Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
dragon: te most a mávnál vagy ? Sok roszat hallottam a kis biztositókról mesélhetnél erröl a cégröl, (álítólag évközben is emelheti a díjjakat..stb)
bömbim lesz és jólhangzik a 14k (máv) ezután köbe 22,2kpowered by: ®MAJORMÜVEK®
-
kisninja
őstag
köszi az infot és a máv meg olcsob biztikröl hallok olyanokat hogy kár esetén 100k kár alatt nem fizetnek hanem nekem kell vagy csak felét fizetik ki illetve azt hallotam még hogy kár esetén duplájára nö a bizt költsége nos ezek igazak? Nekem a máv a legfontosabb me az a legolcsobb.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
kisninja
őstag
Köszönöm mind 3 otok választát csak nyáron lesz kocsim de ezek a kérdések érdekeltek hogy hogyan tervezzgessek. azé nem mindegy higy negyedévenként 14k vagy 25-60k
Nekem csak a máv éri meg.powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
kisninja
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem.
Megkötöttem netrisken az új biztosítót alianz 17k spórolók viszont, a régit ( KnH) most ők felmondják ? mert eltelt pár nap és szak a szerződés jött meg a felmondási meghatalmazás nem. Vagy nekem kell felmondanom ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
kisninja
őstag
válasz Winner_hun #1072 üzenetére
Én is az utalást választom ezt találtam netrisken.
A biztosító a kötvénnyel együtt fogja megküldeni Önnek a bankszámlaszámot. Az átutalás során a közleményben fel kell tüntetnie a nevét, rendszámát és a kötvényszámát, így a biztosító be tudja azonosítani.
Igazolást az átutalás után fog küldeni a biztosító.Üdvözlettel:
Netrisk.hu Zrt
Mostani 8,8k+ adó helyett a jelenleginél 52k lenne adóval..
Allianz lenne ami tűrhető átutalással 11,2k+3,5k adó. Helyben viszont nincs kirendeltség így félek tőlük
Van még a posta arról mi a vélemények ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest