Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Tsebacsi #169914 üzenetére
Az nem és két tejföl volt a kezében, aki ennyire tart a járványtól az miért nem nagybevásárlást csinál két hetente ahogy az elején én is tettem, meg miért a legforgalmasabb időpontban megy bevásárolni, ja mert akkor lemarad a napi trécselésről a boltban, mert egymás között ugye nem tudják terjeszteni.... Butácska az a helyzet, aztán túl sok M1-et néz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Miért, maszkban, kesztyűben ha szemen tüsszentem, akkor jól jár? Nem nagyon fogták fel az emberek, hogy a maszk nem őket védi, hanem ha ő fertőzött, akkor nem adja tovább. Csak ha ezt így kommunikálják, akkor "senki" sem hordaná, mert pont lesz@rja mi lesz a másikkal. Lásd, a boltban a nő maszkban, de átpakolt 3 kenyeret puszta kézzel, mert neki a belső kell. Nem egyszer láttam olyat, hogy lyukat csináltak a maszkra a ciginek. Arra is kíváncsi leszek, hogy ha lefut ez az egész, akkor visszaállnak-e az emberek megint arra, hogy a férfi wc-ből 5-ből 3 ember kézmosás nélkül távozik....
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Kickass
őstag
Nagyon off, de.
Van itt egy kis ertelmezesi problema a szolgaltatok meg az emberek fejeben is, nem a maszk hasznalata kotelezo, hanem az arc eltakarasa, a ketto nem ugyanaz, Feher Farkas tok valid volt.
En is csosalat hasznalok, es ahogy latom egyre tobben hasznalnak ilyesmit vagy peldaul bandanat.
Megis csak jobb ha 10 millio utonallo orszagara hasonlitunk mint egy 10 millios korhazra....
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Asztalos klub
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest