Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok:
adott egy Wharfedale WH 2 Surround hangfalpár, és egy WH 2 center hangfal. Milyen szubbasszus és front dobozokat ajánlotok ezek mellé? Az erősítő: Onkyo TX-SR500.
Ezt a rendszert milyen kábellel érdemes összekötni?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
Ezzel kapcsolatban írok még mindig. Diamond 8.1 ill 8.2-t ajánlott egy kolléga, de inkább 10-eset találok jobban. Megfelelne az is? A kábelezésre még mindig várok tanácsokat
Köszönöm!
-
Gaborka30
aktív tag
Ezekkel kapcsolatban tapasztalat?
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok! Esetleg letelt már a "büntetés"?
Vagy ha nem, akkor mikor tehetem fel a kérdéseim újra? -
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Segíytséget szeretnék kérni. Van egy Onkyo TX-SR500-as erősítőm. Eddig semmi bajom nem volt vele. Optikai bementen csatlakozik hozzá egy samsung TV ( ezen keresztül szoktam filmeket nézni merevlemezről), valamint egy Sat TV-s set top box. Eddig tökéletesen működött minden. Most 1 hétig nem voltunk itthon, nyaraltunk. Mielőtt elutaztunk, áramtalnítottam mindent ( ki is húztam a konektorból), tekintettel a viharos időre. Hazaértünk, visszakapcsoltam mindent és azóta nem tudok hangot kicsikarni az erősítőből . Sem a TV, sem a set top box-on keresztül nem működik. Nem is érzékeli, hogy jelet kapna az optikai kábeleken keresztül. Volt esetleg valakinek ilyen tapasztalata? Mit lehet ne tenni?
Köszönöm!
-
Gaborka30
aktív tag
-
Gaborka30
aktív tag
válasz Norbi 72 #83026 üzenetére
Az erősítőn a video1-hez hozzárendeltem az opt1-et, a tv-n pedig beállítottam a külső hangszórót...
Gyári reset: ilyet találtam a használati utasításban: a gyári értékekre történő visszaállításhoz tartsa lenyomva a VIDEO1 gombot bekapcsolt készülék mellett , majd standby/on gomb és a kijlezőn megjelenik a CLEAR felirat és készentlétbe kerül az erősítő.
Ez lenne az?
Kirpróáltam, de semmi változás sajnos -
Gaborka30
aktív tag
-
Gaborka30
aktív tag
válasz Norbi 72 #83039 üzenetére
Előzmény:
"Sziasztok!
Segíytséget szeretnék kérni. Van egy Onkyo TX-SR500-as erősítőm. Eddig semmi bajom nem volt vele. Optikai bementen csatlakozik hozzá egy samsung TV ( ezen keresztül szoktam filmeket nézni merevlemezről), valamint egy Sat TV-s set top box. Eddig tökéletesen működött minden. Most 1 hétig nem voltunk itthon, nyaraltunk. Mielőtt elutaztunk, áramtalnítottam mindent ( ki is húztam a konektorból), tekintettel a viharos időre. Hazaértünk, visszakapcsoltam mindent és azóta nem tudok hangot kicsikarni az erősítőből . Sem a TV, sem a set top box-on keresztül nem működik. Nem is érzékeli, hogy jelet kapna az optikai kábeleken keresztül. Volt esetleg valakinek ilyen tapasztalata? Mit lehet ne tenni?
Köszönöm!
"Itteni teljes tanácstalanság után elvittem szervízbe.. Előzetes eredmény: Az előerősítőből minden elektormos jel, jelszint és minden úgy megy ki, ahogy kell. A vélemény: mintha a processzor lenémítana minden beérkező jelet. A vizsgálat folyik tovább...
[ Szerkesztve ]
-
Gaborka30
aktív tag
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudnék utánanézni, hogy mi a különbség pontosan az Onkyo TX-SR500 és a Onkyo TX-SR501E erősítők között?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest