Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Nemrég már emlegettük páran, de megjöttek azóta Nektek a Yanwen és társai küldemények Shenzenbol / taiwanrol? nekem van mar 50 napja uton levo csomag, tobb is. Eddig sosemvolt ilyen. Tortent valami kinaban, vagy a tengeren?
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Jah. csak tudnam mi a francot kezdene a postas 10 db max7219-es ICvel ami a borítékban van.
Amik nem erkeznek meg azok IDxxxCN és UBxxxTW formatumuak amúgy.
[ Szerkesztve ]
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Hali,
Hasznal valaki olyan csomagkoveto toolt iphoneon ami ki tudja kerulni a captcha-t? Anno megvettem a Trackcheckert és 10+ csomagot kovetek kinabol. De abbol kb 7 captchat be kell irjak ha befrissitem oket es ez elegge kellemetlen.
-
Breaker
tag
Szaisztok!
Most érkezett meg az egyik Február eleji csomagom, mégsem lopta el a postás az ICket
Pont fél órával utána, hogy irtam a usernek hogy nem kaptam meg.. fél órával!Ezt a választ kaptam eredetileg Tőle:
I am sorry it hasn't arrived yet,other clients also reported this problem. I suggest you to wait 10 days more and see.If it doesn't arrive,we can resend your order,do you agree it?
Tehát más is jelezte úgyhogy tuti történt valami Singapoure környékén ami miatt 2 hónap a szállítás. mostmár automatice 50 napot is beirnak ebayen ahogyan néztem, szal tudnak erről valamit biztosan.
Singapoure, Taiwan 2 hónap normális lesz ugy néz ki. Akinek úton van az megkaphatja még ezexerint.Üdv
Breaker[ Szerkesztve ]
-
Breaker
tag
válasz sopruk #90670 üzenetére
Singapoureból, két hónap alatt jöttek meg nekem a cuccok. Semmi info nem updatelodott, hiaba volt tracking numberje. Csak azt hogy felvették ott a helyi postara es foladasa folyamatban. Aztan egyszercsak megerkeztek. De 2 hónap volt mindketto.
-
Breaker
tag
válasz ecaddsell #90863 üzenetére
Szia. Ez Yanwennel jön.
Nekem 2 hónap alatt jöttek meg a cuccok, ha rákeresel a nevemre látni fogod az ezzel kapcsolatos hozzaszolasaimat, ugyhogy jonni fognak.üdv
BreakerMSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Megjött egy csomagom USA-bol, 70USD. A posta szerint vámmentes, de áfa köteles. Mégis visszatartják vámkezelésre, elküldtem a doksit.
Ha vámmentes, miért vámkezelik? Ez normális?Üdv
BreakerMSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
-
Breaker
tag
válasz Tesztelo.hu #98820 üzenetére
igen, Liege-ben nekem 3 hetet allt kb egy kis csomagom. Feltéve ha az untracked infoknak lehet hinni.
-
Breaker
tag
Sziasztok,
Van most ajánlott márkájú fali USB töltő? Nekem jelenleg egy ROCK márkáju van de már 4 éves és gondoltam újitanék.
Köszi
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest