Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Egy újabb nevezéktan megy a kukába! -ránézésre...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
PTM
tag
Reméljük, hogy ezzel nem ismétlik meg azt, amit a 990 Próval. Hogy a többiekhez képest későn jön (idáig mondjuk stimmel), semmi extrát nem tud, de legalább bugos az első firmware.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Ők saját 5.0-ás vezérlőt használnak majd, és ezért tartott eddig kijönni, vagy beállnak a sorba a Phison-nél?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
senior tag
980 pro hoz képest semmit nem hoz a 990 pro ezt mondod ? nekem 990 pro 1TB van raid 0 ba. Nem sietek a Gen5 felé
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Ixion77
addikt
Abból ítélve hogy - amennyire én tudom - egyelőre nincs is értelmes 5.0-s meghajtó, így az sem számít ha mégis.
Amíg nem hozzák a 4-esek szintjét fogyasztás és hőtermelés terén, addig általános használatra nincs értelme az 5-ösnek, tekintve hogy a teljesítménykülönbség valós környezetben aligha érzékelhető. A felhasználók többségének akár egy jó 3-mas is elég."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
senior tag
[link]
Én elvagyok ezzel[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 9800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs