Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz Stanlee #14927 üzenetére
Áh, szerintem hagyom a francba az egészet. Gondolkoztam én is az állampapírba való befektetésen, hogy kompenzáljam valamennyire a magas adót. PMÁP-ban van a jelenlegi megtakarításunk, abba nem tennék bele 20-22 millió Ft-ot, mert a 2%-os visszaváltással hónapokig csak bukóban vehető ki a pénz. Ha meg sokáig parkoltatom ott, akkor cummanthatok azzal is, hogy gondol egyet az állam és felemeli 4%-ra mondjuk a visszaváltást.
A MÁP+ egy fokkal jobb. Átgondolva végül, annak sem látom értelmét, hogy a jövőbeni Pécs-Budapest ingatlanárak alakulásától való félelem miatt eladni most és a pénz befektetése nélkül gyorsan azon lenni, hogy Bp-n venni valamit, addig meg a számlán parkoltatni.
Most céges kecóban vagyunk, csak rezsit kell fizetni. Ez 2021 év közepéig még tuti, illetve nagyon nagy valószínűséggel akár 2023-24 év közepéig is ki tudom tolni, hogy itt legyünk.Marad az, hogy nem most, hanem későbbn eladás és a pénz birtokában, illetve azt kiegészítve azonnal lakáskeresés. Aztán az árak meg alakulnak úgy, ahogy. Ha megszakadok sem fogom tudni, hogy akkor mi lesz az irány.
Hogy jól döntöttünk-e majd az idő megmutatja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest