Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg van egy Onkyo TX-NR 626 és egy Denon X2100 erősítőm. (A denont kihagyhatatlan áron szereztem, így még gondolkozom melyik erősítő maradjon)
A hangfalszettem egy Jamo 626 5.0, amiben már lecseréltem a centert egy Dali Oberon-ra.
A frontokat is szeretném lecserélni, és ez ügyben kérnék segítséget.
Ami tudni kell: A nappali igen nagy, 50m2. Leginkább mozizunk, illetve "igénytelenebb", POP/elektronikus zenét hallgatunk.Ilyen körülmények mellett a következőkre gondoltam:
Klipsch Reference R-28F
Dali Spektor 6
quadral argentum 570Mind a 3 pár 180e Ft körül mozog. Leginkább a Klipsch lehet esélyes a nagy érzékenysége, és hangszórókészlete miatt. Viszont a másik kettőt is sokszor dicséritek itt.
Mit ajánlanátok?
Köszönöm! -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
NAS-ról szeretnék filmeket lejátszani, de jelenleg nem túl optimális megoldása TV-ről lejátszva a NAS anyagait, hiszen a TV az erősítőnek (Onkyo 626) tudtommal csak PCM jelet küld át HDMI-n, max az erősítő keveri át 5.1-re.
Ezt szeretném kikerülni egy médialejátszóval, ami az erősítőre van csatlakoztatva, az anyagot pedig DLNA-n át kapja a NAS-ról.
Milyen DLNA médialejátszót ajánlanátok 30-40e Ft-ig, ha egyedül a hang és képformátumok támogatottsága a lényeg, és persze a feldolgozott képminőség?
(Elnézést, ha ez már nem ide tartozik)
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Onkyo TX-NR626 leváltása mennyire lenne érezhető TX-RZ810 -re?
Teljesítményben nem számottevően több, szolgáltatások túlzottan nem hatnak meg.. De milyen lehet hangban?Köszi
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki..
Dali Spektor 6, vagy Quadral Argentum 570/590, vagy Monitor Audio Bronze 6 vagy Monitor Audio Monitor 300 hangfallal rendelkezik, és 10-15 percre be is fogadna egy hallgatózás erejéig Pesten?
Köszönöm!
-
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Most akciós a Monitor Audio Bronze 6 (230e Ft/pár).
Valaki hallotta már, tud róla pár szót mondani?
Mozira és igénytelenebb (pop/elektronikus) zenére egyaránt, ~25m2-en.
Esetleg mással jobban járnék, ha a dinamika fontosabb mint a linearitás?Köszönöm!
-
PLackó16
csendes tag
Milyen márkák számítanak kevésbé lágy hangzásúnak, ha már a Monitor Audiot lágynak látjátok?
Gondolom Klipsch. Azon felül még? -
PLackó16
csendes tag
Sziasztok!
Denon X2100-as erősítőmön hirtelen elnémult a Sub kimenet.. Pontosítva a kettő közül egyik sem továbbít jelet.
Először azt hittem kábel hiba, de sajnos másikkal is ugyan ez a jelenség.
Gyári visszaállítás nem segített.
A csatornánkénti jelszint állításnál sem hallatszik semmi a ládából, pedig ott minden beállítástól függetlenül hallani kéne, ahogy a többi csatornán is hallható.
A Sub-al nincs baj, próbáltam más forrásból.Találkazott már valaki hasonló hibával?
Javítható vajon, vagy kuka?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest