Hirdetés
Aktív témák
-
eurolub
csendes tag
Kérnék egy pirosat
[ Szerkesztve ]
-
sisi900
tag
Egy nagy pirosat kérnék Dr. Student fórum társnak Ezt vásároltam tőle Köszönöm
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
bkorga
csendes tag
bsnss1976 kollégának megy a piros egy OCZ Agility 3 60GB-osért
-
BStorm
csendes tag
Prosectura2 Kollégának kérnék egy nagy piros pontot egy PQI ddr400-as 512MB-os memóriáért, aminek a hírdetését nem talalám!
[ Szerkesztve ]
-
Mayall
tag
Kérnék egy pirospontot Winner_hun fórumtársnak ezért az üzletért.
-
zsolti1902 fórumtársnak kérnék egy pirosat, a hirdetésemre való reakciójáért és az AN8 SLI alaplapért.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Seirus
tag
Pirospont mike_waster kollégának a Samsung C3050-ért.
Telefonszám adatlapomon.
-
torcsrent
tag
Kérek egy pirosat Dr. Student kollégának, korrekt tag.
[ Szerkesztve ]
-
zsolti1902
aktív tag
Kérnék egy piros pontot czundermák kollégának az Abit KN8 SLI váráslásért. Előre utalta az összeget, postai átvétellel. Minden rendben zajlott az üzlet során, másnak is ajánlom őt.
Sajnos az alaplapot nem sikerült beüzemelni, de az oda-vissza üzletet mindketten korrekten elintéztük, a pénzt vissazutaltam.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
Deav
csendes tag
Piros pont, nash2 -nek a vásárolt, jó termékért és a folyamatos kapcsolat tartásért!
A termék hibátlan és jól működik! http://hardverapro.hu/apro/elado_hibatlan_gigabyte_ga-p31-ds3l_alaplap/hsz_1-50.html -
klac
aktív tag
Egy piros pontot kérnék bevésni polgar79 nek, ezért az üzletért.
-
TOZ
addikt
válasz Intruder2k5 #33817 üzenetére
Es persze Intruder2k5 szinten megerdemli a jopontot ezert.
Foleg, hogy a vegen hazhoz jott a cucc. Persze ez csak a "kicsiavilag" miatt van, de ez kulon orom volt.[ Szerkesztve ]
-
alufelni
tag
Helló Gyíkac kollégának szeretnék kérni egy nagy pirosat,nagyon korrekt megbízható üzleti partner,ajánlom mindenkinek
-
kathy75
tag
Kérek egy pirospontot jopofa42 fórumtársunknak ezt a telefont vette tőlem,nagyon korrekt,pontos partner ajánlom mindenkinek!
Létezik néhány olyan ember, aki halált okozó testi sérüléseket szerezne, ha leugrana az EGO-járól az IQ-jára!!! kathy75 felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
alufelni
tag
Helló .ristian:. kollégának kérnék egy pirosat,korrekt ,jó arc.
Ajánlom mindenkinek -
macko20
őstag
Kérnék pirosat hencoooo részére ezt vásároltam tőle.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
F e Z o
veterán
Piros pontot szeretnék kérni AppleInsider fórumtársnak, innen vásároltam. Pénz ment, kód jött. Gyor, korrekt, megbízható.
H2O über alles!
-
haxxika
senior tag
.bruszli. üzletembernek kérném a hatalmas pirosat a sikeres és gyors üzletért, és végül a boltolás eredménye.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
ROTAX
csendes tag
Kérnék szépen 4db pirosat [Repsol600] fórumtársnak ezekből válogattam 4 alkatrészt. Megbízható tag, pontosan olyanok voltak mint amiben megeggyeztünk! THX
[ Szerkesztve ]
-
L3zz
csendes tag
teratti-tól vettem ezt a processzort, minden rendben ment, piros pont jár neki!
"Give me a Scotch, I'm starving"
-
sgeri
csendes tag
Egy nagy piros pontot szeretnék adni pistike34 kollégának, az általa eladott vincseszter ügyében, korrekt, gyors, megbízható partner!
-
vmi
tag
válasz Sephiroth83 #33971 üzenetére
Mehet Sephiroth83 is a piros a korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
bod101
aktív tag
Egy nagyon nagy pirospontot kérnék Verybigboy-nak a DVD íróért.
[ Szerkesztve ]
1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)
-
tepi5
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni bmollszeptim - nek a korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]
-
dovit
csendes tag
Piros pontot kérek karcsinike-nek a rossz alaplap vásárlásért,korrekt üzlet!
-
Griffin3.0
csendes tag
Hatalmas PIROS jár transmission kollegának ezért a box-ért . Bátran ajánlom másoknak is korrekt!!!
Megbizhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Griffin3.0
-
vendettta
tag
Hatalamas piros pontot kérnék [darkdead] kollégának, hibátlan üzletet hajtottunk ma végre a Köki terminálba és a kisfia is aranyos!
Az üzlet tárgya egy ház. [link]köszönöm az üzletet.
A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)
-
Studiossrác
aktív tag
Piros pontot kérnék Michele kollégának. Sajnos nem találom már a hirdetését, de 1 vinyót vásároltam tőle, ami hibátlanul működik.
-
balu72
tag
ixybox4862 részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
DjVktr
csendes tag
Piros pontot kérnék gunsnorbi-nak, vett tőlem egy Nokia 6020-ast. Korrekt pontos vevő, mindenkinek ajánlom!
Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest