpicschess #17891 üzenetére
Fóleg telefonálásra,és email-re. A Sony X10 normál, még belefér a keretbe.
[ Szerkesztve ]
-
bagocsi
csendes tag
válasz korpicschess #17893 üzenetére
Egy kicsit idegenkedek a Sony-tól, de ha te mondod.....Ez a típus nem nagyon halk?
-
bagocsi
csendes tag
válasz korpicschess #17897 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásaidat! Akkor megvan a következó telcsim
Üdv:Jocó -
jooker82
nagyúr
-
DroneZ^
őstag
válasz korpicschess #17923 üzenetére
felsoroltál egy tucatot, mégis melyik lehet a legjobb (legsokoldalúbb) ezek közül?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
válasz korpicschess #17926 üzenetére
GPS azért jól jött volna, de nem bírok dönteni, talán a kijelző minőségét tartom a legfontosabbnak. abból a szempontból mit javasolsz?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #17965 üzenetére
Na ezt nem tudom...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Saccco
nagyúr
válasz korpicschess #17968 üzenetére
LG GW620 is elég jól alakít, nekem nyüstöléssel is elment 3-4 napot. Csak hát sajna rezisztív...
szerk: Mondjuk ilyen jól érzékelő rezisztív kijelzőt még nem láttam.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Jadro
veterán
Pont neml. A pulse-omat napi kétszer töltöttem amikor megvolt. Az SGS meg napi egyszeri töltésű, de még akkor is marad benne bőven. Ha éppen nem nyúzom túl sokat, bőven elég két napra is. (Folyamatos 3G-vel, push szinkronnal ilyesmi.)
Ami baráti körben még most elég jól tartja magát akkuilag az a ZTE Blade. Mondjuk ha az ember tényleg nekiáll használni, akkor mindegyik egy napos. A rosszabbak meg fél naposak.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Saccco
nagyúr
válasz korpicschess #17971 üzenetére
Ez könnyűűűű amelyik a töltőn van.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
picur220
veterán
Nem feltétlenül fogyaszt kevesebbet a gyengébb hardver, mert az újabb, pl 600-as Qualcommok már újabb gyártástechnológiával készülnek, stb... +ha amoled-ed van, az is csökkenti a fogyasztást. Én a HTC Legendet mondanám, a tesztelők szerint 3 nap, ha keveset nyúzod, 2, ha sokat.
-
AXisBOLD
addikt
válasz korpicschess #17946 üzenetére
se használt, se nokia
igazából a samsungról se nagyon lehet lebeszélni akinek kell, csak próbálok alternatívákat keresni.
Aurea mediocritas
-
Viktojka
tag
válasz korpicschess #17983 üzenetére
Miért rosszabb az x10mini, mint az x8?
Nem kötözködni akarok, csak érdekel.
Az világos, hogy kisebb kijelző, gyengébb felbontás, de ezen kívül van még valami? -
freestailo
őstag
válasz korpicschess #17989 üzenetére
szted mi jobb választás a legendnél a saját árkategóriájában 75-80k? androidot szeretnék mindenképpen, és hogy lehessen hackolni
[ Szerkesztve ]
-
Viktojka
tag
válasz korpicschess #17989 üzenetére
Ezekkel tisztában voltam, azt hittem akad más is?!
-
krisz1019
csendes tag
válasz korpicschess #17983 üzenetére
Köszi.
Képbe jött ár alapján még egy telefon:LG Optimus?
Ismerősömnek van ilyen,ő 2 hónap után vitte szervizelni
Másik ismerősömnek ugyan nem Optimus van,de LG,s egy év alatt vagy 5-ször volt rossz
Maradjon az X8?
Köszönöm! -
freestailo
őstag
válasz korpicschess #17992 üzenetére
direkt szeretnék kisebb kijelzőt, hogy egy kézzel is kényelmesen kezelhessem. A galaxy ace még szóba jöhet, de nemtom mikor lesz kapható és milyen áron!
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz korpicschess #17971 üzenetére
Hja, X6 topikban 3-4, sőt, 5 napot is írnak - nekem többször volt 1 nap mint 3 .
AZon filózok, hogy 3,7V 350mA-el töltöm a gyári 5V 890mA helyett az jobb az akksinak, vagy az 5V 350mA (anyám töltője igen, elecserélem; úgyis este etettem a telefont, mindegy meddig tölt)....Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz korpicschess #17999 üzenetére
Ha ráállok a napi töltésre ott már nem mindegy hogy mennyit 'adok' az akksinak, nem mindegy hogy 1 vagy 2 évet teljesít jól az akksi (ha már úgyis TÖK mindegy mennyi ideig tölt, 1 vagy 4 órát).
Olyan mintha elég lenne a 3,7@350is, nem tudom hogy ezért, vagy a nyúzás miatt sikerül néha 1 nap alatt is elfogyasztania kraftot-gyári töltővel töltve is. Az akksi 3,7V-os, elvileg elég kéne hogy legyen.Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
AXisBOLD
addikt
válasz korpicschess #17981 üzenetére
mindegy, azért köszi.
majd szépen lekezd gyűjtögetni egy Galaxy S-re vagy s8500-ra
Aurea mediocritas
-
Yany
addikt
válasz korpicschess #18016 üzenetére
Köszi. Egyelőre maradok a Galaxy S-nél akkor...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
bancsi87
tag
válasz korpicschess #18030 üzenetére
ÓÓÓÓ köszönöm szépen
Amúgy az LG GW620, és a HTC Wildfire az, ami egyelőre szimpatikus.
Szerintetek melyik a jobb? -
Dhampir
félisten
válasz korpicschess #18041 üzenetére
Egy jó rezisztív kijelzőt nem cserélnék el egy "érzékeny" kapacitívval.
A Symbian még sokaknak jó lesz azért, mi akik használjuk, még nem fogjuk lehúzni az aktuális trendik ellenére.
[ Szerkesztve ]
-
bancsi87
tag
válasz korpicschess #18030 üzenetére
És esetleg vaku nélküliben ezekkel a tulajdonságokkal?
- Márka mindegy
- Android oprendszer (ha lehet, akkor 2.x)
- Jó fényképező legyen benne
- Lehessen vele korrektül zsebmozizni
- Használt mobilra gondoltam, mivel max. 40k a keretHTC Wildfire és LG GW620 ami jó lehet. Kettő közül melyik amelyik jobban megéri?
-
rizso
addikt
válasz korpicschess #18083 üzenetére
Hát ha SGS-re van, akkor tuti lesz wave-re is Hisz ott az Omnia7, abban is van. És a 3 teló igencsak hasonló kameramodullal van szerelve...Szerintem a bada 2.0-ban már lesz amúgy.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest