Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz aleister #78750 üzenetére
BCAA , kreatin stb árából, inkább vegyél otthonra szépen súlyzókat Nem kérnek kenyeret, nem mennek tönkre. Én ezt tettem. Múltkor egykezes súlyzókat vettem innen. Tömör vas, 45kg (variálható) 2nyél, hozzá súlyok..10k-ért
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Tárogatásnál vízszintes padon, meddig érdemes ,,lemenni"? Hogy ne nyírjam nagyon ki a vállaimat. Melyik az a pont, amelynél lejjebb felesleges menni?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79330 üzenetére
Én zabpehelylisztet szoktam venni. Nem ugyan az mint a zabliszt.
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79333 üzenetére
Mennyibe került?
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79335 üzenetére
Én naturát szoktam venni. 1kg zabpehelyliszt, 565ft.
-
mayday00
őstag
válasz szőröscica #79337 üzenetére
Sütiket is szoktunk belőle csinálni. Ezt használjuk lisztnek Nagyon jó sütiket lehet csinálni. Gyümölccsel, olajos magok bele, édesítővel édesítjük.
De turmixba is rakom. Amikor nem tudok szilárd kaját enni. 80-100gramm a turmixba, bele fehérje, viz, összerázni, kész a turmix.
-
mayday00
őstag
válasz kennystyle #79340 üzenetére
myproteines az zabliszt, a natura meg zabpehelyliszt.
Nem egyforma mindkettő. Zabliszt. Ha jól tudom itt a egész zabszem van leőrölve, másiknál meg a zabpehely..
Ezért van eltérés.
Zabliszt - zabpehelyliszt=Nem ugyan az
Szerintem, de nem biztos
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
Spar-intersparban van most akciós tonhal konzerv. Töltő tömeg 130gramm, rendes tonhal törzs, nem ilyen nyesedék..HAME. Finom. 299/db.
-
mayday00
őstag
válasz kolosanyi #79837 üzenetére
Nekem a tejre anno azt mondták, hogy tele van fehérjével, mert fehér. Sokat igyak belőle. A tejsavófehérje koncentrátum, meg műanyag, és ráadásul tele van szteroidokkal is
(#79852) Morris Persze, hogy issza. Nagyon régóta.. Az már más kérdés, hogy a tejben nagyon kevés a fehérje. Rengeteget meg kell inni, hogy bevigyél 40-50 grammot. De mellette van sok zsír. Főleg a igazi házi tejben.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne Gondoltam, hogy magam állítom össze itthon a vitamincsomagomat,
Nem veszek multivitamint stb, hanem külön, külön venném meg.
Melyek a legfontosabb vitaminom, amiből mindenképpen kellene vásárolnom? Ha külön, külön venném meg.C-vitamin, b-vitaminok,..e-vitamin....mi kellene még mellé?
Köszönöm
-
mayday00
őstag
Jim Morris, a 77 éves vegán testépítő nagyon jókat mond az öreg, érdemes meghallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz userxy #81342 üzenetére
Patrik Baboumian gondolom ismered. vegán erőember. Elképesztő a csávó.
Szerinte felesleges húst enni, nem is eszik. Nem lesz tőle erősebb az ember... ő mondja. Előadásait egy gorilla képével fejezi be, melynek hatalmas izomzata és bődületes nyers ereje meggyőzi a hallgatót, hogy gyümölcsön, zöldségen és gabonákon élve is lehet izmot építeni.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
válasz mayday00 #81347 üzenetére
itt a képen már 78 éves jim morris
(#81350) Woodslave Nem vagyok az, de húst keveset eszek. Többek közt a említett okok miatt. A bolti hús szar, íztelen, vízezett.stb..Másból viszem be a fehérjét.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Mi is a hosszú élet titka?
-
mayday00
őstag
válasz Zola007 #82074 üzenetére
Edzés szempontjából szerintem a tél a legjobb..Amikor hideg van. Nem izzad az ember, sokkal intenzívebben tud edzeni. Nyáron melegben sokkal szarabb. Ezért is bánom, h nincs mindig hűvös
-
mayday00
őstag
Jutavit termékek akcióban vannak, nagyon jó áron.
Jutavit Glükozamin-szulfát, Kondroitin-szulfát és MSM speciális tápszer 144db. 3680 Ft
Glüközamin-szulfát 1000mg/2 filmtablettában
Konddroitin-szulfát 400mg/2filmtablettában
MSM 600mg/2 filmtablettábanJutavit Chondroitin-sulphate 800mg filmtabletta 60x 2290 Ft
stb..
Érdemes szétnézni. Én sokszor rendeltem már innen. Postapontokra ingyen szállítanak. Mol kutak, posták. 2550 Posta és 125 Molkút
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #82575 üzenetére
heti csak 8 órát gyúr..mire, szemöldökre?
-
mayday00
őstag
17:00 óra elmúlt, kezd lemenni a nap, irány edzeni
-
mayday00
őstag
Melyik testépítőt hívták a ,,lábembernek"?
-
mayday00
őstag
Olyan előfordult veletek, h edzés közben hirtelen rátokjön a fo@ás, és rohanni kell a wc-re?
-
mayday00
őstag
Ne igyatok tejsavó fehérjét. Munkatársam szerint ez csak egy,,szar műanyag, és ráadásul tele van szteroiddal"
-
mayday00
őstag
sparban akciós a tonhal. hame, rendes tonhal törzs,(nem aprólék), 130gramm a hal tömege, 299ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest