Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
Nektek nem szokott elzsibbadni a bré a tovetol a hegyeig hosszabb tekeres alatt? Rosszul lenne beallitva a nyereg vagy rosszul ulok vagy kerdezzem az urologusom inkabb?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #259654 üzenetére
Oke
Nagy kart nemtudnek bennuk okozni amikor ugy elzsibbad2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #259672 üzenetére
hadde kell a 2 tanyar hogy meglegyen a 35os atlag a montival is
zoliwrc te azert itt messze kulon kategoria vagy a topikatlagtol2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #259676 üzenetére
azert irtam hogy: is
-
ReFleXx
addikt
bikeinnnel nem allithato hogy milyen penznemben fizetek? pl ugy hogy Magyarországra szallitva de euroban fizetve, nem HUFban
-
ReFleXx
addikt
Nyilván mind a kettő fontos de szerintetek melyik féknek van nagyobb szerepe/fontosabb egy MTB bringan az első vagy a hátsó?
-
ReFleXx
addikt
ti kiszoktatok aztatni az uj lancot a gyari ragacsbol vagy csak attorlitek es mehet ra az olaj/wax akarmi?
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #260481 üzenetére
ha jol ertem te az uj lancot nem is kened elso alkalomkor csak letorlod a kulsejerol az olajos/zsiros trutyit?
-
ReFleXx
addikt
Egyebkent a tegnapi esot nem csipazta a Mucoff c3 dry lube, szaraz idoben fasza de nem mindig lehet meguszni szarazon, legkozelebb kiprobalom a Smoovet, ez nem tudom mennyire szamit waxnak, mert igazabol ugy viszed fel mint egy olajat, nem az a kifozos fajta, ezert erdekelne hogy uj lancot Smoove elott kiaztassam-e zsiroldo szerrel vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Dark Archon #260500 üzenetére
Pont most fogy el mucoff, szal 1x sikerult elaznom vele, ja es nem is szakado esoben tekertem, hanem rogton utana, de az is eleg volt neki, meg mindegy is volt mer felcsap ugyis.
Amugy volt mar aki probalta a Soudalt es a Smoovet is? Mennyire hasonlitanak/kulonboznek?
A Soudalt eddig csak a montira kentem, esot nem kaptam meg el vele, de a mucoffhoz kepest sokkal dzsuvasabb melo a felappliklasa, habar legutobb mar ugy csinaltam, hogy felcsopogtettem a lancszemekre hagytam egy estet szaradni a lakasban, majd figyelve arra hogy szardas utan ne tekerjem meg a lancot odakint hajtottam csak meg egy rovid teszt koron, igy nem a lakasbam pergett le a szaraz viaszos felesleg[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Ringman #260512 üzenetére
Ha meg akkor este attorlom a lancot es atfujom akar egy wd40el akkor valszeg nem igy nezett volna ki masnap delre, de csak ugy leraktam 11km vizes tekeres utan vizesen. Ez meg a gyari 7-8 eves lanc rajta, ami egy beugro kategorias lanc, KMC Z8.
egyebkent a dragabb (bevonatolt?) lancok is berozsdasodnak ha nincsenek rendesen lekezelve es eso kapja oket?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz PROHARDVER! #1 üzenetére
Mas, 12-32T kazetta helyett felrakhatok 11-32T vagy 11-34T kazettat?
-
ReFleXx
addikt
válasz LénaLeila #260506 üzenetére
“ja igen, és ha a második legnagyobbon van akkor olyan, hogy tekerek, de olyan mint ha egyhelyben állnék, alig haladok valamit”
Hat ez ilyen, minel nagyobb hatul a fogaskerek, annal tobbet kell tekerni a tempo tartasahoz
Nem tudom elkepzelni hogy a lancszakadasert mi mas lenne a felelos mint maga a lanc.Van egy keped errol a bringarol?egyebkent nalad szakadt el a lanc vagy ezt o mondta hogy akkor elszakitja? hany lanc szakadt el?
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #260707 üzenetére
Zoliwrcben több energia van mint egy 625 Wh-s akkupackban, az első 1000 méter szint után már csak egy nagy ballaszt lenne az ebike súlya.
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
Van most nalam egy MTB, aminel ha szög egyenesben all a kormany es kiakarom innen jobbra vagy balra mozditani akkor egy kicsi ellenallast erzek, elég zavaró menetkozben.
Ha 5 centire felemelem az elso kereket es a kormanyt egyenesbol kimozditom par milimeterre jobbra/balra akkor rendesen visszapattan középállásba.
Tropára lenne a középcsapágy vagy a csészébe lenne integrált vájat?
Volt már korábban ez a bringa nálam és akkor ezt nem tapasztaltam.
Egyébként a kormánycsapágy nem lötyög egyáltalán és nincs semmi rendellenes hangja sem.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz andrisbandi #260953 üzenetére
hadde itt meg a lendkerek effektus be sem tudott utni mert allo kerek mellett is ilyen
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #260955 üzenetére
Fasza, ha elengedem a kormanyt es picit kanyarodnek az mar nem megy könnyen.
-
ReFleXx
addikt
sikerult ma Sturcz Tonival szembe talalkozni lefele jovet a Kevelyrol Ahogy nezem eleg gyakran jar arra szal nem lehetetlen dolog [link]
-
ReFleXx
addikt
Filozok egy holnapi tekerésen a BuBan, Kelenföldről - Székesfehérvárig kis Velencei tavi kitérővel. Ugy latom a Buba a Velencei tó fölött megy el, én lehet lemennek Gárdony felé, de majd meglátom. A kérdés igazából az, hogy mennyire kell félni ettől a kb 800méters szintemelkedéstől? Nem mentem még ennyit korábban igy nehezen tudom megitelni, de a Belváros - Normafa megy egy-két pihenővel. A 10+%os emelkedők már nem annyira kellemesek, nemtom BuBa ezen a szakaszán milyenek vannak.
A 85km-es táv az nem hiszem hogy probléma, nem akarok annyira sietni, nem KOM gyujtes a cel , szeretném élvezni az utat, neha megállni fotozni stb.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #261366 üzenetére
Tenyleg nem volt annyira veszes, 3korul ertem a Szekesfehervari vasut kozelebe, úgy ereztem hulyeseg lenne innen hazamenni (mint ahogy eredetileg terveztem) inkabb vegigmentem a BuBan , majd le Siofokig es onnan haza vonattal.
Kekkut tenyleg alig volt, megittam 5-6 liter folyadekot, ugy kellett vadaszni a kutat strava mapon, delutan mar a fejemet is locsolni kellett, 1 ora utan nagyon tikkaszto meleg volt es nem volt sok arnyek azon a szakaszon.
Ketszer bekellett menni emiatt boltba innivaloert, a fehervari sparban lattam fultont is :
[kép][ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz Dark Archon #263432 üzenetére
ez az igs10s megveheto az alzanal is iget c200 link neven, nem muszaj kinabol rendelni kb masnapra megvan.
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #263581 üzenetére
es ha o jar bolcsibe?
-
ReFleXx
addikt
csak en nem nezem hogy elol hatul melyik fogaskereken tekerek
amelyiken jol esik, de torekedek a 80+ pf-ra.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Epp ma raktam fel a smoovet a lancra eloszor.
Petroleummal mostam ki tegnap a 200-300kmt futott lancbol a gyari anyagot, mert mar kezdett hangja lenni.
Kiakasztottam estere es reggel racsopogtettem a smoovet amit kicsit melegitettem elotte. Par ora mulva neztem mar szepen megszaradt a viasz a lancon. Tekerni nem tekertem azota, de igy eddig ugyanolyannak tunik mint a soudal, kivancsi leszek majd a gyakorlatban milyen.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Gondolom az áttörlés ne izomból menjen, mert csak leszedem vele.
Amit kivul latsz a lancon az kb felesleges kenoanyag, nem tudod leszedni egy attorlessel, mert a lancon a lenyeges resz amit kenni kell az belul van a csapoknal, meg a gorgok belsejeben.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Tudnatok ajanloni egy jo MTBs utvonalat a Pilisben Pilisvörösvárról indulva? Legyen benne 3-500méter szint és tartson 2-3óráig mire visszaérünk Budapestre (2. / 3. kerület)
Kevélyeken kivül, azokon voltunk legutobb.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #264106 üzenetére
Ha kivul olyan rozsdas lett, milyen lehet belul a gorgoknel? Nyikorog meg szorul is elmosva
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #264231 üzenetére
a legujabb volkswagen TSI motorokban viaszban fut a vezetmulanc, orokelet + 1 nap garit ad ra a gyarto.
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #264343 üzenetére
ugyanerre mentem kelenfoldrol bubakezdoig a multkor, ha vonattal erkezel kelenfoldre akkor egyszeru mert a vasutialuljarobol nem a plaza fele hanem a masik iranyba jossz fel
-
ReFleXx
addikt
8 sebességes lánc felrakható 7 sebességes hajtásra?
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #265266 üzenetére
Az komoly, kaptal toluk barmi gyogyszert is?
-
ReFleXx
addikt
Most vettem eszre hogy megkotlott a valtobowden hatul.
Lehet kapni ilyen keszreszerelt meretezett bowdenhazakat lezarokkal vagy nekem kell megvennem kulon a hazat, meretre szabni tenni ra lezarot (atrakhato a regirol vagy uj kell?), stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI FPV Drone ÚJ szett SOHA nem használt 0h repülési idő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest