Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz Rivaul #27785 üzenetére
én próbáltam. Annó régen. Először MAGAMON. ott beállítottam egy erősséget amire úgy gondoltam hogy az egy normális feedback a kutyának ami kizökkent de nem fájdalom és nem kínzás.
Ismételm MAGAMON először mert előbb tennék kárt magamban mint az állatban.
Ettől még az ugatásgátló egy egyébként oké kutyánál egy hasznos eszköz ami a tevékenységre ad negatív feedbacket és azt tanulja meg hogy ha ugatok fáj, nem pedig azt hogy gazdi jelen van akkor nem ugatok mert az idpnként fáj ha nincs itthon akkor meg szabad a vásár.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
értem amit mondasz. de amit mondani akartam hogy bőven az alatt használva hogy kárt fájdalmat okoznál az állatnak már maga a váratlan inger is kizökkenti abból. ergó ami magamon beállítottam az TUTI biztonságos volt ott. Nyilván benne volt hogy emelni kell esetleg rajta. nem kellett.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
? semmi köze súlyhoz. fájdalomküszöbhöz, bőr vastagsághoz meg hogy mennyire jól konnektál a bőrön a két érintkező. ennyi számít.
ugyanis az csak a két pont között ránt össze. az átfolyó áramtól függő mértékben.
-
fattyu
veterán
válasz philoxenia #27802 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz Dorian #28011 üzenetére
+1 csak részemről nem pár nap lenne hanem inkább egy hét... legalább.
Kölyökkutya érkezésekor nekem ez volt a menet legalábbis. Fel lehet építeni az alatt azt hogy gazdi elmegy de haza is jön.
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #28027 üzenetére
Ez vajon bkv ellen is működik? hogy ők sem írhatják felül a törvényt?
-
fattyu
veterán
válasz Dorian #28074 üzenetére
+ annyi hogy nálam a már tök nyugodt kutyánál is a hazaérkezésnél még 5 percig marad a kennelben és rá se nézek kb. hazér lepaokol levetkőz átöltöz gép bekapcsol.
UTÁNA megyek oda kennelhez és engedem ki. Állatka mindettől teljesen nyugiska. fel sem kel a kennelben még akkor sem amikor megyek oda nyitni. akkor felkel szép komótosan nyújtózik előre hátra egyet és utána van örülés gazdinak. de az is szépen szolidan nyugodtan nem tombolósan. pedig egy 9 hónapos boszeronról beszélünk.
ja igen és éna szobakennel használatát erősen javasolnám.
beszoktani ott kaja ott alvás.
A piacon kapható szobakennelek elég rozogák és ha ki akar jutni akkor sajna meg is fogja tudni oldani de 3 csomag kábelkötzővel igen erős szerkezeti merevséget lehet elérni ami már nem csábítja erőlködésre...
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz FeniX- #28080 üzenetére
az hogy a főbérlő kinek adja ki a lakást és mi alapján dönt az egy másik kérdés.
Ő dönthet úgy hogy ha szőke a hajad se engedi hogy ott lakj.
itt arról van szó hogy szomszéd meg lakóközösség meg kurvaanyja nem írhatja felül az állatvédelmi törvényt.
-
fattyu
veterán
válasz #16729600 #28206 üzenetére
Ja nem. azt hittem úgy érted hogy több kullancs van a határ azon az oldalán.
scalibor jó. meg a foresto. ez a kettő szerintem. Foresto ugye vízálló is.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz erik365 #28246 üzenetére
ha nem számít a pénz akkor próbáljatok ki orijent redet esetleg acana ranchland farmland közül valamit.
ha meg a legjobbat akarod és némi nyűgöt is a nyakadba veszel akkor barf.
már ha eltökélt vagy hogy kaját akarsz váltani. amugy állatorvos.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz bajnokpityu #28268 üzenetére
link?
-
fattyu
veterán
aglity remek szórakozás gazdinak is kutyának is. Főleg ha tudsz nevetni magadon és a bénázáson. Meg ha nem akarod véresen komolyan venni.
Én jártam egy ideig előző állattal és rohadt jó móka volt. Csak nálunk az oktató vette véresen komolyan uh abbahagytuk
-
fattyu
veterán
én nem tettem. Én csak azért mentem hogy a kutya jól érezze magát. kihagytam a versenyeket mert az hogy órűkat vársz két percért az nem jó a kutyának. meg nekem se.
ELmenni vigyorogva esni kelni a felázott felfagyott pályán az mókás. ZOkogni a röhögéstől amikor már trükkösebb pályákat építettünk és mint fekete lyuk húzta be a kutyát az alagút, amikor próbáltad másfele terelni az is. A kutya is vigyorog és röhög és nem érdekel hogy dqznának vagy pontot vonnának. Persze örölsz és dícséred ha hibátlan pályát mész. de ennyi.
Én azért hagytam abba mert nem fogta fel az edző hogy van akinek nem ENNYI az élet. hanem van más. nő. munka. élet. és ha ki mertél hagyni egy egy alkalmat akkor már ment a lelki terror hogy veszem el a helyet olyanok elől akik komolyan csinálnák...
ezt kétszer meghallgattam harmadikra meg elköszöntünk egymástól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG V30 - vezércsel
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest