Hirdetés
Aktív témák
-
jules999
csendes tag
Sziasztok,
Nemsokara tervezzuk mi is valami lcd tvnek a vasarlasat. A jelenlegi eselyesek a samsung le40a656a1f illetve a sony kdl40w4000.
24p lejatszassal kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak veluk kapcsolatban? Illetve ki melyiket javasolna?
Koszi szepen. -
jules999
csendes tag
Kb egy honapja meg eleg sokan 200ezer korulire vartak karacsonyra az akkoriban meg 250ezer koruli lcd-ket. Ahogy most nezem ezeknek az ara egy honap alatt nem nagyon csokkent, illetve a forint jelenlegi gyengulese se eppen ezt segiti elo.
Szoval erdemes most venni egy-egy ilyen arfekvesu modellt vagy mondjuk masfel-ket honap mulva? (nalunk gyakorlatilag megvan ra a le, de nem olyan surgos meg a csere) -
jules999
csendes tag
Jó minőségű (nem gagyi, de lehetőleg nem is 20ezer forintos) 10 méteres dvi-hdmi kábelt tud valaki ajánlani valamerre?
-
jules999
csendes tag
Jelenleg a Samsung LE40A656-os az egyik fo eselyes nalam (is).
Viszont mar korabban is volt ide belinkelve peldaul a kovetkezo:
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?g=297763&s=0
40es 6os szerias Samsung tulajok, "biztassatok" mar valamivel hogy a tukrozodes
tema nem ennyire gaz, mint itt par kepen. -
jules999
csendes tag
En is nezegettem mar egy MM-ben, viszont az 46 colos volt. Illetve ki-be kapcsoltam tobb modellt is es azt probaltam nezni hogy mennyire latszodhat bennuk a kozvetlen kornyezetuk, de ott nekem nem tunt sokkal tukrozodobbnek mint a tobbi. Viszont ezek a kepek otthoni kornyezetben keszultek es eleg ijesztoek. MM-ben nem tudtam igy "tesztelgetni" oket, ott csak a tavolabbrol jovo eleg sok mennyisegu neon feny volt az adott, elemlampa,vaku,stb nem volt nalam ;-D
[ Szerkesztve ]
-
jules999
csendes tag
Valahol meg kellett huzni a hatart es nalam ez kb a 250ezer volt. Ezen kivul ezt a Samsungot mar korabban is nezegettem illetve rajta kivul meg a Sony w4000-est. Utobbinal kicsit olcsobb es papiron tobbet tud, a w4500-asok meg dragabbak jelentosen.
Tukrozodes kapcsan meg ablak elott lesz, igy termeszetes feny oldalrol es szembol nem nagyon fogja erni.
Aktív témák
Hirdetés
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest