Hirdetés
Aktív témák
-
Gambit
őstag
Nekem firefox alatt kifagy, ahogy belépek. Tapasztalt valaki hasonlót?
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz SzalaiG #2316 üzenetére
Szerintem úgy, hogy akikkel több a közös ismerősötök, azokat gyakrabban adja be. Ez logikus, hiszem ha 2 embernek van egy csomó közös ismerőse, akkor jó eséllyel ismerik egymást is.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz deicide #2404 üzenetére
Szerintem nem érted a lényeget. Ez az egész arra való, hogy megtaláld az ismerőseidet, és tarthasd velük a kapcsolatot. Namost, ha neked egy ismeretlen küld meghívót, akkor ő lesz az egyetlen ismerősöd. Miért küldene bárki is, aki nem ismer? Inkább keress egy havert, aki fent van, és kérd meg, hogy hívjon meg. Ha nincs fent egy sem, akkor te is hiába lennél fent, nem lenne ismerősöd.
#2407: Na, ez pech... Akkor is azt ajánlom, hogy valamelyik másik ismerőstől kérj, mert csak annak van értelme szerintem. Pl. párod ismerősei közül biztos te is ismersz párat, próbálkozzatok náluk.
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
Aktív témák
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest