Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Tikakukac #44039 üzenetére
Hát az már igaz.
És vélhetően már csak feljebb megy a ddr2 ára, úgyhogy amint tudok, átesek a bővítésen 4-re.
Használtam T40-en W7-et 1 gigával, és teljesen használható volt, szóval jó kis rendszer ez.
De tényleg érezhetően gyorsult már a boot is ettől az 1 gigától is. Játékok betöltése, alttabozás rendszer és játék között pedig már nem tart semeddig, nem is nagyon piszkálja a vinyót olyankor.
Szóval kihasználja a rendszer, amije van.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Nem tudja valamelyikőtök, hogy T61p-ben a GPU hűtőbordájának tetején lévő hővezető milyen vastag pontosan? Arról beszélek, ami a hő egy részét a billentyűzet talpára vezeti ki.
Az 1mm-es megemeli és meghajlítja picit a billentyűzetet, amitől pár gomb bénán kezd el járni.
Szóval ennél vékonyabb lehetett rajta. 0.5 talán? -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz MrSealRD #44263 üzenetére
Én még nem használtam az újfajta billentyűzetet.
Most ugye arról van szó, ami már háttérvilágított, némileg szigetesített elrendezésű?
Tényleg ilyen gáz lenne?
Mert én pl a háttérvilágításnak örülnék, sok éve elavult már ez a "világítsuk meg a billentyűzetet egy nyomi kis lámpával" -megoldás. Valahogy méltatlan ennyire minőségi gépekhez.
Nem is beszélve arról, amikor már ki vannak fényesedve a gombok, és visszacsillan az ember szemébe a thinklight..
Szóval ha a nyomáspont és a billentyűk útja rendben van, és az elrendezés szokható, olyan nagy baj nem lehet az újjal sem. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Shatterstar #44392 üzenetére
Lehet, hogy érdemes-e, azt neked kell eldönteni.
-
félisten
válasz Shatterstar #44394 üzenetére
Ha GPU gondod van, az szervizenként eltérő, itt Szegeden 8k-ért oldja meg az egyik bolt a GPU reballt, és csak akkor kell fizetni, ha sikerül.
De persze az is lehet, hogy jobban megéri darabokban eladni a gépet, és az árából venni egy hasonlót, persze ez idő és energia. -
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Shatterstar #44455 üzenetére
A 720p is HD-nak számít, a fullHD viszont 1080p, tehát is-is
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Akinek van T61-e, vagy 61p-ja diszkrét vga-val, próbáljon már ki nekem valamit....
Az mennyire normális, hogy a gpu fölött megnyomva a billentyűzetet azonnal esik pár fokot a chip hőmérséklete?
Másnál is így van?
Ilyenkor ugye az a gap pad, ami a chip fölötti hővezető elemen van, hatékonyabban érintkezik a billentyűzettel - lehet ezt valahogy úgy optimalizálni, hogy nyomás nélkül is átadja a hőt? Több fokkal hűvösebb lenne a gép... -
félisten
Ez a T61P borda nyomokban sem hasonlít a gyárira, viszont ezen az egy helyett kettő hőcső viszi el a meleget a GPU-ról és a chipsetről. Vajon érdemes lenne beszerezni egyet?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Pisztillus #44766 üzenetére
Gyártási idő?
-
félisten
válasz Pisztillus #44769 üzenetére
Én is f*stam tőle rendesen, de szerencsére állja a sarat a gép hónapok óta.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Ha már ilyen vitahangulat van...
Kíváncsi lennék, létezik-e olyan lapos (akármilyen méretben), amiben a hardver lehetővé tesz komolyabb játszadozást, és mégsem néz ki olyan nevetségesen "gémer-hülyegyerekesen", mint az Alienware-ek, normális minőségű anyagokból készül, esetleg dokkolható, matt kijelzős, könnyen szerelhető?
Tudom hogy a játék elsősorban a fiatalabbak hobbija, de bennem felvetődött már, hogy nem kicsit lenne zsír dolog egy oldschool TP vázába és szolgáltatásai mögé bújtatott mai high-end vas... -
félisten
-
félisten
válasz Flashcash #44973 üzenetére
Nem tudom miket kellene futtatnia a gépnek, nálam T61p-ben a Quadro570 némi tuninggal natívon (1680x1050) szépen viszi a következőket: R.U.S.E., CNC3KW, Supreme Commander2, Starcraft2. Nyilván nem maxra tolt szűrőkkel, de közepes beállításokkal (kivéve a CNC3, az mindent maxra húzva is megy.)
-
félisten
-
félisten
Sziasztok.. írtam korábban, hogy gondjaim vannak a T61p hűtésével, nos, így sokadik paszta kipróbálása után kiderült, mi volt a gond.
A gyári GAP pad, ami a chipsetnél van, túl vastag volt, és eltartotta egy picit a GPU-tól a bordát, így az nem tudott elég hőt felvenni a chipről.
Most, hogy már paszta van a chipseten is, minden hőmérséklet tökéletes, maxra húzott GPU-val is megáll 88 foknál ^^
Szóval, ha ez más gépekben is előfordult már, nem csoda, hogy olyan sok nvidiás TP hullott el... -
félisten
-
félisten
válasz eric.cartman #45062 üzenetére
Kösz mindenkinek.
Ezzel tisztában voltam, azért kérdeztem rá mégis, mert olvastam valahol az internet bugyraiban olyasmit is, hogy nem csak a tokozás halt el, hanem magában a GPU-ban valami belső összetevő.
Na de remélem sosem kell ezzel szembesülnöm, megszerettem ezt a gépet^^ -
félisten
A legvékonyabb TP-ket lehetne ThinPad-nek hívni
hito: teát, sokat. ^^[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ez a cucc tényleg létezett mint kereskedelemben kapható eszköz, vagy valami dev/experimental modell?
Mekkora király már : o -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Ha felmegy a driver, minden további nélkül szerintem.
Nekem egy marha lassú vinyó van a laposban, és a turbomem is csak 1 gigás, fele-fele readydrive és readyboost, de így is gyorsabban nyílnak meg a gyakran használt progik, tehát valamicskét besegít.
De SSD-t gondolom visszafogná.... -
félisten
-
félisten
Biztos emlékeztek, azt hiszem régebben itt is volt szó arról, hogy egyes TP-knél (T60-61), aktív wifi-használat közben recsegni kezd hang, driverektől függetlenül...
Nos.. nekem az "Intel(R) PROSet/Wireless WiFi szoftver" néven szereplő motyó elindulásának letiltásával megoldódott a problémám.
A wifi rendesen működik tovább, a lényeg, hogy az Intel sajátja ne menjen.
A gépemben lévő wifi az 4965AGN.
Hátha másnak is volt ilyen gondja.
Amúgy a Soundmax szoftver is letiltható, semmi haszna nincs, a hang sem változik, és a mikrofon is működik tovább nélküle.
Én a TuneUp Utilities Program Deactivatorral tiltottam őket, de ugyanúgy a rendszer beállításai között a szolgáltatásoknál és az autostartnál megtalálhatók, ezt már a nagyon laikusoknak írtam. -
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Azonnali játékos kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- OLED TV topic
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Újszerű, gyári garanciális ultrakompakt HP Pavilion Aero 13 6 magos Ryzen 5 processzorral, 970g
- Új állapotú HP Pavilion 15 colos laptop, még 14 hónap garanciával
- Lenovo G505 alkatrészek
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest