Hirdetés
Aktív témák
-
-
HarryPotter
őstag
válasz lumber_hw #3256 üzenetére
mondjuk ez azért nekem azt is jelenti, hogy a keylogger hiába jut be, adatot a gépről nem tud küldeni, szóval a védelem végső soron megvalósul. persze jobb, ha be se jut a program.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
HarryPotter
őstag
válasz lumber_hw #3262 üzenetére
comodoról a tűzfalas topikban ódákat zengenek (engem is érdekel, de egyelőre norton IS 2008 van nálam, ami valóban fizetős, de szerintem jó. a tesztek szerint a tűzfala mondjuk nem annyira, mint mondjuk a comodo. de ha egyszer egy év licenszem van, akkor már használom.
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
h_143570
addikt
válasz lumber_hw #3340 üzenetére
De sajnos vagom, jobban mint szeretnem. Ha ez igaz, hogy rendszeres idokozonkent hozza tud ferni a kerdeses gepehez, akkor b***hatod, mert ez esteben nincsen olyan vedelmi megoldas ami megvedene a gepet. Hacsak nem nezed at az osszees biztonsagi progid osszes beallitasat valahanyszor visszaulsz a gep ele. Visszont meg igy sincsen kizarva, hogy nem egy olyat pakolt fel amit eppen egyik sem vesz eszre.
Sot ehhez nagyon meg kemprogram sem kell mivel a windows irdatalan mennyisegu felhasznaloi szokasokkal kapcsolatos informaciot tarol. Esetleg a gep es a gombozat koze rak be egy dobozkat, na az ellen megint nem ved sok minden.A kedvencem az amikor a monitor elektromagneses sugarzasabol rekonstrualjak a kepet, vagy a megujabb, hogy a falrol valo tukrozodesbol (10-20 meterrol meg nagyon photshopolni sem kell, foleg ha LCD-t hasznal). A retinarol valo tukrozodes eseteben sajnos meg tul kozel kell menni, hogy alkalmazhato legyen. Szoval ennyit a fizikai hozaferes szuksegesegerol.
Egy vedelmi proginal szep es jo ismerv ha megtalalja es pontosan beazzonositja a kartevot, de ha erre nem kepes akkor legalabb akdalyozza meg a rendes mukodeset. Ezt a kerdeses keyloggernel megtette, igaz kellet hozza nemi rutin, hogy eszreved, de az IDS/HIPS megoldasok mar csak ilyenek, nemileg tobb rutinnal pedig le tudtad irtani. Egy, minta meg sajnos nem minta, bar eleg kellemetlen mikkor az ember pont egy olyat fog ki amit az aktualis megoldas meg ep nem ismer.
Egy rendes HIPS feltehetoleg korabban eszrevett volna, mint pl a Defense+ a Comodo3-ba. Igen tudom, hogy mondtad, hogy sokat kerdez, de szerencsere lehet rolokat hoza rendelni a kerdeses alkalmazashoz, illetve a training modja elege drasztikusna le tudja csokkenteni a kerdeseket, persze csak rovid ideig erdmes hasznalni igy. Utana mar a megbizhato progikat lehet installer/updater; trusted illetve windows system proces modba rakni es kesz maris alig kerdez valamit. Amik nemi hozzaertessel eleg jo hatekonysaggal eldonthetoek, hogy mit kell kezdeni veluk.
Persze ha nem akarsz szivni vele akkor mehet fel a Norton azt nem kell konfigolni es nem is kerdez semmit. Mindennek ara van, vagy nyomon koveted a gepeden levo progik viselkedeset, vagy elobb utobb be fogsz szivni egyet ami padlora kuldi a gepet.A legtobb kartevo a hazatelefonalos fajta illetve az iranyitas atvevos, ha sikerul meggatolni a mukodeset illetve figyelmeztetni, hogy valami gond lehet vele akkor mar nyert ugyed van. Persze kenyelmi szempontbol jo lenne ha automatikusan megcsinalna helyetunk.
Ha van fizikai hozaferese, akkor meg megszivtad, mint a torkos borz.[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
válasz lumber_hw #3343 üzenetére
latom nem nagyon olvasol vissza mert mar tobbszor kerdeztem hogy melyik avg-t raktad fel? mivel a regebbi 7.5 verzioban (prof,free) nincs spyware vedelem. az uj 8-as verzioba mar beleraktak. nem vedeni akarom az avg-t csak tisztazni a dolgokat. most ment vegig a kav es az eset online keresoje es nem talalt semmit az avg8 utan!
egyebkent 1x az 1ik haveromat en is megszivattam 1 hasonlo progival nala pl nod volt a gepen es az sem vette eszre.( a progi nevet mar nemtom mert kb 2 eve volt)
[ Szerkesztve ]
hmm...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest