Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyvad
csendes tag
Nagy gondban vagyok srácok
most vettem meg a Globalt, felnyomtam a gépemre (XP) a kártya driverét meg a PVR2-t, behoztam a csatornákat, minden rendben volt, kivéve a hangot, de gondoltam majd megoldom.
Aztán pár óra múlva bekapcsolom, nézném mi a helyzet, indítom a pvr-t, de az küld egy ilyen hibaüzit: video rögzítő eszköz nem található, amit ha leokézok, akkor kilép.
Nézem az eszközkezelőt, a telepítések után láttam ott a kártyát, most nem. Uninst, kártya kivesz, újraindít, kikapcs, kártya vissza, de a hardvert most se veszi észre a gép!
Na ez mi lehet?!
Előrebocsátom, hogy a számtechez nagyon felhasználó szinten értek, tehát az esetleges megoldási javaslatokat laikus számára fogalmazzátok.
A segítséget előre is köszönöm. -
Nagyvad
csendes tag
válasz Nagyvad #1888 üzenetére
Nos közben kiderítettem, hogy az alaplap csatlakozójával lehetett a gond, mert másik PCI-on megy.
Viszont a hang.... Hát arról nem volt szó, hogy az alaplapon kell találni valami szabad tűt, nekem, aki ma ért életében harmadik alkalommal alaplaphoz.
Nem szeretném a privát és másoknak egyszerű problémámmal szétverni a topicot, így ha valaki hozzáértőnek a közeljövőben lenne türelme és ideje pár üzenetváltásra a témában, azt kérem dobjon meg egy privivel. Köszi -
Nagyvad
csendes tag
válasz #65675776 #1890 üzenetére
Sikerült, lehet hogy pályát tévesztettem?
nem hiszem, ugyanis az xmltv-vel kötelezően szívok. Az lhsite.hu-n lévő batokat futtatnám, de felugrik egy pillanatra egy dos-ablak, majd el is tűnik (igen, az xmltv-s könyvtárból indítottam). Próbáltam az ott megadott Alpha verziót, arra is ugyanezt reagálja. -
Nagyvad
csendes tag
Rendes vagy
Amúgy, nem lehet hogy a dos-szal van valami? Néhány XP-reinstall előtt használni akartam valami progit, ami hasonló tüneteket mutatott, és akkor komoly guglizások árán jutottam egy olyan infóhoz, hogy (ha jól emlékszem) a windows könyvtárban vmi fájlra kellett kattintanom, ami lefutott és utána már nem volt gondom. De ez néhány éve volt, és most már nem találom ezt az oldalt sehogy se. -
Nagyvad
csendes tag
Annak idején már segítséget kaptam tőletek a Globalom beüzemeléséhez, most hasonlóan laikus kérdést szeretnék feltenni. UPC digitalra fizettem elő és a STB-t szeretném a kártyával összekötni. Kell hozzá valami spéci kábel, ha igen mi?
-
Nagyvad
csendes tag
ezt megkérdeztem ennél kompetensebb topicban is, de most veszem csak észre, hogy ott szinte mindenki csak kérdez, és senki sem válaszol
a Globalra szeretném a UPC-től érkező STB-ből jövő jelet az S-videó bemeneten keresztül kötni.
hogyan? Ugyanis scart-s-videó kábel vagy átalakító csak 4 tűsben létezik (vagy legalábbis ilyet találtam). de a kártyán az s-video 7 tűs.Vegyem meg a négyeset és fog vele menni, esetleg létezik más megoldás vagy felejtsem el?
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest