Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
inifini
tag
válasz IMIIKE1998 #124929 üzenetére
Próbáld meg a húzódzkodást, fekvőtámaszt, planket. Ezek mindegyike kellően erősíti a hátat, törzset, és kb otthon is végezhető.
-
inifini
tag
válasz Runner_fxr #124978 üzenetére
Én jófogáson láttam a hirdetést, ott azt írta, hogy a tesójától kapta karácsonyra, de nem tud vele mit kezdeni. Nem hiszem, hogy okoskodás van a háttérben, akkor biztos nem lett volna hozzá pl. táska.
-
inifini
tag
Hát a mai tekeréssel én is letudtam ezt a bringás évet: [link]
12025 km távolság,
101528 m szintemelkedés.
Jó lenne, ha jövőre is összejönne legalább ennyi[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
válasz Hasaggymeg #125207 üzenetére
Köszi
441 óra 9 perc -
inifini
tag
Abszolút megéri ez a sky akció, biztos, hogy jó anyagból készült. Nekem bicycle line eredeti mezeim vannak nyárra, annyira más minőségben, mint a többi. Abszolút megérte az árát, pedig akciósan is elég húzós volt. Még a nyári barnulás okozta munkás effekt is alig látszik. A téli ruháknál is abszolút érezhető a minőség/ár összefüggés.
-
inifini
tag
Egy kis beszámolóval jelentkezem én is: tegnap értem haza Monaco-ból, egy szervezett útról. Egy hetet voltam ott, outisoknak szervezték. Baromi jó időnk volt, a napi maximum 15 fok körül, egy napot leszámítva gyönyörű napsütés, így ezt a napon többnek, a hegyről lefelé árnyékban kevesebbnek éreztük. Megmásztuk a Col de la Madone-t, Poggio-t, Cipressa-t többek között. Találkoztunk Sagannal, Vivianival, Gilberrel... Minden nap tudtunk tekerni, nekem 625 km és közel 9000m szint jött össze, és persze hatalmas élmény volt.
Érdekesség, hogy 14-en voltunk, egy figyelmetlenségből adódó küllőtörést leszámítva nem volt semmilyen technikai probléma, még defekt sem, pedig elég sok lett az össz km.[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
válasz StLui #128441 üzenetére
Igen, ők szervezték. A szállás nem volt egy nagy szám, de hát ebben a térségben, ennyi pénzért, ez fér bele. Amúgy nagyon korrekt a szervezés, a bringákat plusz a csomagokat busszal viszik, mi pedig repülővel, kézipoggyásszal utaztunk. Mire odaértünk, mindenünk várt a helyszínen, illetve hazafelé is hasonló a szitu, holnap megyek a cuccaimért.
-
inifini
tag
válasz Hasaggymeg #129880 üzenetére
Én télen/nyáron veszek fel a sisak alá sapkát vagy kendőt, így nekem sem hiányzik a háló.
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #130083 üzenetére
Hát ha az idő olyan lesz, akkor lehet, hogy elmegyek. Mondjuk bele kell kalkulálnom egy Bp-Velence, majd Velence-Bp távot
-
inifini
tag
válasz Hasaggymeg #130089 üzenetére
Köszi, az elég lesz majd a tdv-n, vagyis egy része. Most inkább a 7-est választom, így is elég lesz az a közel 150 km így a szezon elején
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #130303 üzenetére
Köszi az infót. Nem tudom, mennyivel lesz jobb az idő vasárnap, igazából mindkét napon az erős szél rontja el az időt.
-
inifini
tag
válasz Hasaggymeg #130307 üzenetére
Az lenne jó, ha éjjel felszárítaná, és napközben viszonylagos szélcsend lenne, de ahogy nézem, napközben fog erősödni. Mindegy, ha nem esik az eső, ráadásul még a nap is süt, akkor már lehet menni tekerni
-
inifini
tag
válasz flash- #130328 üzenetére
Ez függ az edzettségtől. Nekem a hátam nem fáj, a nyakamra kell jobban odafigyelni, mert a fekvős helyzet miatt az kényelmetlenebb. De az edzettségtől függ, hogy 2-3 óránál vagy csak 5-6 óránál érzed meg. Én a gravel után, ha ráülök a Tarmacomra, olyan fura fekvős a helyzet, hogy az alsó fogás egy ideig kifejezetten kényelmetlen, aztán szépen lassan megszokom.
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #130303 üzenetére
Van új infód, hogy mikor lesz a kokárdás karika?
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #130405 üzenetére
Köszi, akkor vasárnap, ha az idő is engedi, akkor csatlakozom
-
inifini
tag
válasz Napfénysüti #130624 üzenetére
Részemről a szerencse, köszi, hogy szóltál. Te sem panaszkodhatsz a bringádra, élőben talán még szebb, mint a képen.
Azért visszafelé Pusztaszabolcstól jól megrántották a sort, maradtunk 8-an, de szinte egyesével értünk be. Még jó, hogy hazafelé hátszelem volt, a vége 160 + 15 km lett.
A szelet leszámítva nagyon jó idő volt. -
inifini
tag
válasz flash- #131015 üzenetére
Hát minden deka számít, mert nem mindegy mekkora súlyt kell mozgatni. De fontosabb a váz merevsége, hogy jobban át tudd adni a hajtásban az erőt, a rezgést elnyelő képesség a kényelem miatt, pláne a kerék, na az is nagyon fontos. A specit meg élőben kellene megnézni, hogy úgy mennyire zavaró az a díszítés.
-
inifini
tag
válasz pc360 #131356 üzenetére
Ezzel én is egyetértek. Ma kb 45 km/h tempónál kaptam el egy olyan kátyút, hogy az egyik kezem le is csúszott a kormányról. Megijedtem, azt hittem, annyi a keréknek. Ezzel szemben semmi baja nem lett, és biztos, hogy közrejátszott a 7,5 bar nyomás. 76 kg vagyok, 25 mm használok.
-
inifini
tag
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
válasz Don.Corleone #131932 üzenetére
Gratulálok, jó sok élvezetes km-t, és körhátszelet hozzá. És igen, képet kérünk!!!
-
inifini
tag
válasz bringasisti #132050 üzenetére
Engem 1-2 éve meg is büntettek, mert nem a bringaúton mentem a déli parton...mondtam is nekik, hogy remélem ez lesz a legnagyobb probléma aznap.
-
inifini
tag
válasz Csokicsibesz #132523 üzenetére
Nekem is tetőre szerelhető van, Thule, és elégedett vagyok vele. Az biztos, hogy ne felejtsd el, hogy a tetőn van, mondjuk, ha begurulnál egy mélygarázsba, vagy mekihez... Amúgy a hátulra szerelhetővel is gond lehet, ha esetleg neked koccannak. Amúgy a tetőre rakható szezonban végig fent lehet, a hátsót célszerű levenni, ha nem használod.
-
inifini
tag
válasz bringasisti #133929 üzenetére
Nekem is aktív volt a húsvét: 4-ből 4 nap, 369 km, 2728 m szint, 30 km/h feletti átlag. Nagy szerencse, hogy ilyen jó idő volt. Jól elfáradtam, de most úgyis pár nap rossz idő, ki lehet pihenni. Meg így nyugodtabban lehetett kajálni
bringasisti: bocsi, nem válasznak szántam.
beleriand72: én a deca all in one- ját használom, egész elegedett vagyok vele. Muc-off- tól olyan hamar hangos lesz, hogy idegesítő. Abból van nekem száraz is, nedves is, de leginkább a decásat használom.
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
válasz #68686080 #135527 üzenetére
A Specinél elég régóta van, egy rugó van oda beépítve, ilyen van nekem is a Diverge-ben, 3 különböző erősségűt adnak, illetve ilyen van még a Roubaix-ban is, ilyennel ment például a Párizs-Roubaix-n Sagan is, Alaphilippe is, tehát a Specit használó csapatok. Folyamatosan zárogatták-nyitogatták a normál és macskaköves szakaszokon, mert erre is van lehetőség.
-
inifini
tag
válasz tacto #135537 üzenetére
Valamennyire biztos, bár nem érzem közvetlenül, mert nem tudom, milyen lenne nélküle... ez alu vázas, karbon villával és ezzel a csillapítós kormánnyal. A másik bringám full karbon, karbon kormánnyal, az is jól elnyeli a rezgéseket. Amúgy, ha túrázni, vagy családdal gurulok, akkor a Diverge-zsel megyek, mert kényelmesebb, de jóval lassabb cserébe.
-
inifini
tag
Az alzán most a shimano 105 pd-r7000 spd-sl pedál 15.160,- Ft (57% akció)
-
inifini
tag
válasz StLui #137422 üzenetére
34,5 felvezetéssel (lassú rajttal indultunk), felvezetés nélkül 35,1 km/h.
Azért ennek a versenynek is meg van a varázsa... Az elején sok múlik, milyen bolyt tudsz kifogni, mennyire aktívak a társak, mennyire akarsz utazni, vagy inkább "sietnél", de ha sokat mész elől, akkor Te fáradsz el, aztán a végén meg minden bajod van: sósat, édeset ennél/innál, de inkább vizet...ráadásul a végén elkapott a vihar is.
De most már itthonról azt mondom, hogy nagyon király volt -
inifini
tag
válasz xy.zsolt #137433 üzenetére
és 6030D
köszi.Nem rossz a bolyozás, de nagyon számít az összetételétől. Amikor nagyon néha edzés szinten bolyban megyek egy csapattal, akkor ott mindenki vezet, próbálja odatenni magát. Itt jórészt 30-40-50 fős bolyokban mindig ua a pár ember megy elől, a többiek meg utaznak. Én elhiszem, hogy szar elfáradni, és amiatt lemaradni később, csak picit igazságtalan. (mint én a Tour de Velencén két hete, amikor páran vezettünk végig, nem is bírtuk, szépen lassan lecsúsztunk, én pl az utolsó 30 km-re egyedül maradtam, a többiek meg szépen begurultak...
-
inifini
tag
válasz IMIIKE1998 #138085 üzenetére
Az outi az pont nem a kényelemről szól. Vagy próbáld megszokni a fájdalmat, ami szépen lassan megszűnhet, vagy engedd el. Sokan mondták már, hogy próbáld meg a hátadat erősíteni, elmondásod szerint csinálod, de ha így sem szűnik, akkor ne erőltesd.
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
Szegény Froome mekkorát esett...még az egyéni időfutam előtt bejárja a pályát, erre a lejtmenetben elesik, combcsont, könyök, néhány borda el is tört. A Tour de France-nak annyi, sőt, elég hosszú felépülés vár rá.
-
inifini
tag
válasz Runner_fxr #138309 üzenetére
Hát igen. Ráadásul hány éve nyomja profi szinten, és ilyen amatőr hibát elkövetni. Állítólag az orrát törölte meg, elengedte a kormányt, amikor a szél meglökte a kerekét (gondolom időfutamgéppel volt).
X2N: nem olyan instabil egy outi nagy tempónál, csak ez magas peremű kerékkel történt, amibe sokkal könnyebben belekap a szél. -
inifini
tag
válasz Runner_fxr #138511 üzenetére
Ahogy írták is, a garminnál az adatképernyők személyre szabhatóak, azt is tudod változtatni, hogy mennyi és milyen adatokra vagy kíváncsi. Én szeretem az enyémet, mondjuk én outin használom a térképet, de jól működik. Bár a rátöltés lehetne egyszerűbb, de nekem még az elfogadható kategória.
-
inifini
tag
válasz Corsair90 #139261 üzenetére
Sok mindentől függ: táv, tempó, mit ettél előtte, mit iszol mellé. Én kb 80 km-ig nem nagyon eszem, annál hosszabb távnál zselét, energiszeletet, banánt a távtól függően, megfelelő időközönként (persze akkor már korábban elkezdem, kb 50-nél). Mellé olyan folyadékot, aminek szintén van tápértéke.
[ Szerkesztve ]
-
inifini
tag
Peák Barnabás jövőre a Mitchelton-Scott-nál versenyez, sok sikert neki!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest