Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimic1979
aktív tag
válasz skippper #179618 üzenetére
Hát pont ez a problémám...
Meg vagyok elégedve összeségében a kicsi bögrékkel, jól kompenzálja a mélyhangokat a mélyláda, mert ami a szettben volt az bár nem mértem, de szerintem jó ha 80Hz-en adott ki hallható hangot.
A váltásban azért gondolkodtam, hogy a szűrök illetve, a mélyhang kezelés még egységesebbé váljanak.
Bármennyire hihetetlen de a nappaliban nem kivitelezhető álló vagy nagyobb polc hangsugárzó esztétikus elrendezése. Feleségemnek ez a fontos, egyébként meg nem érdekli hogy miért cserélek erősítőt, vagy éppen mélynyomót. A lényeg hogy "passzoljon" a "mozi" sarokhoz.
Erősítőnél meg még egyszerűbb a helyzet, mert ott van egy fekete doboz, és kicserélem szerinte egy másikra.Összefoglalva még egyszer : ha lecserélném az erősítőt a meglévő rendszerhez, nagyságrendlieg mekkora változást hozna a Dirac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest