Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
válasz Elit3Zotya #31 üzenetére
Egyértelműen lényegesen több a részlet 12mp-en az S24 fotóin. De én már láttam az S24 zoomok között olyan fotót, ami egyértelműen valamilyen "AI" algoritmus által volt részletessé téve.
-
Ba cy lus
addikt
válasz Elit3Zotya #31 üzenetére
Ez nem valószínű szerintem. Valójában, ha valami hátrányban van, és már azonos felbontáson is ez látszik, nagyobb felbontáson még jobban kiütköznek a hibák (életlenség, zaj, kromatikus aberráció stb.). Pl. ha nekem a 24 megapixeles gépemhez vacak objektívem van, 10 megapixelre lekicsinyítve mutathat teljesen jól (illetve a régebbi, 10 mpx-es felbontású géppel).
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz Elit3Zotya #101 üzenetére
Tökéletesen megy rajta a gcam. Hiba nélkül. Mióta neked volt a 13U, azóta sok idő eltelt. Ráadásul lmc 8.4 tol egészen agc 9.2 ig minden crash nélkül megy az összes, dedikált profillal az összes verzió. Mindet kipróbáltam már, hibátlan az összes.
A selfie is kétszer olyan jó mindegyikben.
Ulteaszeles, 2,6x, 5x lencse is tökéletesen megy.
Iszonyat fejlesztő bázis van a 13U Telegram csoportban.
Beszéljük is sokszor, hogy ezek az átlag mezei felhasználók jobb képalkotású gcamot szerkesztenek, mint a gyártó..X7 Ultra nagyon jó lett. Kb itt kéne tartani mindegyik gyártó gyári kamerájának.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Elit3Zotya #106 üzenetére
Tökéletesen megy.
És szerencsére a modderek sem gondolják úgy, hogy 14Ultrára fognak váltani, így jó ideig biztosított a gcam profil csiszolás. De, ha nem lenne csiszolva mostantól, akkor is tökéletesen meg vagyok elégedve a képminőséggel.
Bővítettem is újabb fotókkal a 13Ultra (mindenféle szerkesztés nélküli) képtáramat fototrenden. [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest