Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
Új hozzászólás Aktív témák
-
bornemisza
újonc
Sziasztok. Adott egy Samsung UE48H6400-as tv készülék igaz itt a fórumon nagy nagy szerencsére találtam egy törött kijelzős tv-t amit megvettem nagyon is jó áron 5.000ft-ért hála a kedves tulaj felhívott és nem is kért el horror összeget nagyon rendes volt. Kettő távirányító plussz a törött kijelzős tv talpal együtt. Már a probléma megoldótott a csere panelall de mégis hátha volna a hibás panelhez valakinek valami jó ötelete, hogyan lehetne megoldani a hibát.
A hiba az, hogy volt házimozi 3,5 jack-el összekötve majd kihúzva nem volt hang hanem maradt a fejhallgató ikon s így csak házimoziról volt hang jack-el összekötve. Ez már nem áll fent, mivel kicseréltem a panelt és így már van is hang. De szeretném azért a másik panelt is rendbe vágni.
Muszáj cserélni a csatlakozót vagy az is megoldhatja ha kiforrasztom majd újra vissza? Volt néha hang ha kibedugtam a jack-csatlakkzót majd a tv-t áramtalanítottam. De ez pár napig tarrott és ismét elment a hang. Valakinek valami ötlete, hogyan tudnám megoldani a hibát? Samsung szervíz a csatlakozó cserét javasta 10-12ezerért plussz vigyem is el 50km-re.
Ajánlották a WD40-et, hogy fújam be majd járassam meg a jack-et benne jó alaposan... Áramtalanítás van hogy van hang.. Én rövidzárra gyanakszom. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest