Hirdetés
Aktív témák
-
gumika34
csendes tag
Lasy kollégának nagy piros pont a korrekt gyors üzletkötésért.Ajánlom mindenkinek.C 702 alkatrészeket vett tőlem.
-
BeerBier
senior tag
Kérném a pirospontot Vikingsanyi kollegának az innen átvett videókártyáért.
Megbízható türelmes üzletfelet ismerhettem meg a személyében[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
gyulaszu
senior tag
Piros pont jár fidodx fórumtársnak, aki vásárolt nálam egy 19"-os CRT monitort. Helybe jött kipróbálta és elégedetten távozott
gyulaszu
-
aelod
veterán
macko20nak szeretnék egy pirosat ezért az üzletért
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Matsushita
tag
Dupla Pirospont jár Gban fórumtársnak ezért az üzletért.
A fórumtárs percíz, korrekt és segítőkész.
Az első meeting az én hibámból meghiúsult, de megbeszéltünk egy következő találkozót és összejött az üzlet.
Ezúton is köszönöm neki ezt az ügyfélbarát hozzáállást.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Jó pihenést, jó kikapcsolódást és jó töltődést kívánok nektek!
-
basanya
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni KapusiJ kolegának egy cpu ért...
kösziSanya
-
Mauzes
addikt
Piros pont jár stylewars_kp fórumtársnak a következő üzletért: hirdetés!
-
Lajkó
őstag
DaveJr-nak Szeretnék megigényelni egy piros pontot, mert rendeltem tőle egy hőátadó szivacsot, és meg is kaptam iziben! Köszönöm neki!
-
Pora
csendes tag
Kérnék egy piros pontot girhes-nek ezért http://hardverapro.hu/apro/videokartyat_keresek_bekescsaban_max_3000ig/hsz_1-50.html
köszi
Nem árulok zsákbamacskát.
-
Jamy01
csendes tag
Kérnék egy pirosat [2 db FSP táp vásárlásáért] [adi mester] kollégának!!!
Így gyorsabb: O6 2O/8OO8-444!
-
girhes
csendes tag
Pora-nak kérnék egy pirosat ezért
Beszámítás, csere [OFF] <br /> Ha nem lennének hanyag emberek értékelésnél, +30 pozitívam lenne...
-
Peti N95
aktív tag
Szeretnék egy hatalmas pirospontot kérni [enginev3.0] eladónak [ezért] az üzletért!
Köszönöm!★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
fehi
csendes tag
Egy nagy piros pont ÁDÁMKÁD mesternek! [link] Gyors, megbízható partner.Laptop kijelzőt vettem tőle és minden rendben zajlott!Köszi
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
Pirosat kérek Matsushita részére, ezt vette meg, mindenben tartotta a szavát, korrekt vevő.
Postázást nem vállalok.
-
adorjant
őstag
Pirospont jár jlali83nak,vga kártyát vettem tőle.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott,ajánlott partner!Valamint gigaherznek,dp-dvi átalakítót vett tőlem,szintén minden korrekten zajlott
[ Szerkesztve ]
-
Andariel
csendes tag
téves.
[ Szerkesztve ]
-
Andariel
csendes tag
gyilok85-nek kérnék egy pirosat a pontos, és megbízható félkonfig pc cserért!
-
törölt tag
Mulderpapa: pirosat érdemel a gépem megvásárlásáért. Korrekt vevő, ajánlani tudom.
-
naomek
tag
Kérnék egy pacal pirosat Ádibádi-nak, nagyon korrekten lerendeztünk egy mosógép vételt.
-
mhif
senior tag
Piros az üzletért fórumtársunknak gigaherz-nek
-
kisst1
csendes tag
egy piros pont gigaherz kollégának az asus dvd-ért[link]
-
tibor089
csendes tag
pirospont
http://hardverapro.hu/apro/256_mb_pc133_sd_ram-ok_eladok_kingston_samsung_inf/hsz_1-50.html
2x 256mb samsung ram ot vettem tőlle és minden rendben volt elégedett vagyok!!
[ Szerkesztve ]
Tibor089
-
Code: 47
tag
Ismét egy PIROS PONT Iceakos-nak az Xbox kódokért!
[link][ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
Kérek egy pirosat lyoczy fórumtársunknak az itt vásárolt 5db vinyóért. Nagyon korrekt üzletfél.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest