Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri188
csendes tag
válasz kisszoli0707 #12108 üzenetére
$122 a telefon ára.
van ugye még a szállítási költség, még akkor is ha az van oda írva, hogy ingyenes,
illetve még a paypal is levon egy általam csak paypal adónak hívott összeget, pontosan nem tudom, hogy az összegnek összesen hány %-a ez. -
veterán
válasz kisszoli0707 #12108 üzenetére
Ez a tmallbox sajátossága.
Egyfelől az ingyen posta az legtöbb esetbe 4-6USD-s többletköltséget jelent, másfelől pedig ők áthárítják a vevőre a paypal költségét, ami 4%. Ezért van az, hogy szinte mindig a Tmallbox-nál találod a legkedvezőbb kiírt árakat. (náluk el kell olvasni az apróbetűs részt is). A legtöbb bolt nem él ezen fogásokkal, de ők igen."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
szabos
tag
válasz kisszoli0707 #12421 üzenetére
Nekem akkor volt ilyen, amikor kevés pénz volt a számlámon.
-
szabos
tag
válasz kisszoli0707 #12428 üzenetére
Pont így volt nekem is. Kell rá tenni mégy 10$-t, nekem az segített.
-
okularum
csendes tag
válasz kisszoli0707 #12428 üzenetére
Több legyen a számlán, mint a fizetendő összeg. Én is jártam már így és a "legnagyobb" hárombetűs bankban azt az információt adták, hogy kb. 5, de inkább 10%-val több legyen a számlán, mint amennyit fizetnem kell.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz kisszoli0707 #18470 üzenetére
Ha nem EX a ragszám kezdete, az nem ems.
Edit: ems-t kéne látni a magyar postának is, már a feladáskora[ Szerkesztve ]
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
woox01
csendes tag
válasz kisszoli0707 #12421 üzenetére
Sziasztok!
Ugyan ez a gondom annyi különbséggel, hogy én nem a paypal számlám töltöttem fel, hanem hozzá adtam a bankkártyámat a paypalhoz.
Három webshopnál próbáltam mind a háromnál ugyan ez volt a gond!
Az egyik shopnál megkérdezem a serpát, hogy mondjon valami okosat, de nem jutottam előrébb a probléma megoldásában!
Javaslata az volt, hogy válasszak másik fizetési módot(én azt nem szeretnék) vagy regisztráljak egy új paypal account-ot.(ennek semmi értelmét nem látom)Ami még járható lenne, hogy feltöltöm a paypal számlámat és úgy próbálom meg a dolgot., de akkor mi értelme volt a kártyát hozzáadni a paypal account-hoz?!?
Válaszokat előre is Köszönöm!
Üdv
-
tibcsi0407
félisten
válasz kisszoli0707 #67252 üzenetére
Ennyiért Paypalon vitát nyitni, már ne is haragudj, de elég nagy butaság. Attól, hogy EU Express a neve, még nem feltétlenül a sebesség, hanem inkább a vámmentesség lenne a lényeg. Amit odaírnak az egy dolog, attól függetlenül jöhet később a csomagod, 1000+1 tényező befolyásolja. A Paypal pedig el fog kaszálni téged ezért szerintem.
Ha ilyen dolgokkal nem tudsz együttélni, akkor ne rendelj kínai webshoptól.utdetailing.hu
-
beg
veterán
A 40-60 napnál előbb nyitott ügyekre a paypal ráncolt szemöldökkel néz néha és ha zárják emiatt a dispute-ot, hogy várjál még, akkor nem tudsz újabb vitát nyitni ha mondjuk hibás a készülék.
Eu express nem garancia a pár munkanapos szállításra. A dhl express igen.
Az, hogy mit írnak a webshop-on, részletkérdés. Akár a készlet, feldolgozás, szállítás értékeket nézzük.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
vandor01
őstag
szoval a kezedben van 2 telefon? nem veszett el? mukodnek?
valamint nem fizettel ra AFA-t es szerviz dijat? csak az EU-s express 18dezsot?lehet innet rendelek én is?
szerintem 18dezsoert jo áron volt.... szerintem a 9 munkanappal igazuk van!
mindenhol ezt irjak es az Ő ujévük miatt mashogy szamolidok..
szerintem orulj hogy minden rendben van es ne "ciganykodj"CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Zeki
nagyúr
Neked SEM ajánlom a külföldről rendelést, bemész itthon a boltba, és megveszed ami kell.
- máris lejárattad magad itt
- máris lejárattad a magyarokat, hogy türelmetlen idegbetegek. -
Roli5
tag
Hellllllllllllllo, hát kapjunk már a fejünkhöz! Az, egyetlen normális boltot, aki bármilyen telefont leszállít EU EXPRESS szolgaltatassal, ami nem feltétlenül a gyorsaságot, de annál inkább a sarc mentességet garantálja, ilyen piti dolog miatt vitába keverni, és maximum azt elérni vele, hogy a Hungaryt kihuzza a listáról? Emberek, TI ne rendeljetek már Kínából, hanem menjetek már be a legelső Euronics, MM, Edigital, mit bánom én hová, de ne szúrjátok már el a renoménk. Légyszíves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest