Hirdetés
Aktív témák
-
cocoo
tag
válasz ferbazs #5658 üzenetére
tecnikailag nem tudok tanácsot adni, de a méretek elég különbözőek. Sztem ha 5 méteren belül fogod nézni, akkor mindenképpen a kisebb átmérő a jobb, különben a roszabb képminőség miatt fogod majd a fejed, pedig egyszerűen csak rosszul választottad meg a méretet.
pl én a 37 colos fullHD-t nézem 2,5-3 méterről s néha már ez is nagynak mutatkozik, mert 4-5 méterről jobbnak tűnik a kép.4 billió USD-ről beszélnek, ami tudjuk, hogy 4ezer milliárd.... by Rick4
-
félisten
válasz ferbazs #5658 üzenetére
Mire kell?
Samu LE-40F86: 100Hz-es technológia, USB csatlakozás (kép nézegetés opcióval), amúgy a Samu LE-40M86 egyébb tekintetben.
Sharp 46X20E: középkategóriás modell, tehát a Samu LE-40M86 szintjén mozog tudásban, de állítólag elég jó panelt kaptak. Én a kettő közül a nagyobb képátló miatt a Sharpot választanám, de tudni kell, hogy az eddigi tapasztalataim miatt a 100Hz-et nem supportálom. Ugyanakkor sokan vannak, akik esküsznek a 100Hz-es TV-kre, tehát azt javaslom mindenképpen, hogy nézz meg élőben egy 100Hz-es LCD TV-t, és dönsd el kell-e neked a 100Hz vagy sem.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest