Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclord
aktív tag
válasz ribarszki #113428 üzenetére
Ha már vízforraló , én lapból Bonavitat vettem de az garin belül off lett, így egy Brewistara lett csere kb 3 éve minden nap megy filter és tea miatt is , és mai napig tökéletes. Így én ezt tudom ajánlani
''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''
-
hyperspace
őstag
Nemrég vettem egyet, mikor ÁFAmentes napok voltak. Tetszik, nem nehéz a kanna része, jól lehet szabályozni a vízsugarat, és a fogása is jó. Nekem is ez az első, de többet nem kívánnék magamnak.
Nekem is csak egyes méretű V60-am van, mert max ketten iszunk filtert. A kettes méretűvel lehet csinálni kisebb adagot is, fordítva meg ugye nem .ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
NagyGL
csendes újonc
Nekünk is ilyen van.
Eddig megbízhatóan működik. A hőt jól tartja. Én a kávéhoz szükségesnél több, 500-600 ml vizet teszek bele, azzal 1 fokot hűl a 3-4 perces folyamat alatt, a maradék víz pedig jó a következő filterhez.
Más kancsóm még nem volt, de utánaolvasva a kompromisszum a hattyúnyak kialakítása. Én 3 g / mp-nél lassabban nem nagyon tudok vele önteni, azt is be kellett gyakorolni, és öntés közben figyelni, hogy egyenletes legyen. Ilyen szempontból (azt feltételezem) egy Brewista / Fellow kezdőbarátabb lehet, de majd megmondja, ha valaki mindkettőt használta már. (De ez gyakorlással orvosolható, én még soha nem éreztem a kancsót a szűk keresztmetszetnek filternél.)
Nekünk Hario 01-es van, 20 grammot is tud kezelni (bár mi inkább 15-16-ot teszünk bele), annál több szerintem egy főre nem kell
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest